Професия учител - 8

• 38 872
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Имам часове с 12-ти клас, имам час на класа, имам клуб. Това ми са ангажиментите за седмицата 13-16.04.
Имам нужда от почииивкаааа!

# 691
  • European Union
Аз изпуснах какви са последните указания. Гледам снощи е качено нещо в 19,30 в сайта на РУО СОфия, което е предизвикало недоволство от страна на колегите, но сега вече не се отваря.
От 2-3 дни спрях да отговарям на всякакви въпроси на учениците от рода на "ще има ли ваканция" и "Какво ще правим другата седмица".

# 692
Новата заповед от 09. 04. 2020 вероятно е разбунила духовете. Около 19 часа я качиха на сайта на РУО-София.
Линкът е от РУО- Варна, ще се отвори.

# 693
При нас в периода 13-16.04 с 12 клас колегите ще работят по разпределение. С  останалите ще им пускаме филмчета, игри... ще сме занималня .

# 694
Скрит текст:
Изх. № РУО1- 8034/09.04.2020 г.             

ДО

ДИPEKTOPИTE HA ДЪPЖABHИTE

УЧИЛИЩА, ЦEHTPOBE ЗА СПЕЦИАЛНА

ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОДКРЕПА И

СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ

ОБСЛУЖВАЩИ 3BEHA

HA TEPИTOPИЯTA НА РЕГИОН

СОФИЯ-ГРАД

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

С настоящето писмо Ви уведомяваме, че на основание на чл. 112, ал. 3 от Закона за публичните финанси са извършени промени по бюджета на Вашата институция към 06.04.2020 г.

Промените по бюджета са отразени в информационната система за администриране на финансовите процеси в системата на предучилищното и училищно образование.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО

СОФИЯ-ГРАД
Това нещо може ли някой да ми разясни какво означава?

# 695
  • Добрич
Шефът снощи ни пита и всички казахме, че искаме да излезем в отпуск. Пускаме по 4 дни, а учениците са във ваканция. Много съм доволна.

##Bvlgari##, не знам дали има нещо общо, но от днес при нас спират заниманията по Подкрепа за успех, заради инструкции "отгоре".

# 696
  • Балчик
Шефът снощи ни пита и всички казахме, че искаме да излезем в отпуск. Пускаме по 4 дни, а учениците са във ваканция. Много съм доволна.

##Bvlgari##, не знам дали има нещо общо, но от днес при нас спират заниманията по Подкрепа за успех, заради инструкции "отгоре".
Значи пак директорите решават. Вела, към едно РУО сме с теб, а ние ще работим. Sad
Не се ядосвам, че ще работя, а че ще трябва да игеая ролята на шут, да забавлявам дечицата, за да са ангажирани. Поне да си баха редовни часове. Сега всеки ден по два часа да им подготвям забавления.

# 697
  • Добрич
Джемма,  да. Май директорите доста неща решават сами.

Снощи ми се обади колежка, работеща в друго училище с малцинства да ме пита дали ще минаваме към Teams. Техният шеф ги карал и им казал, че е задължително....

# 698
  • Пловдив
Аз също работя с малцинство, но за Teams не се споменава изобщо. Работим с Google classroom, плюс социалните мрежи, както и пращаме материали, които да се разпечатват.

# 699
Здравейте от мен! Извън часовете с 12 клас , трябва да водя консултации с 10 клас . Как да го описвам в дневника и в отчетите?

# 700
  • Пловдив
Нашият шеф каза тази седмица без дневник и отчети.

# 701
  • Добрич
Дъщеря ми (8 клас в ЕГ) последно ще учи по 4 часа на ден чуждия език.  9-11 клас ще са във ваканция, само 8 клас ще учат....

# 702
  • Sofia
Дъщеря ми (8 клас в ЕГ) последно ще учи по 4 часа на ден чуждия език.  9-11 клас ще са във ваканция, само 8 клас ще учат....

Ами така трябва Hands V Моят син, не стига, че започнаха с 10 дни закъснение с езика, ами сега са първи във ваканцията. От 20 часа седмично в учебно време, дистанционно едва ги докарват до 10. Направо им отиде най-важният 8ми клас ЕГ (т.нар."подготвителен" по наше време).

# 703
При нас дори и 12-ти клас няма да имат часове, освен че всички ще имат само музика, ФВС, ЧК.

# 704
  • Балчик
Сега са ни писали и два часа занимания по интереси! Имам чувството, че всеки говори за различна държава!
Мон се справят за двойка със ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт