ЮЛИ месец наближава, коремчето голямо става - Тема № 4

• 43 012
  • 691
  •   1
Отговори
# 105
На втория скрининг също ли се взима кръв както и при първия? И ако се взима кръв на гладно ли трябва да бъде? Simple Smile
Пак се взима кръв, не на гладно. Гладна, жадна казват само за кръвните, на които праща АГ

# 106

Пак се взима кръв, не на гладно. Гладна, жадна казват само за кръвните, на които праща АГ
[/quote]
Благодаря! ☺️

# 107
С първата Б не са ми взимали кръв в 20г.с, когато бях на ФМ. Сега като се обадих да си запазвам ас отново нищо не казаха, а в 12 г.с си ме предупредих, че трябва часът да е по-ранен, за да дам кръв след прегледа. Може да е по преценка на лекаря, не знам.

Днес се чувствам енергична и отново възобнових упражненията, които правех. Като гледам, че съм вече 60 кила и хич не ми се иска да съм мецана пролетта и лятото. Контролирам храненето, правя упражнения, но накрая каквото дойде. Поне ще знам, че съм положила някакви усилия. Simple Smile

# 108
Weronkaa, относно обзавеждането, ние също загледахме модулите, които стават на няколко мебели - кошарка, легло за юноша и бюро, например. По същия начин, близка ми каза, че докато е кошарка е удобно, но леглото после е тясно и не е удобно. Замислихме се....
Аз от снощи съм с периодична (на няколко минути - от 3-4 до 10-15 мин.) леко пронизваща болка в ляво - мисля, че е яйчник. Утре съм на ЖК и ще споделя проблема. През нощта ставах до WC и после трудно заспах заради тази болка. Надявам се утре да може да ми каже и пол или поне предположение Two Hearts
Не се включвам често, момичета, повече ви чета, тъй като рядко имам какво да ви кажа и то да е ново или да ви е полезно (особено на мамите с опит).
Утре обаче ще се включа след консултацията Relaxed
МаманаПринцеса, да не забравиш да споделиш как е минал прегледа днес - стискам палци! Hands Pray

# 109
На мен на втората фетална също не са ми вземали кръв за БХС..

# 110
И аз записах час за ФМ, но и на мен нищо не ми казаха по телефона за кръв. С предната ме бяха предупредила да отида един ден по-рано да дадад. А вие ще правите ли Фетална ехокардиография ? Аз мислех да запиша час, но на ЖК ми казаха, че ако има нужда ще ми кажат на ФМ. Не искам да облъчвам излишно бебчо, но се притеснявам, че ако се наложи да правя може да няма свободни часове толкова скоро и да стане късно. Вие какво мислите ?Simple Smile

# 111
Маманапринцеса моля те сподели какви упражнения правиш...
боли ме кръста, мисля си, че  е от стоенето по цял ден на работа, нямам никакво движение...Утре и аз съм на консултации, нямам търпение, че съм била чак на 03.01, дано всичко е наред...

# 112
ssd_, задължително ще дам отчет след феталната. Simple Smile
VALL..., сега ще прикача снимки. Аз правя по 2 серии по 15 повторения.Само на едното не успях да намеря, но то е елементарно, дано успея. Заставам с лек разкрач и разпервам ръце все едно ще демонстрирам мускулите 🤭 и започвам да вдигам единия крак, като се стремя да си докосна лакътя.

# 113
Хелоу, имам питанка.
Днес усетих някакви боцкания във влагалището. Случвало ли ви се е? Ся пък това какво е :/

# 114
Хелоу, имам питанка.
Днес усетих някакви боцкания във влагалището. Случвало ли ви се е? Ся пък това какво е :/
Аз имам такова усещане. Ходих на преглед казаха ми, че всичко е наред и това се получава, от разтягането, качването на матката и повишеното кръвообращение.

# 115
Привет! Може да ми сложите синьо сърчице 💙 ще си имаме момче!!! Ще си ги ошарим живот и здраве. Сега ми мина ЖК, всичко е наред, бебока е почти 200 грама, видяхме го какъв е подвижен, крачета, ръчички... много се вълнувам. Много хубаво усещане ...

# 116
Здравейте момичета! Връщам се и аз от преглед и вече може да добавите и мен. Чакаме момиче ❤❤❤ Всичко каза, че е наред и шийката ми си е 35 мм и според него е излишно да се прави серклаж. Иначе си отговаряме точно на дните и тежим 155 гр. 😍😍😍
 Lollipoppp погледнах, че двете сме с ден разлика а вие сте вече 200 гр. юнака. Честити мъжки гащи 🥰

# 117
Привет! Може да ми сложите синьо сърчице 💙 ще си имаме момче!!! Ще си ги ошарим живот и здраве. Сега ми мина ЖК, всичко е наред, бебока е почти 200 грама, видяхме го какъв е подвижен, крачета, ръчички... много се вълнувам. Много хубаво усещане ...

Поне гаджета ще има достатъчно Grinning Много ще е яка идеята, която се заформи във Фейсбук групата да си организираме срещички в парка, прекрасно е, когато виждаш, че има и други девойки на твоя хал и някак си, поне аз, се чувствам доста по-спокойна. Радвам се, че попаднах на тази прекрасна група от бъдещи мами Simple Smile

# 118
И аз сега се върнах от втория скрининг Simple Smile Уж казаха, че ще е момче, а и аз така си го усещах от самото начало 💙

# 119
Здравейте на всички!
И аз се присъединявам към мамите с юлски бебета.
Терминът ми е на 24.07, в момента съм 16+6г.с. и полът знаем от ФМ в 12г.с, че ще е момче.
Първа бременност на 31г и съм от София.
И аз съм от бременните с тромбофилия- уж си направих това изследване профилактично, а се оказа, че нося мутацията на Лайден.

Общи условия

Активация на акаунт