МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 546
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Според вас коя е най-добрата база за грим, за комбинирана кожа, също и фондьотен?
Зависи какво покритие и финиш търсите и какво искате да скриете- например пори, неравности, акне, т.н.
Като цяло по-скоро прикриване на пори и лъщене

# 601
От Сефора отдавна не взимам отливки от фдт, защото при поискване продавачките винаги ме гледат, все едно съм някакъв просяк. Веднъж поисках от два цвята - да не ви казвам продавачката с каква физиономия и с какво нежелание ми ги сипа Joy

# 602
От Сефора отдавна не взимам отливки от фдт, защото при поискване продавачките винаги ме гледат, все едно съм някакъв просяк. Веднъж поисках от два цвята - да не ви казвам продавачката с каква физиономия и с какво нежелание ми ги сипа Joy

По-добре да те гледат отколко-то да купиш скъп фдт и няма да ти харесва и просто ще стои...

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 20:20 от bubanka

# 603
  • Sofia
На мен много ми допада този фон дьо тен на Fenty.

# 604
От скъпите фон дьо тени винаги искам и вземам отливка и пробвам вкъщи. Дори вземам два цвята примерно.
Кои марки най-много ви харрсват
Диор и UD

# 605
Аз обожавам double wear, нацелила съм си цвета и не го сменям . За база не знам аз лично съм пробвала и Mac,и  Dior , но не съм била очарована , харесвали са ми , но не съм го повтаряла.
С базата на dior имам много мил спомен и се сещам с усмивка за нея. 😀

# 606
+1 EL double wear. база- smashbox лилавата.

# 607
От базите любима ми е Smashbox Primerizer. Хидратира кожата, прави я гладка и приятна и гримът стои чудесно върху нея.

# 608
Много искам да си взема хидратиращата база на Bobby Braun, харесвам за база Farsali, но пак не ми е must have продукт.

# 609
Аз бях с кокосовата на Марк Джейкъбс, но свърши и не мисля да подновявам. Всъщност няма да купувам база въобще.

# 610
От серията Nude No Hesitation. Невероятен по-тъмен нюд.
Скрит текст:

А коя е гримьорката в инстаграм?

# 611
Това новата серия ли е? Има ли я вече в дрогериите?

# 612
Надя Сивкова.

# 613
Това новата серия ли е? Има ли я вече в дрогериите?
Има я да. 20 лв.
Да, Надя Сивкова е гримьорът.

# 614
  • Бургас
Надето я обожавам, страхотна мацка, а този цвят ще си го купя задължително.

Общи условия

Активация на акаунт