Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
В Елван ми е надеждата да извади базуката от дома Ефе. Или сабята на дядото, дето Санджар размахваше преди няколко серии...

JoyJoyJoyJoy

# 121
А, Васе, пардон Grinning В този сериал няма пищаци! Най-агресивна е Наре, като Сандокан с двата ножа Joy
Един в Монтенегро и един в дом Ъшъклъ, все на Акън му излиза късмета Stuck Out Tongue Winking Eye

А, няма....Когато искаш да светиш маслото на един мерзавец...все ще намериш отнякъде

В Елван ми е надеждата да извади базуката от дома Ефе. Или сабята на дядото, дето Санджар размахваше преди няколко серии...

# 122
Втория фраг Broken Heart

# 123
  • На луната

Що се отнася до това, че Наре и Санджар действат тайно по въпроса "Мюге", според мен е за да предпазят Гедиз.

Те действат тайно и един от друг

Санджо, според мен, действа тайно не толкова за да го предпази/ все пак те са мъже/, а за да открие доказателства. Очевидно Гедиз не му повярва само на думите... Наре е тази, която действа тайно, за да го предпази. Както не каза на Санджар, за да не стане убиец....така сега не казва на Гедиз, за да не стане и той убиец. Защото ако беше срещнал Акън,  едва ли щеше да го убие, заради Наре.  И не защото не го иска, а защото на Санджар се пада по право. Щеше само да го отупа здравата. Но сега за сестра му съм сигурна като Наре, че ще хукне с пистолет към мерзавеца.
Да, знам че действат независимо. Може би не се изразих ясно Simple Smile
Що се отнася до Санджар, според мен е възможно да иска да предпази Гедиз. Като изключим ревноста, двамата имат силна връзка и са много близки. Това че Санджар не отвръщаше на ударите, също е признак, че му съчувства, и го разбира. Мъжки им работи. Simple Smile
Еванджелин, благодаря за трейлъра. Flowers Bouquet Доста е интересен.

# 124

Здравейте!

Еванджелин, благодаря за фрага. Flowers Hibiscus Flowers Bouquet Flowers Rose

Много интерес трейлър. Пак ли ще изкарат Наре виновна? Натам отиват нещата.
Така си и мислехме, че Мюге няма да повярва.
Малката зададе невероятно правилния въпрос на баща си и уцели точно в десятката.
Сценаристите ми харесват точно за това, какви точни думи и въпроси "слагат" в устата на Мелек. Hands Clap

# 125
Ай Санджо какъв обвиняващ поглед! Точно в негов стил!
Ясно е, че фрага е монтиран обратно. Първо Мюге казва, че не й вярва, после Наре й се обажда да й каже, че е намерила доказателство. После гледат заедно видеото на терасата на марината, от първия трей. Вече, защо Мюге слуша заедно със Санджар, не се знае.
Язък за Гедизджим Heart

# 126
  • София
Момичета, една много хубава новина (ако е вярна разбира се)  
По информация в турската преса Кадир и Неслихан това лято ще снимат филм, романтична комедия. Ако е истина това, ще ги видим нашите патрони отново заедно след 6 години. Ха дано ....  

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 16:49 от БлагаВест

# 127
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
От цялата серия най-голямо впечатление ми направи това, че в погледа на Гедиз виждам много повече любов към Наре, отколкото в погледа на Санджар.

Наистина, сякаш мъъъничко се постопли отношението на Санджар към нея, поприпомни си, че я обича.

Не мога да не се възхитя отново на това, колко красиво момче играе малкия Санджар. Май не съм виждала по-красиво дете на тази възраст.

Другото хубаво в тази серия - Каврук. Хареса ми колко всеотдайно и с обич помага и се грижи за Пъстрата птичка и детето ѝ, как обича  любовната история на Наре и Санджар, май даже повече от тях самите.
В началото той ми се виждаше като да е нещо нефелен и глуповат, но разгърнаха образа и сега виждам в него един нежен мечтател, един добродушен "поданик" на любовта, който някак внася спокойствие в цялата нервност и извънредност на на моменти инфарктните ситуации.

А най-нелепата реплика досега беше, може би в предната серия, когато Санджар обвини Гедиз, че искал да му вземе легендата или нещо такова. Направо щях да падна от коня. Светът около него се руши и всичко отива по дяволите, той за легендата се загрижил.

Дъщеричка ли има Ураз?

# 128
  • София
Вай бе,  каква красота   

# 129
Heart Здравейте дружки Heart Eyes
В Контакта прочетох ,че вече е сигурно ,че Кадир ще участва в нов сериал , римейк на индийски ( май Слънце и Луна - е , нищо не ми говори ...) за канал Д .Всички са в очкаване на партньорката - рускините искат Ханде Ерчел ( ужас - красива , но няма грам талант ) , ''Назлъ '' от Фатиха ( по-добре от Хандето ! ) , Севда Ергинджи ( сладурана , защо не ? )  най-вече Несли ( !? нали са луди , знаят ,че тя е заета  ) , Джесика Мей от Новата булка ( тя май ще се снима в нов сериал , но е карсавица ) , Синем Юнсал ( ! ? играе в Чудо- Доктора ) и т. н. Това разбира се са само желания и предположения на фенки , но аз наистина се радвам за Патрона , само ,че много се вълнувам за партньорката - дано този път МУ ПОДХОЖДА Fearful
Ако някой знае за какво се разказва в индийския , моля да каже с няколко думи Heart Exl

# 130
От цялата серия най-голямо впечатление ми направи това, че в погледа на Гедиз виждам много повече любов към Наре, отколкото в погледа на Санджар.

Наистина, сякаш мъъъничко се постопли отношението на Санджар към нея, поприпомни си, че я обича.

Не мога да не се възхитя отново на това, колко красиво момче играе малкия Санджар. Май не съм виждала по-красиво дете на тази възраст.

Другото хубаво в тази серия - Каврук. Хареса ми колко всеотдайно и с обич помага и се грижи за Пъстрата птичка и детето ѝ, как обича  любовната история на Наре и Санджар, май даже повече от тях самите.
В началото той ми се виждаше като да е нещо нефелен и глуповат, но разгърнаха образа и сега виждам в него един нежен мечтател, един добродушен "поданик" на любовта, който някак внася спокойствие в цялата нервност и извънредност на на моменти инфарктните ситуации.

А най-нелепата реплика досега беше, може би в предната серия, когато Санджар обвини Гедиз, че искал да му вземе легендата или нещо такова. Направо щях да падна от коня. Светът около него се руши и всичко отива по дяволите, той за легендата се загрижил.

Дъщеричка ли има Ураз?
Много сте права аз през цялото време се ядосвам на Sançer  🤨🤨🤨 това за легендата направо ме уби също така и сцената когато GEDİZ💕 каза, че NARE си е отишла и му е оставила писмо а Sançer се ядоса защо на него не му е оставила писмо..... То балона изгоря нашият за копчето пита🙄🤔.
Да Ураз си има дъщеря! 💕

# 131
Да добавя -подругите и  Елиф Доган предлагат за партньорка на Кадир - на мен тя много ми харесва също , но кой знае коя ще бъде ...

# 132
  • Яко в Матрицата...
Veli Nikol, кой е този Sançer? Или може би имаш предвид Sancar? Sançer на турски на български се чете Санчер, а ние такъв герой нямаме в сериала Wink

Привет в този хубав неделен ден! Simple Smile

# 133
  • Плевен / София
Heart Здравейте дружки Heart Eyes
В Контакта прочетох ,че вече е сигурно ,че Кадир ще участва в нов сериал , римейк на индийски ( май Слънце и Луна - е , нищо не ми говори ...) за канал Д .Всички са в очкаване на партньорката - рускините искат Ханде Ерчел ( ужас - красива , но няма грам талант ) , ''Назлъ '' от Фатиха ( по-добре от Хандето ! ) , Севда Ергинджи ( сладурана , защо не ? )  най-вече Несли ( !? нали са луди , знаят ,че тя е заета  ) , Джесика Мей от Новата булка ( тя май ще се снима в нов сериал , но е карсавица ) , Синем Юнсал ( ! ? играе в Чудо- Доктора ) и т. н. Това разбира се са само желания и предположения на фенки , но аз наистина се радвам за Патрона , само ,че много се вълнувам за партньорката - дано този път МУ ПОДХОЖДА Fearful
Ако някой знае за какво се разказва в индийския , моля да каже с няколко думи Heart Exl
Фили, индийският сериал е излъчван по ДФ  под името "Пътеки на щастието".... Най общо трудна любов между богат бизнесмен /Арнав/ и бедна девойка /Куши/ . Родителите на Арнав са починали...трагично . Бащата е имал извън брачна връзка с доведената майка на Куши, която не е знаела, че той е женен. Майката разбирайки за тази връзка се самоубива, а след това и бащата. Куши е "луда глава" в добрият смисъл на думата, но вечно се забърква в неприятности.....Бяха подбрали много добри артисти и умирах от смях с Куши и се наслаждавах как стъпка по стъпка променя Арнав....Щом заради нея влезе и в храм... Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е единствения индийски сериал, който съм гледала....

# 134
Veli Nikol, кой е този Sançer? Или може би имаш предвид Sancar? Sançer на турски на български се чете Санчер, а ние такъв герой нямаме в сериала Wink

Привет в този хубав неделен ден! Simple Smile
Да де за същият говорим..... 😂👌

Общи условия

Активация на акаунт