МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 534
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Това новата серия ли е? Има ли я вече в дрогериите?
В Нотино също го намирам:
https://www.notino.bg/loreal-paris/loreal-paris-color-riche-matt … irassho-chervilo/

# 616
Благодаря, момичета, започвам да я следя. Най - вероятно и аз ще купя червилото, само да започна да излизам по магазини Simple Smile

# 617
А, аз явно съм мислела за друга серия. Матиращите продукти не са за мен.

# 618
Това със същата миризма на будоар на бабичка аристократка ли е?

# 619
Аз наскоро преоткрих Лореал-тук препоръчвания фдт,хайлайтърите трио от новата серия,спирали,червила.
В тази ситуация,заради маската и стоенето у нас,рядко съм с фдт,имам много и скоро не смятам да купувам и да се презапасявам вече:)

# 620
И аз се завърнах към спиралите на Лореал, при мен са доста добри, не си заслужава да давам 2 пъти повече за почти същото като ефект.
Виж червилата им не стават, но моите устни са си проблемни. Матиращи само на Шанел течните понасям, всичко друго изхвърлих. На Мак са ми откровено ужасни, Диор горе-долу, други не съм пробвала.

# 621
Наистина матиращите течни на Лореал са ми прекалено сухи и трудно се махат ,дори след 6-7 часа,тази химия ми идва в повече и направо изхвърлих онзи ден едно с голям замах в коша,но пък това в гилза поднових с холям кеф:

# 622
  • Бургас
Аз също не харесвам Мак като качество.За червилата на Лореал нямам представа,но споделям добрите впечатления за тези на Шанел и Диор.Други,които бих препоръчала да пробваш са тези на Ланком и Лоран от-мат сериите им.Уникални са-изключително дълготрайни и не пресушават.

# 623
Аз обожавам червилата на Мас. Шанел и Диор също. Лоран и Ланком не харесвам.
На Лореал стават.

# 624
  • някъде под слънцето...
Не избирам козметиката по марка, а по това, дали отговоря на изисквянията ми. към нея.
Последното червило , което си взвх  преди карантината е този сет, който отлично покрива критериите ми

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 17:57 от sl

# 625
  • Бургас
Единствено ми харесват в това,че са много смели в цветовете.Имат безброй тоналности на червено,розово,нюд и т.н.Предлагат и съвсем изчанчени цветове,което също е супер,но до там.Други марки също подходиха отдавна в смело предлагане на цветове,богат избор,но и по-голямо качество.Вярно,по-скъпи са от тези на Мак,но за мен си заслужават.

# 626
  • У дома !
Откакто открих червилата на Мак,други не купувам.Страхотни са!
Четох много добри отзиви за червила на YSL от серията Rouge volupte и смятам да закупя някое за проба.
Иначе за спирали не давам много пари.Купувала съм и висок клас,но няма разлика според мен.
В момента спиралите,които купувам са на есенс и под 10 лв и съм много доволна.Супер цена–качество.

# 627
  • Бургас
Аз точно тях не харесвам-прекалено балсамести ми идват.

# 628
Не избиеам козметиката по марка, а по това, дали отговоря на изисквянията ми. към нея.
Последното червило , ковто си взвх  преди карантината е този сет, който отлично покрива критериите ми

Трансферира ли се този сет при ядене, пиене, целувки, пушене?
Търся си червило за сватбата и май това много наподобява на цвят търсеното от мен.
Насочила съм се да разгледам Шарлът Тилбъри, Шанел, Худа. 
Ежедневното ми е Мax Factor Rosewood и си търся нещо подобно. Искам да мога да целуна младоженеца без да го очервя иначе нямам проблем да го подновя един-два-три пъти през деня и вечерта.

# 629
  • Бургас
Аз обожавам червилата на Мас. Шанел и Диор също. Лоран и Ланком не харесвам.
На Лореал стават.
MAC и Шанел, червилата им са невероятни, на Герлен също.Animal Heart Eyes Cat

Общи условия

Активация на акаунт