Професия учител - 8

• 39 413
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Тези, които работите с Teams: Приложението на телефона защо не може да се ползва за учители?

Инсталирах го на телефона, въведох си данните предоставени от училище, отвори се това Teams, ама не виждам друго освен функция чат в него. Виждам и някакви групи екипи, на които въобще не преподавам.
На компютър ли работите само с Teams?

Честно казано, не виждам смисъл да минавам от Google на Microsoft, ако искам всичко да е максимално просто - от телефона, гугъл акаунта и всичките му гугъл приложения.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 00:47 от amy_nka

# 556
  • Dope Reach
Моя колежка ми изпрати този сайт, в който има игри по различни предмети. Задачите за утрешните ми часове с VI клас ще са от там. Дано послужи и на вас, колеги!

https://wordwall.net/

# 557
  • Ямбол
Тези, които работите с Teams: Приложението на телефона защо не може да се ползва за учители?

Инсталирах го на телефона, въведох си данните предоставени от училище, отвори се това Teams, ама не виждам друго освен функция чат в него. Виждам и някакви групи екипи, на които въобще не преподавам.
На компютър ли работите само с Teams?

Честно казано, не виждам смисъл да минавам от Google на Microsoft, ако искам всичко да е максимално просто - от телефона, гугъл акаунта и всичките му гугъл приложения.
Аз малко не можах да разбера какво питаш.
Ползвала ли си Тиймс на компютър?
Няма значение от кого се ползва. Малко по различно е на телефон, но екипите, които се виждат са едни и същи и на двете места.
На компютър работя основно.

# 558
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
amy_nka, аз работя с teams от компютър и то през браузер. По-удобно ми е. На телефона ми е инсталиран Teams и OneNote, но използвам само OneNote, защото така през него ми е по-удобно пък да качвам снимки и файлове в "бележник на класа".

Ето как е супер лесно и бързо:

https://ouhrsmirn-my.sharepoint.com/:p:/g/personal/nikolova_smir … rtime=i8of1aDV10g

J_M_M, ами аз през Гугъл не съм правила тестове, та не мога да усетя разлика Simple Smile За сега ми вършат работа forms Simple Smile

# 559
Можете ли да ми напишете къде да се види по колко време могат малките да стоят пред компютъра. В училището на едното ми дете все пак с борба, но постигнах(ме) напредък, и вече ще имат видео връзка или поне връзка за преподаване, в реално време. По 10 мин. на ден. Все си мисля, че не е баш толкова позволеното време. Пишете ми къде е официалното препоръчано, ако може. Благодаря

# 560

J_M_M, ами аз през Гугъл не съм правила тестове, та не мога да усетя разлика Simple Smile За сега ми вършат работа forms Simple Smile
Разлика, която за  мен е основна -  във отговорите в forms не мога да поставя изображение, но от друга страна задаването на верния отговор е много  опростено, определено всяко има своите плюсове.

# 561
  • Бургас
Утре в 9.00 часа сутринта ще има извънреден брифинг на министър Вълчев за удължаване на извънредното положение.

# 562
  • вкъщи
Някоя колежка, работеща от преди с Тиймс, или запозната, знае ли дали може да се влиза по време на час от администратор, директор или друг, кой е е член на екипа? Ако го добавиш, ясно, но иначе?

# 563
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
лелка, всеки член на екипа може да влиза и излиза по всяко време ... ИТ администаторите, директор и замесник директори могат да влизат по всяко време дори и да не са членове на екипа, те имат повече права. Да заповядат! И тук при ДО и в реална обстановка - аз съм си аз, циркове и постановки - не правя. Все едно ги няма. Както си водя часовете без тях, така и с тях ... Вече 19 години така и ми е спокойно, и ми е леко. Аз щом съм доволна от себе си, децата щом напредват, не ме интересува дали в час ще има и други хора.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 22:00 от Почти безобидн@

# 564
  • вкъщи
Така е, но можеха да ни предупредят, аз лично се чувствам излъгана.

# 565
Така е, но можеха да ни предупредят, аз лично се чувствам излъгана.
Ама от какво да си излъгана? То да е само директор с мед да го намажеш Simple Smile Аз си водя часовете с 24 деца и поне 24-30 родители и 20-тина братя и сестри Simple Smile Та, директора хич и не ми пречи Simple Smile Понякога някоя подсказваща майка, или изплакващо братче ми правят впечатление, че ме прекъсват и си загубвам мисълта за момент, но ...

# 566
  • Ямбол
Аз не съм сигурна, че директорът, ако не е член на екипа, изобщо го вижда. Аз съм администратор на Офиса, но не виждам на колегите екипите, в които не членувам. Директорът ни също е администратор с малко повече права, но специално за екипите не съм сигурна, мисля, че не може да вижда. Нашата директорка ни накара да добавим нея и заместниците във всички екипи, за да виждат.

# 567
  • Пловдив
Току що една колежка ми се обади да ми се оплаче, че вчера  и днес експертът от РУО ѝ се е вмъквала  в онлайн часовете и я наблюдавала. Била поискала кодовете от директора и той ги дал.

# 568
Леле, откачена работа.

# 569
  • вкъщи
Аз наистина искам да знам имат ли право да правят това? В коя наредба е разписано? Без предупреждение да те наблюдават.

Общи условия

Активация на акаунт