Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 312
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee

Еве, благодаря за трея Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Не гледах цялата серия, последния един час само. Пак си беше мудничко, но поне решиха част от героите да видят видеото. Наре не знам как издържа толкова пъти един след друг в рамките на два дни да говори и си припомня какво й се е случило. Гедиз ... не знаеше за кого по-скоро да плаче Sob Браво на Санджар, приятелството им е силно, подкрепи садъча! Но и на него сигурно му е гадно, че точно тази Бяла птица се оказа къртицата. Ако беше някой друг, който съзнателно е правел това, с кеф щеше да раздаде правосъдие, но тук... Какво да прави? Мюге... да си върне дипломата! Imp И не заради това, че не е разбрала какъв е Акън, а заради приказките, които наприказва на Наре. И в случая наистина Наре правеше психоанализа, или там каквото се казва, на Мюге, при това много професионално Frowning1 Луда жена е тази психоложка Joy

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 08:14 от Reni - BG

# 182
Рени, абсолютно си права. Мюге да връща дипломата и да отива в марината и тя. И без туй, Яхя и Дуду са безполезни там, да не кажа вредни. Добре че е Наре, да им оправя бакиите. Дано прояви здрав разум Санджар и я остави да работи там.
Аз малко не харесвам методите на Санджар, това подпитване и преценяване с превъзходство в погледа, ама...
Прощавам му заради сцената на терасата на марината. Гедиз и без това беше разбит от видеото заради Наре, а вече и Мюге като си призна... Това го довърши. Двете му любими жени са жертви на Акън!
Много ми липсва Неслихан, малко сцени имаше пак. Отправям забележка към Ортилерките, да не ставаме на кълбета Smiling Imp

Лидер в трите групи Sunglasses

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 09:46 от Еванджелин

# 183
Жалка ми беше Мюге в кабинета на холдинга. След като вече знаеше, че и доказателство има, вместо да иска да го види веднага...изръси какво ли не Гледай, пък тогава си отваряй устата. Трябваше Гедиз да дойде...да ги чуе...и едва тогава да поиска.

Привет, момичета

# 184
  • Плевен / София
Жалка ми беше Мюге в кабинета на холдинга. След като вече знаеше, че и доказателство има, вместо да иска да го види веднага...изръси какво ли не Гледай, пък тогава си отваряй устата. Трябваше Гедиз да дойде...да ги чуе...и едва тогава да поиска.

Привет, момичета
Hands Plus1 тя като Санджар си беше заровила главата в пясъка...
Здравейте момичета
Гледах серията от телефона....Не очаквах Гедиз толкова тежко да приема новината за любовта на сестра си....

# 185
Гледах серията от телефона....Не очаквах Гедиз толкова тежко да приема новината за любовта на сестра си....
А аз го очаквах, затова и оправдавах Наре, че не му казва.

Видеото го разтърси, но той не е като да не знаеше, какво е причинил Акън на Наре.  Капакът беше сестра му...толкова беше сигурен в нея.

# 186
  • На луната
Coffee Привет Coffee
Благодаря за трейлъра. Стори ми се по-интересен от снощната серия Simple Smile
Все се заричам да не гледам без превод, и не успявам. Уж започвам само с идеята да хвърля едно око, и докато се усетя са минали три часа, и вечерта си е отишла Simple Smile После съвсем си променям мнението Simple Smile
Не ми хареса тази сякаш рязка промяна в характера на Яхя. Все ми се струва, че предвид характера на Санджар, ако беше поговорил с него, и му беше казал, как се чувства, щеше да има по-голям ефект отколкото да се бунтува открито. А и как да му оторизират повече права, като явно Санджар е наясно, колко си може брат му.
Непрекъснатото натякване, на Халисе, че Елван не може да има деца е толкова жестоко, че направо не мога да я гледам. При всеки удобен случай сипва сол в раната. А как точно да се получи това бебе, като снаха й сама не може да си го направи. Сина й с месеци се прави на мъж и спи навсякъде другаде но не й при жена си.
Между другото снощи много му светнаха очите при вида на Дуду, или беше заради баклавата? Дано не завият в тази посока, и Яхя се осъзнае.
Мюге не ме изненада. Тя беше твърде влюбена, за да повярва ей така отведнъж. Трябваше й малко време да излезе от шока. Радвам се, че пожела да види доказателствата.
Гедиз имаше тежко денонощие. Много му се събра и използва Санджар за боксова круша, да си разтовари напрежението. Малко нетипично за него, но не чак толкова. Все пак човешкото търпение си има граници.
Наре, тази малка птичка, която се опитва да предпази всички, и тича непрестанно да спасява който може... Не знам до кога би издържал един човек в реала толкова стрес и напрежение. Видях, че опита да спре Гедиз, и не стоя като безучастен зрител, но Санджар не й позволи. Толкова е сладка, като се опитва да се държи твърдо, но омеква като кашкавал, при един поглед на Санджар. Смях се, как й измъкна телефона, докато тя се разтапяше в локва до него Simple Smile Simple Smile
Санджар, ах този Санджар. Simple Smile Толкова е противоречив, и непредсказуем, че не мога вече да му се ядосвам. Дори ми е много интересен. Хванат здраво в капана на съмненията си, и терсещ непрестанно истината. Сега ще се опитат да го предпазят, но това ще задълбочи недоверието му. Чудя се, дали тази сцена с него и приятелката на Наре не е нечий сън. Съмнявам се да хукне да търси Акън чак в Швейцария и да остави Наре и Мелек на Гедиз Simple Smile :
Спирам, че се увлякох, а може да не съм разбрала нещата правилно и просто да налучквам.

Не беше само заради сестра му, а и заради Наре. Той не знаеше, какво се е случило в Черна гора и това го шокира. Разстрои се и заради двете. Чудя се, дали не направи в същото време и връзката, че Мюге е била картицата.

# 187
Значи и друг забеляза, че Яхя много възторжено приветства Дудуто Grinning Да не си омешат капите там? Аз мислех, че за Гедиз я подготвят. Елван е просто кралица и не заслужава такъв плазмодий за мъж. Ама тя и без това си призна, че се влюбила в свекърва си навремето и поискала да й стане снаха хахаха. Какво ли пък има да се влюбва в тази надута гъска бе? Халисе гледа единствено положението в обществото и парите. Не я интересуват чувствата на децата й. Всички са смазани под ботуша й. Браво на Зехра и Елван, че останаха зад Санджар и не се поддадоха на крокодилските сълзи на мама. Снощи улових химия между посланика и Рефика, че и сама се смях Grinning Посланика много ме кефи, тоест актьора. Много майсторски докарва комичен образ на посланика, та чак на гротеска хахаха. Изабел е била медицинска сестра в Швейцарската клиника, оттам е приятелството им с Наре. Къде се срещат със Санджар? В Мугла, или в Швейцария? Какво ще разбере от нея?
Омешах серията с фрага, ама...

# 188
Не беше само заради сестра му, а и заради Наре. Той не знаеше, какво се е случило в Черна гора и това го шокира. Разстрои се и заради двете.
Аляска, Наре спря видеото и те не видяха, че намушква Акън. Да, шокира го...защото едно е да знае какво й е причинил, а друго е да види с очите си.

И на мен ми се стори...че може да завият в посоката Яхя/Дуду.

Мюге имаше време да се осъзнае от шока и да реагира адекватно в кабинета с доказателството, ама не...стори го след като изприказва куп глупости.

Изабел е била медицинска сестра в Швейцарската клиника, оттам е приятелството им с Наре. Къде се срещат със Санджар? В Мугла, или в Швейцария? Какво ще разбере от нея?

Еве, аз мисля, че в Швейцария се срещат... Санджо е решил сега да търси истината. Аз също се чудя какво ще му каже...дали Наре ще я предупреди да не му казва.

А и Акън гледаше снимката й...какво ли и той замисля...

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 10:50 от savovas

# 189
  • На луната
Еве, аз мисля, че в Швейцария се срещат... Санджо е решил сега да търси истината. Аз също се чудя какво ще му каже...дали Наре ще я предупреди да не му казва.
А и Акън гледаше снимката й...какво ли и той замисля...
Значи най-тъпото и предсказуемото е, Акън да стигне до приятелката и да я изнудва с нещо, за да излъже Санджар.
Един вид да затвърди лъжата, че преди години е била с любовника си там.
Дано ни изненадат.

# 190

Значи най-тъпото и предсказуемото е, Акън да стигне до приятелката и да я изнудва с нещо, за да излъже Санджар.
Един вид да затвърди лъжата, че преди години е била с любовника си там.
Дано ни изненадат.
Предсказуемо е, да... но Изабел беше казала на Наре, че и в ада ще отиде, заради нея...та едва ли ще се поддаде на изнудване.
Като гледам как с всички средства  Наре се опитва да предпази Санджар да не затрие Акън и себе си...по-скоро мисля, че тя ще й каже какво да разказва и ще предпочете да бъдат разбити, заради нея.

# 191
Васе, Гедиз знае за Индия, но не и за Монтенегро. Беше шок за него, хем и да го види с очите си. Мюге пък го довърши с любовните си излияния.
Щях да ви питам, видяхте ли как Санджар едва се сдържа, че Наре ще работи? Значи типичен анадолец бе Grinning И въпреки договорката с Наре, вкъщи каза, че той ще наеме къщата и филан.

Сега сериозно питам, права ли е Наре да не му казва истината? Да не показва видеото?

Ах, Наре Heart Eyes

Васе, хич не съм очарована за Нилайчето Joy

# 192
Търся обяснение за поведението на Мюге. Едва ли има по-голямо падение за интелигентен човек от това да разбере, че е обичал нищожество. Как да не се стреми да отрича. Иначе е пропиляла живота си в една измама. Много добре представиха ситуацията. Много ми хареса и как Санджар се поднасяше за боксова круша на Гедиз- само да му олекне. А дали Наре трябва да покаже на Санджар?  Той с какво го е заслужил? Какво има да му доказва? Ако истински го мразеше веднага щеше да го прати на маслините като му покаже видеото. Пък и филм да става. Яхя кой му завидя на симпатичния глуповат образ та сега се окепази пред всички?

# 193
Васе, Гедиз знае за Индия, но не и за Монтенегро. Беше шок за него, хем и да го види с очите си. Мюге пък го довърши с любовните си излияния.
Щях да ви питам, видяхте ли как Санджар едва се сдържа, че Наре ще работи? Значи типичен анадолец бе Grinning И въпреки договорката с Наре, вкъщи каза, че той ще наеме къщата и филан.

Сега сериозно питам, права ли е Наре да не му казва истината? Да не показва видеото?

Скрит текст:
Ах, Наре Heart Eyes

Васе, хич не съм очарована за Нилайчето Joy
Еве, знам, че не знаеше за Монтенегро...но то е все едно и като в Индия/ това имам предвид, пък и там злото беше сторено /...той знае, че тук се е спасила, макар и да не видя ножа... да, беше шок за него да го види с очите си/ както написах по-горе/...разтърсен беше, обаче сестра му беше тази, която го срина с признанието си.

Какво искате със Санджар от сестра ми...какво ви е направила...какво аз съм ти направил...Обичаш ли приятел, не клеветиш сестра му....

Ами аз по принцип съм на мнение, че трябваше да му го покаже...пък той да решава как ще постъпи, като знае вече, че и дъщеря има, която се нуждае от него. Обаче Наре не мисли като мен, щото знае, че Санджо държи на думата си...и гледа да го предпази, милата

Ох, остави...стискам палци да не се договорят с нея. Изпаднах в ужас, като видях снощи

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 14:17 от savovas

# 194
  • Яко в Матрицата...
Рейтингът е добре, да видим какво са ни подготвили аблите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт