Професия учител - 8

• 39 428
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Dope Reach
И на нас ни преведоха заплати вчера. Нямам промяна.

# 496
  • Плевен
Здравейте! Извинявям се, не е много по темата. Работя на срочен договор в ДГ като помощник на учителя (до края на м.май). От 16.03. се водя платен отпуск. Вероятно той свършва. След като ДГ няма да работят и следващия месец какво да очаквам? Нищо не ми става ясно от тези мерки, колкото и да ги чета.
Лек ден на всички!

# 497
Другата седмица трябва да получим заплати и много се надявам да не са наполовина.

# 498
И на нас днес ни ги преведоха, цялата сума е. Аз и не очаквах друго.

# 499
И  при нас преведоха цялата сума, но април как ще е никой нищо не знае.

# 500
  • Някъде по Дунава
На 30-31.03 се очакват нашите заплати.

# 501
Със себра система има технически проблем. Днес трябваше да са заплатите за март по картите ни. Дано я оправят и понеделник да са там.

# 502
  • Ямбол
Нашите заплати са пуснати вече. Всички е налично - класно, лекторски, СБКО, ПКС и т.н.

Аз да ви питам да знаете с какво се влиза тук: НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРОННА БИБЛИОТЕКА НА УЧИТЕЛИТЕ ?

# 503
С потребителски профил от директора. После трябва да се регистрираш с имейл.

# 504
Нашите заплати са пуснати вече. Всички е налично - класно, лекторски, СБКО, ПКС и т.н.

Аз да ви питам да знаете с какво се влиза тук: НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРОННА БИБЛИОТЕКА НА УЧИТЕЛИТЕ ?
Трябва да се регистрирате с имейл. Може да се качват и теглят материали, които ще са по класове.

# 505
  • Ямбол
Благодаря ви, писах на директорката ни да ни прати.

# 506
  • Пловдив
Министъра днес казал по ТВ,че ще има удължаване на учебната година.При положение че децата сега учат дистанционно и то доста стабилно,поне моите,това време не се ли зачита за учебно?Започнаха и с  усвояване на нов материал.На какво мнение сте?Говори се не само за юни,но и за юли...

# 507
  • Майничка
Ако очакваш категоричен отговор от когото и да е, няма как да го получиш. Моето мнение е да изчакаме поне още месец, пък да видим как ще се развиват нещата, преди да се правят планове.

# 508
  • Пловдив
Ако очакваш категоричен отговор от когото и да е, няма как да го получиш. Моето мнение е да изчакаме поне още месец, пък да видим как ще се развиват нещата, преди да се правят планове.
Да,съгласна съм че е още рано за планове,затова исках да чуя какво  е мнението ви,защото от информацията,която почна да излиза едва ли не е взето вече решение от МОН.

# 509
Министърът каза, че ще има приравняване на работните дни на учителите. Аз мисля, че ще има нещо вярно в слуховете за 2-3 работни дни за един. Сега ще вземем пълни заплати за месец март, но нататък е много вероятно да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт