Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 241
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
А аз отдавна искам да го видя Кадир с Дамла. Тя ми е любимото миньонче - 162 см

# 151
А аз отдавна искам да го видя Кадир с Дамла. Тя ми е любимото миньонче - 162 см
И аз - още от Научи ме ... , но и тя сега е заета , а и не отговаря на възрастта на ГГ .

# 152

И аз - още от Научи ме ... , но и тя сега е заета , а и не отговаря на възрастта на ГГ .
За възрастта...те играят каквато им кажат... Лейля Лидия е на 30...Дамла е на 32...та не виждам какво има да отговаря. Не знаех, че е заета. Отомана нали го снимаха.
Санджар трябва да е малко по-голям от Наре...пък Енгин е с цели 10 години по-голям от Неслихан.

# 153
Здравейте в понеделник, дами Hug

И жизнерадостното ни момиче Heart

https://twitter.com/maiteatagul/status/1229205305738829826?s=09

# 154
Здравейте и от мен в деня ни за кино Heart Eyes
Еве Hug
Ами понеже тук не сме коментирали за външния вид на Наре , онзи ден Еви изрази мнение за косата и - и на мен не ми харесва как я правят , нито е къдрава , нито е права , малко ми прилича сякаш птици ще гнездят в нея Joy
Иначе нашата Неслиханка е в топ форма , личи си приятелската атмосфера на сета . Но Несли ми се струва отслабнала малко , не мислите ли ?
Искам да коментирам партньорките на Кадир - единствената подходяща за неговата фигура , с която изглеждаха добре на екран е Неслихан във Фатиха . Всички други ми бяха височки , а някои и едрички за него :
Малки тайни - даже беше леко пълничка актрисата , макар и не много висока
Мръсната седморка - първата партньорка беше подходяща , следващата Еда Едже ( имаха страхотна химия )ама  и тя висока и знойна
Игрален филм - горе-долу добре с партньорката ( забравих и името , играеше в опасни улици )
Научи ме да обичам - Седа макар и стройна , пак беше височка за него
Кьосем - харесвах ги със султанката , но с Берен Саат щяха много да си тичат Stuck Out Tongue Winking Eye
Греховете - никак не му подхождаше Мелиса Сезен
Вуслат - сладка в лице и боркиня в тяло , НИКАК не си подхождаха
Като цяло , партньорките му не бяха подходящи ( поне според мен ! ), а Кадир сред останалите красавци в тур.дизита е най-грациозният и най-аристократичният  , заслужава една изящна партньорка както партньорката му в живота , нали ? Grinning

# 155
Фили, забравяш Алабората... с Елчин си бяха супер... тя е с калибъра на Неслихан
Някои рускини я искат отново за партньорка...

Ама пък как яздеше нашето момче

Привет, момичета

# 156
Филе Hug Васе Hug

Филе, който прочете поста ти, може да помисли, че при нас е кусура бе Joy Как пък не можа да случи на партньорка наш Кадир Thinking С Еда Едже наистина имаха хубава химия. В Малки тайни в началото бяха двойка с Мервето, ми бая добре им се получаваше. Ама там и двамата бяха лошите уж Joy Елчин хич не я виждам като Куши, кусура бакма. Сега се чу, че и Фахрие се връща на екран, че и условия била имала... Ще падна от коня, ако тя е Куши Joy
Залагам големи надежди на новото дизи. Понеже ще е римейк, понеже Кадир се доближава до Арнав, та много се надявам и партньорката да е като Куши Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 11:50 от Еванджелин

# 157
  • Плевен / София
Филе Hug Васе Hug

Филе, който прочете поста ти, може да помисли, че при нас е кусура бе Joy Как пък не можа да случи на партньорка наш Кадир Thinking С Еда Едже наистина имаха хубава химия. В Малки тайни в началото бяха двойка с Мервето, ми бая добре им се получаваше. Ама там и двамата бяха лошите уж Joy Елчин хич не я виждам като Куши, кусура бакма. Сега се чу, че и Фахрие се връща на екран, че и условия била имала... Ще падна от коня, ако тя е Куши Joy
Залагам големи надежди на новото дизи. Понеже ще е римейк, понеже Кадир се добрижава до Арнав, та много се надявам и партньорката да е като Куши Heart Eyes
Hands Plus1
Не знам как ще се справят с  песните, танците и религиозността на Куши Smirk

# 158
Боже , аз се чудех коя съм забравила - с Елчин бяха много хубави в Алабората , още ме е яд ,че го занулиха този сериал .
Сори за Фефа , хубава е като се гримира и има много последователи в соц. мрежи , но няма нито един успешен сериал , не знам заради сценариите ли , заради недостатъчно талант ли е ...
Но става за каката на Куши Joy

# 159
Сега се чу, че и Фахрие се връща на екран, че и условия била имала... Ще падна от коня, ако тя е Куши Joy

И аз...

# 160
  • Яко в Матрицата...
Сега се чу, че и Фахрие се връща на екран, че и условия била имала... Ще падна от коня, ако тя е Куши Joy

И аз...
Много хора ще паднат от коня, ако е тя Grinning

Добър ден! Hug

# 161
Момичета...

Скрит текст:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1179083
Директните линкове не работят днес, когато аз гласувах, затова ги търсих измежду всички.

https://15.adelicenter.eu/

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 14:27 от savovas

# 162
# 163
Хаштага -  YanındaOlacağım - ще бъда до теб Broken Heart

https://www.instagram.com/p/B8rBf2QK5FS/?igshid=1k8w6hrz3lk4s

# 164
  • между морето и небето

Интересно🤔 кой до кого? От клипчето виждам предимно да са Наре до Гедиз.

Общи условия

Активация на акаунт