МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 525
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Герлен са ми любими.

# 631
И на мен. Том Форд още повече.
Килиън също ще си купя веднага щом отвори Делириум. И Ермес надявам се скоро.

# 632
Welt, на моята сватба бях с това червило на Диор: https://www.parfimo.bg/christian-dior-addict-lip-glow-to-the-max … nyuans-204-coral/ .

Доста е издръжливо и не личеше по младоженеца. Grinning

# 633
  • Бургас
О,да иТом Форд!Килиан,купих и подарих.На мен специално ми дойде силно ароматизирано червилото.Случвало ми се е и преди и все си мислих,че този път ще ми се размине.Не знам как да го обясня,но някак съм много чувствителна на аромати"под носа ми".Няма значение,че ми харесват-боли ме глава или започва да ми се повдига и ме е страх да не се изложа.По същия начин ми се получи и с крема на Шанел-Сублимаж.Посред нощите съм ставала да си мия лицето,че буквално не съм можела да заспя от силния му аромат.Добре,че успяха да ме убедят за проба.Бях се засилила да го купувам.
Любопитна съм за червилата на Ермес,да-гледах ги.

Червилото на Диор е леко-оцветен балсам.За булки,може и да е подходящо.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 12:06 от Nina_Z

# 634
Аз точно тях не харесвам-прекалено балсамести ми идват.
За YSL Rouge Volupte и аз съм на това мнение. А харесвам балсамести и по-прозрачни червила, но тези не ми стоят добре- не изглаждат устните ми и подчертават всякаква сухота.
За сатенени фаворит са ми... H&M. Харесвам ги повече от някои на Пат МкГрат и ТФ в колекцията ми.
Течни- Мат харесвам формулата на Фенти, повечето течни на YSL. За мен течните на Лореал са прекалено сухи.
В гилза мат харесвам Худа, МАК, Ланком...
Но въпреки бройката, червилата не са моето форте и рядко ползвам.

# 635
Welt, на моята сватба бях с това червило на Диор: https://www.parfimo.bg/christian-dior-addict-lip-glow-to-the-max … nyuans-204-coral/ .

Доста е издръжливо и не личеше по младоженеца. Grinning
Мерси много, ще го погледна.

# 636
Без червило никога не ходя.

# 637
  • Бургас
За YSL Rouge Volupte и аз съм на това мнение. А харесвам балсамести и по-прозрачни червила, но тези не ми стоят добре- не изглаждат устните ми и подчертават всякаква сухота.
За сатенени фаворит са ми... H&M. Харесвам ги повече от някои на Пат МкГрат и ТФ в колекцията ми.
Течни- Мат харесвам формулата на Фенти, повечето течни на YSL. За мен течните на Лореал са прекалено сухи.
В гилза мат харесвам Худа, МАК, Ланком...
Но въпреки бройката, червилата не са моето форте и рядко ползвам.
За сатенени червила,любими са ми-Шанел и Герлен.Течните на Ланком и аз не ги харесвам.Последните години наблягам повече на устни,по-малко на очи,и без да искам ще се превърна в колекционер на палитри.Заглеждам лилавата на Джефри,но само като знам,че ще"топна"пръсти и ще съм до там..или ще се гримирам 1-2 пъти най-много...Ще се почудя още малко.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 12:38 от Nina_Z

# 638
  • Бургас
Без червило никога не ходя.
А з съм същата, може да е леко глосче, но си се намацвам.

# 639
  • Пловдив
Червило слагам само при специални случаи. Обичам глосове. Преди няколко години ми подариха един на Guerlain. Страшен беше този глос. И като цвят, и като консистенция. Видях му сметката много бързо и сега отново искам да си купя, но никъде го няма за съжаление. Guerlain Kisskiss lip gloss. Ще съм много благодарна, ако ми препоръчате подобен.

# 640
Тази серия си се продава и в момента.

# 641
  • Пловдив
Къде?

# 642
В Дъглас със сигурност, поне преди ИП като ходих. За Сефора не съм сигурна, но най-вероятно да, това си е актуалната серия глосове. Може да се намери и в сайта на Герлен.

# 643
  • Пловдив
В Дъглас със сигурност, поне преди ИП като ходих. За Сефора не съм сигурна, но най-вероятно да, това си е актуалната серия глосове. Може да се намери и в сайта на Герлен.
Благодаря. Този, който имах беше със златиста капачка, а тези са с черна, но явно са същите.

# 644
  • София
На мен това ми е любимото им качество, много ми втръсна от матови, сатенени и въобще сухи финиши. Носят ми се червила със сочен ефект, глосове вече не харесвам.
Недостатък на такива червила е, че са много нетрайни и трансфериращи обаче.

Общи условия

Активация на акаунт