ЮЛИ месец наближава, коремчето голямо става - Тема № 4

• 39 709
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
Момичета аз също се опитвам да мисля позитивно, но някакък започна да ми става трудно. Всеки ден случаите се увеличават и се притеснявам до кога ще продължи това положение. Много се надявам до юли всичко да е отминало, за да можем да родим нормално и да се радваме спокойно на бебчетата.
Навсякъде ли нямат право да издават болнични по време на извънредното положение ? Моят болничен изтича другата седмица и все пак мисля да се обадя да попитам в болницата. В четвъртък съм и на ФМ. Вече нямам търпение.
Мислете позитивно и бъдете здрави!

# 601
Моят АГ ми каза по телефона ,че ако има нещо което ме притеснява ,да си взема направление за профилактичен преглед от ЛЛ и да отида.Мен за сега нищо не ме притеснява и дано няма нищо притеснително.Предпочитам да пропусна 1 месец отколкото да отивам в болницата и да чакам между болни хора.Спрямо вируса не се вглабявам.Спазвам си правилата ,миене на ръце,ходене до магазина с маска,проветряване вкъщи и да не съм между хора.Като цяло съм си спокойна.

# 602
Скоро ще трябва нова тема. Давайте идеи за заглавия за анкетата.

# 603
3 дни съм вкъщи...искам да се разведря и разходя, ама не ми се рискува. В началото много не ми пукаше, но нещата стават все по-зле и има повече болни. Дано скоро време се унищожи този вирус!

Относно заглавие, предлагам: Юлски майки ще сме ние, голяма радост в нас се крие! Simple Smile

# 604
Момичета, тази паника и изолация не ми се отразяват никак добре. Затворена съм вкъщи от 3 дни и вече не издържам.
От вчера следобяд имах доста на често Бракстън-Хикс контракции и днес смятам да отида до АГ, защото са на фона на магнезий. Известно време след контракцията имам странно чувство. Та, ще видим какво ще каже. Доста ми е притеснено....

# 605
Момичета, излязоха ми кръвните изследвания. Малко се притеснявам, защото не всичко е в норма. Притеснява ме това СУЕ, което е 50 при рефер. максимална стойност 15. Ето ги отдолу. Смятам да отида да пусна и една стерилна урина утре да видя дали ще излезе нещо. Някакви идеи?

# 606
Спокойно при Б скача така. И моето е високо и с първата Б беше така.Обясниха ми ,че това е причината.
Ако следиш за инфекция пускай си CRP

# 607
Аз успях днес да мина на комисия за болничния. Добре го бяха измислили, в коридора където се чака пред кабинета друг път беше пълно с народ, сега влизахме по един и беше спокойно. Но ми отказаха преглед, пък било то и на частно. Само, ако имало нещо спешно. Е да де, но недай си Боже като стане спешно, може вече да е късно... Според мен е безотговорно да прекратяват прегледите, толкова неща можат да бъдат хванати навреме, а сега ни се отнема тази възможност! Бясна съм...

# 608
Това визирах и аз онзи ден, повдигайки въпроса... Непонятно ми е как ги оставят така нещата.
Ако (а най-вероятно като) се удължи положението и след 29.03.,ще търся друг вариант за осигуряване на нужните прегледи поне веднъж месечно, хубаво е, че с учителската професия създаваш много и трайни във времето отношения, а когато си вършиш съвестно работата, дори и след години при спешни случаи има на кого да разчиташ. Hug

# 609
Здравейте!И ние с дъщеря ми си седим вкъщи и кротуваме.ло ММ работи в Еконт и той си ходи на работа-с маска и ръкавици ,но все пак.Иначе вчера имах придърпване около пъпа-аз си мисля че може би е от опъването на матката(порастване),та като цяло гледам да не се вкарвам във филм.Бебо го усещам сутрин леко и повече вечер.През деня-рядко,някое побутване.
И така,дано всичко приключи мноого скоро и всичко да започне в обичайния си ритъм.
Пазете се и бъдете здрави!

# 610
Момичета, направих промените, които бяха за години и за добавяне на пол. Моля да хвърлите по едно око дали всичко е наред. Simple Smile

# 611
Бях при докторката днес - увеличихме магнезия. Това което ме притеснява, е че усещам почти постоянен натиск и разпъване, АГ каза че бебето расте и връзките се разтягат -оттам идва дискомфортът. Някоя от вас има ли подобни усещания? 🙄 Ако не мине, ще трябва да ми пуснат системи. Стискайте палци, момичета...
Беба е с главата надолу, възможно ли е от натиска да се получат подобни усещания?

През Юли радост най-голяма, ще бъда горда мама! 😊
Мина първата половина, през Юли ще бъдем трима/четирима! 😊
На топло стой в коремче, голямо да пораснеш Юлче! 😊

# 612
Peoney, не знам дали е същото. Аз от време навреме ниско долу в корема усещам като тежест за няколко секунди - при ставане най-вече, като тежест, дискомфорт. Същото ли усещаш? И аз мисля, че при мен е с главата надолу. А ако не ти мине защо ще се належащи системите? Много зле се чувствам последните дни. Изпаднала съм в някаква депресия, от всичките новини, от това, че няма как да си посетиш лекаря, от всичко. Цял ден ме боли главата и ми е лошо. Не знам до къде ще я докарам така Sad

# 613
Impresita, и аз бях така в събота и неделя. Изключително много се бях депресирала, а уж гледам рационално на нещата... Поне от как се "върнах" на работа и съм ангажирана по цял ден с онлайн обучението и подготовката на материалите (на седмица имам по 20 различни урока, един с един не се препокриват), та не ми остава време да го мисля това и някак си съм по-добре, даже едва ли не оптимистично настроена.
Единственото кофти е за прегледите, иначе аз съм си домошар и само за сина ми ми е кофти, че не излизаме да играе, а покрай обучението и половината ден не мога да му обърна внимание като хората... Но и това ще мине!

# 614
Момичета, направих промените, които бяха за години и за добавяне на пол. Моля да хвърлите по едно око дали всичко е наред. Simple Smile
Може ли и на мен едно 💙 ? Благодаря предварително! Simple Smile

Аз гледам да не се поддавам на депресията, че става лошо. До обяд се занимавам с прословутото дистанционно обучение, през това време малката вършее из цялата къща, а пък следобед сме на двора, мъжът на работа. Доста еднообразно, но това е положението. Дано премине по-бързо и да се върнем към нормалния живот! 😁

Общи условия

Активация на акаунт