Всичко за дамските чанти – 2

• 70 684
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Стара Загора
Гледах я, но в горната част не ми допада как е като плик. Преди 2 години бях заскачала за реплика в кафяво на Chloe Faye, но сега не искам да чуя. 🥺😆

# 212
Скрит текст:
Бихте ли носили тази чанта?

Тази чанта ужасно прилича на една американска марка, макар,  че техните са обикновено от различна кожа.. имала съм, носила съм, харесват ми в тяхното изпълнение и качество. Често моделите им имат и по 2 различни ремъка - по-спортен и по-елегантен!
Всъщност много прилича на Loewe Puzzle bag за това и питам. Пъзела просто не ми е в ценовия клас. Дори и да спестявам, толкова пари за чанта не бих дала, но тази хем е същия модел, хем не точно и няма претенции да е реплика и е ръчна изработка, не е масовка.

# 213
https://www.parfois.com/en/bg/handbags/view-all-171948_BLM.html? … start=1&sz=20
Тази седи много хубаво и е добре изработена.

# 214
  • Стара Загора
Гледах я и нея, но тези ужасни златни елементи как можаха да ги сложат? Ако на живо не са толкова жълти, може да ми хареса... Освен да питам в магазина на Пронта утре дали не могат да я доставят. Харесах една в пепел от рози вчера, та я мисля и нея.

# 215
Guess имат сини чанти, в линка са отсяти по цвят, но има и други модели в синьо

https://www.guess.eu/en-bg/guess/women/bags/crossbody-bags?cgid= … p;prefv2=BG%7cALL

# 216
На мен ми харесва, но все пак важното е на теб да ти хареса. Само бих предпочела друг цвят в тези геометрични форми, но това си е моя лична лудост.

# 217
Бихте ли носили тази чанта?

Бих. Капака само не ми е много ясен. Но ми харесва чантата!

# 218
Агент, мерси! Поръчах я. На мен точно този цвят ми трябва, иначе има още 3. Колебаех се между шоколадовото и това кафяво, ама щяха да ми дойдат много две, а зеленото не ми подхожда на нищо в гардероба, пък тъмни чанти имам доста.
Скрит текст:

tuali, капакът покрива ципа, който е отдолу и от който е достъпа до вътрешността. Целта му е декоративна, но реално, ако ципът е отворен, чантата не зяпа и не изглежда откопчана.

# 219
Дами, имам едно питане.

На последната качена тук картинка на тази кафява чанта виждам пак този тип закопчалка на дългата дръжка. Не ви ли дразни въртенето?? Разгледала съм сумата и сайтове за чанти, и български и чуждестранни, и винаги винаги - този тип закопчалка. Китай ли не произвеждат други типове или си мислят, че е много иновативно да ти се върти и суче дръжката през цялото време, не знам..

# 220
Ако имаш предвид клипсовете, които захващат ремъка за чантата, на мен не ми се въртят когато я нося. При свалянето се въртят, но не ми пречи или дразни. Доста от кросбоди чантите ми са така, а и ми харесва че може да се сваля дръжката и да се слага друга или просто да се махне. Не харесвам много чанти с фиксирана дълга дръжка защото не са толкова гъвкави.

# 221
Всъщност много прилича на Loewe Puzzle bag за това и питам. Пъзела просто не ми е в ценовия клас. Дори и да спестявам, толкова пари за чанта не бих дала, но тази хем е същия модел, хем не точно и няма претенции да е реплика и е ръчна изработка, не е масовка.
Голям съм идиот, цял ден ме човъркаше някакъв неясен спомен и сега като я разцъках се сетих - водеха я "най-фотогеничната чанта в Инстаграм"
И за чанти и за обувки и за дрехи съм най-вече на мнението, че трябва да съответстват на личния стил и вкус на носещия. И на него да му допадат като естетика, функционалност, тактилност, етц.

Но наистина много ефектна чанта с безобразна цена!

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 16:30 от Agent Provocateur

# 222
# 223
  • Стара Загора
Тази на Paula Venti е най 'моя', естествено и най-скъпа. 😁😁💙
Благодаря ти много. 😊

# 224
На мен много ми харесват тези въртящите карабинери. Ако ти се усуче презрамкта, много по-лесно се оправя, ако дръжката е с такава дръжка, дори в движение да си.

Ивченце, сигурно не е моделът, който търсиш, но напоследък много ми харесаха тези сини чанти, нещо като среден размер са първите две, третата по-малка:

Общи условия

Активация на акаунт