МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 546
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз пък никога не тествам червила, когато купувам Smirk. Цветът в гилзата ми е достатъчен, за да взема решение за покупка. Ако тествам е на ръка, което не е същото, но ми помага да отсея нюанса. Повечето ми червила, които нося с кеф са били или покупка на сляпо или подарък, или от размяна. Като че ли хората уцелват по-добре от мен това което ми отива, наистина. Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 13:09 от kopche

# 586
Никога не тествам червила и аз. Преценявам директно от гилзата, а сега купих директно запечатана гилза на Лореал, само по отзив на любима гримьорка в Инстаграм. Ако се наложи преди може да мацна леко на ръката, но като цяло избягвам. Сега като отворят не бих пипала никакви тестери.
Страшно ми липсва Сефора, надявам се да отворят съвсем скоро.

# 587
Аз на лице почти никога нищо не съм тествала, най-много на външната страна на ръката и веднага след това почиствам добре. И на око обикновено се ориентирам достатъчно. Само по снимка не мога, защото цветовете често изглеждат по-различно, отколкото на живо.
Относно поръчките от Дъглас - при мен ще си спазят обявения срок за доставка. Чакам да ги получа утре. Надявам се, че и продуктите в пратката ще са моите. Утре очаквам и доставка от Нотино, те пък дори подраниха в сравнение с обявените 6-7 дни. Не съм в София, а това по принцип забавя допълнително.

# 588
Надявам се един ден като понавлезна в гримирането и аз да мога да подбирам като вас - без тестване. Simple Smile
Засега обаче нищо не мога да си взема без да пробвам. Особено пък ФДТ. А съм на мнение, че ако на лицето няма хубава основа, целият грим пропада.

# 589
Никога не тествам червила и аз. Преценявам директно от гилзата, а сега купих директно запечатана гилза на Лореал, само по отзив на любима гримьорка в Инстаграм. Ако се наложи преди може да мацна леко на ръката, но като цяло избягвам. Сега като отворят не бих пипала никакви тестери.
Страшно ми липсва Сефора, надявам се да отворят съвсем скоро.
Кое червило си купила на Лореал? Kissing Heart

# 590
От серията Nude No Hesitation. Невероятен по-тъмен нюд.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 14:18 от densi

# 591
  • някъде под слънцето...
Тествам продуктите, не толкова заради цвета, там в общи линии нещата са предсказуеми, макар, че има и  изненади.
Само с гледане няма как да разбера до каква  консистенцията, покривността  , наситеността и каква е издържливостта на даден продукт.
Определено не бих дала 30+ eвро за продукт, който не съм пробвала.

# 592
  • Пловдив
Здравейте, откъде мога да си купя/поръчам кремообразния бронзър на Chanel - Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream?

# 593
Звънни в Прити шоп.

# 594
Здравейте, откъде мога да си купя/поръчам кремообразния бронзър на Chanel - Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream?
Той ще бъде пуснат отново в лятната колекция, а тя не е заредена. Старият го няма от години.

# 595
Засега обаче нищо не мога да си взема без да пробвам. Особено пък ФДТ. А съм на мнение, че ако на лицето няма хубава основа, целият грим пропада.

Не искам да те обезкуражавам, но не вярвам нито в Сефора, нито в Мак да успеят да ти подберат перфектния цвят фдт. И в двата магазина има силно флоуресцентно осветление, което много променя цветовете на продуктите за база. Ще те гримират вътре и ще изглежда перфектно, твоят цвят, после излизаш на улицата и на естествена светлина осъзнаваш, че е с два нюанса по-тъмен примерно. Затова при избора на фдт бих те посъветвала първо да не се хвърляш на най-скъпите, за да не те е яд, ако объркаш цвета. Може да пробваш с фдт от Лили и ДМ, когато върнат тестерите, да сложиш по една черта от няколко цвята на врата и да излезеш да се видиш на естествена светлина кой най-точно пасва с цвета на врата ти.

# 596
Според вас коя е най-добрата база за грим, за комбинирана кожа, също и фондьотен?

# 597
От скъпите фон дьо тени винаги искам и вземам отливка и пробвам вкъщи. Дори вземам два цвята примерно.

# 598
От скъпите фон дьо тени винаги искам и вземам отливка и пробвам вкъщи. Дори вземам два цвята примерно.
Кои марки най-много ви харрсват

# 599
Според вас коя е най-добрата база за грим, за комбинирана кожа, също и фондьотен?
Зависи какво покритие и финиш търсите и какво искате да скриете- например пори, неравности, акне, т.н.

Общи условия

Активация на акаунт