МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 47 239
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Невероятен е. Откакто ми го показа Ивана Лисак често така се правя.

# 61
Благодаря Денси,много полезна информация винаги споделяш,адмирации!
Аз преди 2-3 вечери четох до късно и сутринта нямах търпение да се наклепоцам,и толкова се харесах,мислех че на моето лице не става,но....то лесничко било,цял ден се оглеждах в разни огледала и се радвах:)

# 62
Много благодаря!:revolving_hearts:

# 63
  • MJF
Здравейте, Flowers Tulip

Отново съм в търсене на палитра и ще се радвам, ако ме посъветвате.
Трябва ми палитра с ежедневни матови nude цветове.
Загледала съм Tarte tartelette™ In Bloom и Smashbox Cover Shot Eye Palette Matte, която Стефи спомена през няколко поста назад. Искам нещо подобно на Naked Basic 2. Всичките ми палитри са цветни, с блясък, с много красиви цветове, но ми трябва ми и нещо базово. Какво бихте ми препоръчали?

Скрит текст:

# 64
Тази на Тарте е толкова кресива. Направо да се влюби човек...

# 65
Tarte Maneater на 100%. Това е любимата ми неутрална палитра за бързи офис визии. В темата за гримовете съм пуснала и снимка с нея на очите.

От in bloom не бях много доволна и я продадох, блестящите цветове в нея не са добри.

# 66
  • Пловдив
На 21-ви февруари излиза новата палитра на Jeffree Star Bloodlust. Ами честно да си кажа очаквах много повече от това. Някакси, когато става въпрос за негова палитра очаквам цветовете да са нестандартни, по-изкрящи, по-уау. Този път обаче нещо не ме грабна цветовата гама. Даже бих казала, че новата палитра на Jaclyn Hill x Morphe е доста по-впечатляваща.Flowers Hibiscus

# 67
На мен ми харесва много и ще я купя, а тази на Jaclyn Hill x Morphe не.

# 68
Много са ми кичозни палитрите на Джефри, не че има начин и понякакъв начин да го подкрепя финансово, но специално на тази палитра фен версията, която видях в Reddit ми се стори доста по-интересна.

Палитрите на Morphe не мога да спра да ги асоциирам с боички и просто дизайна толкова много ме изнервя, хаха.

# 69
За мен ако може опаковката на Jeffree Star , а цветовете да са от Jaclyn Hill.

# 70
  • Бургас
Джефри е страхотен.

# 71
  • София
Цветовете на Джефри Стар са просто невероятни! Толкова силно пигментирани! Но за моя стил са тотално неприложими. Напълно неносими, дори и за вечерен грим. Иначе много ми харесват Simple Smile

# 72
Имам три палитри и съм пробвала още две пигмента е вярно уау и то на всичките сенки, а не с променливо качество вътре в самата палитра.

# 73
Ето това е палитрата на Джефри, която бих купила с кеф. Направена от фен акаунт. Момичето е супер талантливо.

Неговите творения не са ми привлекателни.

# 74
  • Бургас
Много добре изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт