ЮЛИ месец наближава, коремчето голямо става - Тема № 4

• 39 771
  • 691
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, положението е ужасно. Но ние можем само да се пазим и да се опитаме да мислим положително, заради бебчетата ни. А специално за прегледите на бременните трябваше нещо да се измисли.

# 586
  • au bout du monde
Минах две морфологии, всичко е идеално. Аз се чувствам жизнена. Пия си витамините. Следващия ми преглед е чак на 15 Април. Преглед е силно казано, просто си говорим и ще чуем тоновете. Казаха ми, ако спре да мърда да ходя в болницата и това е.

# 587
Ако спре да мърда за колко време?

# 588
Аз на 15.01 бях последно на ЖК,февруари ходих на ФМ и сега не се знае кога.
Лошото е че понякога влизам във филма-дали днес мърдоли достатъчно,дали всичко е наред с бебчо.
Дано всшчко приключи скоро,много скоро

# 589
Цитат на: La Libellule [url
[/url]link=topic=1178473.msg40378808#msg40378808 date=1584365383]
Минах две морфологии, всичко е идеално. Аз се чувствам жизнена. Пия си витамините. Следващия ми преглед е чак на 15 Април. Преглед е силно казано, просто си говорим и ще чуем тоновете. Казаха ми, ако спре да мърда да ходя в болницата и това е.

Аз съм с предна плацента и едвам усещам нещо, и то не всеки ден.чак 8месец и нататък знам че е хубаво да се броят движенията, но при мен явно няма да ги засичам изобщо защото нищо не усещам

# 590
  • София
Аз също съм с предна плацента, но бих казала че доста силно го усещам на моменти. Вчера имах чуството, че прави кълба в корема ми , друг път усещам само, че се движи. При мен си е активен предимно вечер и сутрин, като понякога ме събужда с много силни ритници Grinning Но ако спра да го усещам 2-3 дена определено ще потърся лекар

Момичета, как сте? Седите ли си у дома и с какво запълвате свободното време Simple Smile ?

# 591
С баткото сме у дома, от днес съм и на работа - с това дистанционно обучение, в общи линии, под определен час през половината ден (само от 9 до 14.40) трябва да съм вързана пред лаптопа или на телефона. Поне, надявм се, след днешния ден нещата да влязат в нормалното си русло... В общи линии - ще играем и ще готвим в междучасията Laughing Laughing Laughing Очертава се голяма забава.

# 592
Гледам да не се филмирам, това ми е основната мисъл - "Не се шашкай!".
ЖК чак след епидемията и не знам дали няма да пропусна месеца...после може ли да си я наваксам?
Относно физическото разположение, като седна свита напред, почва да ме прерязва ниско долу, като се облегна назад започва да ме боли кръста.....
Като изключим черните прогнози за бъдещите месеци, се радвам, че сме си вкъщи - много обичаме да си стоим вкъщи, като цяло.
Или готвя (но не нови и специални рецепти, не е момента сега) или чета книга - и двете ги обожавам като занимания.
Замислих се днес, че исках да ходя на лекции за родители, само че не виждам как ще стане.....а ще ми е от полза, категорично!

# 593
  • au bout du monde
Цитат на: La Libellule [url
[/url]link=topic=1178473.msg40378808#msg40378808 date=1584365383]

Аз съм с предна плацента и едвам усещам нещо, и то не всеки ден.чак 8месец и нататък знам че е хубаво да се броят движенията, но при мен явно няма да ги засичам изобщо защото нищо не усещам
И аз съм с предна плацента.
За движенията и на мен ми казаха по-нататък. След 28 седмица да ги следя.

# 594
Аз също се опитвам да не се психясвам. Даже вече избягвам новини да гледам.Информирам се от телефона. Пазим се, стоим вкъщи, дезинфекцираме, каквото зависи от нас го правим. Всичко останало е Божа работа.  Ние сме с баткото вкъщи,играем,готвим, но започва всичко да му омръзва.
Бебчо е много активен. Особено след ядене,  голямо риткане пада😃
Днес си взех резултатите от микробиологията и мн се зарадвах, че са чисти.Също така бях и на ехокардиография в Надежда, понеже при ФМ имаха някакви колебания, е всичко е наред! Много се зарадвах! Много се бях сдухала.
Относно за ЖК аз утре рано ще оставя само картата за болничен.
Ако нещо ви притеснява може да пробвате с платен преглед в някоя от частните болници. Но е несериозно така от раз да прекратят ЖК. Има рискови бременности, които налагат по-стриктно проследяване, или някакви неразположения. Ще трябва да се разчита на спешното, но пак зависи кой ще те прегледа и какво внимание ще ти обърне.
Пожелавам на всички нас да имаме хубави пухкави бебчета и безпроблемно до края❤

# 595
Здравейте и от мен 😊 Аз съм добре след серклажа, лежа си вкъщи и се занимавам д телевизия, филми, книги...Гледам да ставам само тоалетна, за да мога да направя всичко възможно бебчо да стои вътре на топло.
Иначе и аз съм с предна плацента, но моят като че ли си изгради някакъв режим и сутрин, обед и вечер е редовен, особено когато е гладен 🤣🤣🤣 А да видите какво става като хапвам нещо, което му харесва или пък, когато легна по гръб и не му е удобно...но аз съм щастлива, защото когато го усещам, знам, че е добре. Иначе си стоо предимно ниско, под и около пъпа, като обича да се изляга понякога встрани на паласките и кокалите ми 😍

# 596
Я се стегнете! Нищо няма да се случи , прегледи няма да има докато не отмине пандемията. Стойте си вкъщи ако стане нещо спешно няма да ви откажат спешен преглед. Болничните ще ги издават със задна дата. Тва е положението. Гледайте позитивно на нещата до колкото може. Семейството ми е в Испания и имам други роднини в Италия в рискови райони и на мен ми е притеснено много за тях.
Мислете за времето когато ще излезем навън спокойно и ще дишаме с пълни гърди. 

# 597
Хубаво е някой да се скара , та да се вземем в ръце Grinning

# 598
На мен свекърва ми ми взе болничния, но сега трябва да го занеса в училище. Иначе положението е нормално. Добре, че живеем в къща с двор и градина, та си излизаме с малката, че иначе ще е доста по- тегаво положението. Лошото е, че ММ е баш в бума на всякакъв народ, а и не иска да носи маска и ръкавици, та се моля всичко да е наред.
От друга страна, майка ми е в Мадрид и ми е притеснено за нея.

# 599
При много състояния бебето се влошава без майката да има симптоми. Плюс първичен болничен не може без преглед. Липсата на информация как ще продължи следенето на рисковите бременности си е стресово.

Общи условия

Активация на акаунт