Което ми напомня, че със същите дрехи, с които се боричкаха в градината с Гедиз, отиде при зехтина
както той си го представя или както са порядките по ония места. 

,
за Санджар и аз имам такъв поглед като цяло, но някак си все още не го възприемам Санджар по отношение на Наре. Да, виждаме го как се отнася с всички други...справедлив, честен и грижовен е....но и аз се питам, какво иска от Наре, този човек, че така я наранява и предизвиква. Мисля, че много точно бяха описани и чувствата на Мюге (извинявам се, че не цитирам)...тя няма да повярва лесно, защото това означава да заличи години от живота си, от емоциите и мечтите си, от надеждите и желанията си. До голяма степен, така виждам и неверието на Санджар. Ако повярва, то той трябва да заличи целия гняв, който така си цени; трябва да изтрие цялата мъка, с която сякаш така се гордее и онези рани, за които всички знаят. Не клетви за смърт трябват, а сила и доблест да прогледне и да поиска прошка от Наре и да се изправи срещу себе си и вината си. Според мен, основният момент тук е с онзи телефонен разговор, при който той чу: "Кой е, любов моя?" Никой не би се досетил за сложния план на Акън - да даде телефона на мъж, който работи там и предварителен запис на гласа на Наре с обръщение към бебето й. Човек и да чуе това, ще си каже..."хайде, бе". Именно гласът на Наре и уж любимия й сякаш вкарваха истинност в думите на Акън и представата за Наре, която той пусна като муха в главата на Санджар. Оттам той сякаш не може да се отърси от това впечатление за Наре - бохемката, която снове из света с богаташчета, които са й на нивото и той - бедният Санджар, който не разбра, защо Наре го е обикнала. Както и самата Наре каза, че са се влюбили, но не са се разбрали и опознали достатъчно. Абсолютно не харесвам собственическото отношение на Санджар - той няма право нито да иска, нито да изисква, нито да пита и да прави физиономии или да гледа лошо. Той е женен и ако има претенции...да се разведе. Дано Локи помогне
.

А през повечето време я наранява и предизвиква, защото усеща, че крие много неща от него. Как ли не опита да ги изскопчи, но не му и хрумва, че тя мълчи за да го предпази.Препоръчани теми