МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 558
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, някой поръчвал ли е декоративна козметика от Парфимо? Имат интересни намаления, даже  се чудя дали са оригинални нещата.

# 571
Да, поръчвала съм, оригинални са.

# 572
Ниа, какво си взимала ? Аз си набелязах неща , но са обозначени като “тестер” и се притвснявам.

# 573
Днес ми пристигна поръчка с 3 спирали "тестер". Не са отваряни или ползвани. Просто са без картонена опаковка имат стикер demostration, not for sale.
Даже едната си имаше и картонена опаковка. Всико е наред.

# 574
Може ли да пишеш в темата със спиралите кои си взела и впечатленията ти Simple Smile

# 575
  • Бургас
Исках да пусна няколко дреболии от Дъглас за мен и за майка ми, но като ги добавя в количката изписва, че не са налични, въпреки че пише, че са налични и имат зелено тикче.
Веднъж бях поръчала до магазин. Трябваше да е опакован и с картичка, понеже беше подарък за рожден ден и идеята беше да го взема от магазина и да отида към събитието. Е, не беше опакован и на място го опаковаха, вадиха ми хартии и панделки, чаках и се въртях из магазина около 10 минути. Нямаше картичка, та ходих да търся книжарница за картичка. Попитаха ме дали са ми важни мострите, тъй като ме били сигурни, че имат налични. Не бях много въодушевена от обслужването тогава.
Сега имах желание да си доставя удоволствие, но повечето уж налични неща са изчерпани. Не съм поръчвала до адрес, като ви слушам и като добавим неясната наличност се чудя дали си струва да чакам да станат налични, че да пусна поръчка.

# 576
На мен днес ми се обадиха да ме попитат какво е обйркано с поръчката ми и дали сгрешената палитра е все още в мен. При положение, че я върнах при прегледа и вчера си получих правилната. Тия са олеле майко...

# 577
Днес и аз си получих пратка от 01.04, въпреки, че се бях зарекла да не поръчвам, се изкуших отново. Имаше фолио с балончета в кутията този път, което си е направо напредък, в сравнение с предишната ми поръчка, когато всичко беше просто нахвърляно в кутията.

Два от продуктите нямаха наличност, въпреки, че ми удължиха доставката, защото ги чакали от централния склад, накрая и там ги нямало.

Поръчката ми беше над 80 лв и нямах нито една мостра. Имаше 3 душ гела в пратката, ако един се беше разтекъл, щеше да омаже всичко. Трябва да помислят повече за опаковането.

Работила съм в онлайн магазин. Никога не бихме си позволили да изпратим продукти, опаковани по този начин.

# 578
  • някъде под слънцето...
Само да попитам, щом не сте доволни, защо поръчвате?

Докато продължавате да го правите , политиката на фирмата няма да се промени.
Има толкова много сайтове, където можете да си похарчите парите с удоволствие.,

# 579
Здравейте! Simple Smile
Разгледах първия пост на Densi, и видях, че при покупка на прокукти на стойност 100-150лв. в магазините на MAC (ако съм разбрала правилно) могат да ти покажат как да нанасяш грима.
Та, правилно ли съм разбрала?
И ако да, тази опция само за магазина в София ли е или може и в Пловдив?
В другата тема съм се представила, но и тук ще напиша на бързо, че съм тотален начинаещ в “по-сериозното” гримиране. Като основен проблем в момента ми се очертава определянето на подтона на кожата ми и съответно откриането на подходящ ФДТ.

# 580
Здравей, аа използвах тази опция в София в Парадайс преди два месеца. За 150 лв беше цялостен грим с техен гримьор, с обяснения, и тя правеше дясна половина аз опитвах да повторя. Почти никакъв опит нямам. Става със записване на час предварително. Можеш да питаш всякакви въпроси и ще използва каквито продукти имаш нужда и можеш да прецениш дали да си ги купиш. Ако не се лъжа имаше аналогично по-кратки 100лв час и 50лв 30 минути. В края на това време си купуваш продукти за съответната сума и при нужда доплащаш. Доста полезна ми беше честно казано, но и не са малко пари Simple Smile удобно е ако след това имаш повод да използваш хубавия грим Simple Smile

# 581
Ако си набелязала така или иначе продукти на Мак, които искаш да вземеш, не е лоша идея. Но с този коронавирус силно не препоръчвам ползването на гримьорски услуги в Мак и Сефора след отварянето им, никога не можеш да си на 100% сигурна в чистотата на продуктите и на четките, особено след пандемия, и то на такива места, през които минават стотици хора на ден.
Червилата в Мак в Англия (а предполагам и тук) ги дезинфекцират чрез потапяне в чаша с алкохол, в която преди това са потапяни още n броя червила през n броя дни, и обърсване със салфетка. Преди време пробвах едно така, не ми излезе херпес, но ми беше изключително гнусно.

# 582
  • софия
Аз и без коронавируса никога не съм смяла да пробвам червила в магазините. Мак са ми голяма слабост на мен,но пак червила и ружове купувам без да пробвам, но аз пък повече от 15 години купувам основно гримове,та си познавам цяетовете и без проба. Но в Мак в Мол София винаги са предлагали като си харесам нещо да че гримират с него,аз просто не обичам да се мажа с неща,ползвани и от кой знае кой. Та все отказвам,но там често момичетата гримират клиентки с фондьотени или ружове и сенки, за които се чудят дали ще им ходят. На мен сега ми липсва Сефора,тъй като единствено там съм намирала гримове на Too faced,които също обожавам.

# 583
Благодаря за включването и съветите!  🌺
Абсолютно сте прави за ходенето и тестването по време на ИП. Аз съм от Стара Загора, така че няма скоро до стигна до София или Пловдив. Просто исках да си проверя опциите. Simple Smile
Имам нужда от професипнален съвет към какъв тон ФДТ да се насоча, а в нашия град повечето магазини за козметика са стандартните дрогерии - Лили, ДМ, Елитис. Там не са особено адекватни в съветите.
Остава ми Douglas&Beauty, но той е в мола и е затворен. Та при всяко положение ще чакам да мине ИП. 😄

# 584
  • някъде под слънцето...
След като видях запечараните с тиксо тестери на декоративна козметика висок клас  преди да наложат карантината, загубих желание да пробвам каквото и да било след като отворят отново.
Защото най вероятно само ще махнат тиксото и ще сложат същите тестери.

Общи условия

Активация на акаунт