ЮЛИ месец наближава, коремчето голямо става - Тема № 4

• 40 129
  • 691
  •   1
Отговори
# 570
  • au bout du monde
Планувахме да летим до Пловдив на 21ви до 28ми. Сега не знам да отменя ли резервацията. Не се знае април или май как ще е, а и с голям корем не ми се пътува. Иска ми се да видя родителите ми 😔

# 571
От къде ще летиш? Като ,че ли е по-безопасно на не го правиш не знам
..

Ох,аз днес успях да мина фаталната и съм много хепи. Нямаше хора при док,бях втора. Видях си бебката същата муцунка има като сестра си ❤❤❤

# 572
  • au bout du monde
От Лондон ще летим. Тук няма никакви забрани за България до момента.

# 573
От Лондон ще летим. Тук няма никакви забрани за България до момента.

Аз лично не бих рискувала да летя, по-точно да пътувам, особено в това положение.

# 574
Имам 2-3 ника, на които да сложа сърчице, но това ще стане като се добера до лаптопа, че от телефона не ми е удобно да редактирам.

# 575
  • au bout du monde
Имам 2-3 ника, на които да сложа сърчице, но това ще стане като се добера до лаптопа, че от телефона не ми е удобно да редактирам.

На мен и годините трябва да ми се сменят. Навърших 33 🎂🎈

# 576
Имам 2-3 ника, на които да сложа сърчице, но това ще стане като се добера до лаптопа, че от телефона не ми е
удобно да редактирам.

О, и при мен освен панделката, може и годините направо да оправиш - в четвъртък ще станат 28 Blush

# 577
Момичета, изпаднах в някаква дупка от притеснение Sad Сега като слушах последните новини за този вирус. Много попнах да се притеснявам как ще раждаме, какво ще се случи Sad Отделно нали съм с разширени вени и забелязах, че отдолу на десния крак малко ми се е зачервил. Не е подут и не ме боли, но се зачерви. В понеделник имам час за съдов и ме е страх някой тромбофлебит да не направя. Абе, много съм се сдухала и много ми е криво и притеснено. Исках само да споделя. Сега четох, че в някои аптеки има и дефицит на витамин Д. Направо ще изкупят и всички лекарства Sad

# 578
И аз съм така... Едно такова напрежение, с нищо не мога да се разсея, обзел ме е някакъв ужасен страх, за нищо друго не мога да мисля... Дано да минава по-бързо и да е по най - лекия начин за всички ни... Аз съм с нисък хемоглобин, доктора ми каза че може да се наложи кръвопреливане, а аз не искам да се доближавам до болницата...незнам как ще се случат нещата...

# 579
Момичета... в тази ситуация как и дали изобщо ще се осъществяват регулярно ежемесечните ни прегледи? Реално, по ЗК през моя АГ последно ходих на 18.02., а не се и знае кога ще мога да отида. В крайна сметка всички в рамките на до 40тина дни влизаме в последния тримесец, а това, както знаем, също си крие рискове... По цял ден това го мисля и... не мога да си освободя съзнанието... Някоя от вас има ли някаква яснота?

# 580
В какъв смисъл това, че влизаме в трети триместър носи рискове?

# 581
Очаква се завъртане, все пак и бебче става по-голямо, не е изключено и раждане от 7-ми месец нататък... Много са нещата, за съжаление.

# 582
Започвам да се чудя как е оцеляло човечеството. Постоянно има нещо, което може да се окаже фатално....

# 583
Не смятам, че в момента има място за ирония.

Не съм лигла или паника, нито ходя на 100 доктори всеки ден, но, подобно на всеки здравомислещ човек, предполагам, си имам своите опасения. И в крайна сметка не при всички Б протича безпроблемно. А тогава е важно да се хване навреме нещото, което е причинило дискомфорт или нещо друго, неблагоприятно.

# 584
Изобщо не вложих ирония, извинявай
Започвам да се паникьосвам. От Октомври , откакто съм забременяла все има нещо да се притеснявам. Едно отминава , веснага друго идва, после трето и т.н. Уж се опитвам да съм спокойна , обаче тия новини вече започват да ме напрягат много и се усещам, че започвам да се психясвам....

Общи условия

Активация на акаунт