Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 565
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Колкото и да е била жестоко наранена и неразбрана и да е искала да дойде момента, в който Санджар да я моли за прошка, а тя да не му прости,  Наре няма силите да го направи. Тя каза, че не може да нарани този човек, независимо от това, че той много я е наранил. 
Затова не иска да му покаже видеото. Не иска да му каже причината за бягството от Черна гора. Не само от страх Санджар да не стане убиец, а и от това да не го нарани. Защото разбере ли истината, е тогава наистина Санджар ще бъде жестоко ранен. А всички знаем как реагира един силно наранен човек.  Като го знаем колко бързо пали, не ми се мисли какво ще последва.
Затова се чудя на някои форумки от другите теми, когато пишат че Наре го лъжела и не била искрена с него.

# 391
  • между морето и небето
БлагоВест 👍,
Скрит текст:
Аз дори прочетох, че Наре и Гедиз били отмъстителни. За какво му отмъщават изобщо не разбрах. Наясно съм, че четат и тук какво се коментира

Рени, и мен като че ли най-много ме дразни това собственическо отношение, което проявява Санджар към Наре без никакво основание. Дори и при семейство, коквото и да е то, не го одобрявам. За мен това е погазване на достойството на човек, незачитане на другия, граничещо с унижение.

Гледам сериала, чета коментарии и си задавам следния въпрос: След като Санджар е толкова прозорлив и умен, не се ли запита защо най-близките му хора се опитват да го залъгват, за да го предпазят? Не знам, не си ли дава сметка, че дивите му изблици, лутанията му на вярвам/не вярвам,  създават тревожност и проблеми, дори у детето му. Не ми харесва как се отнася към хората, последен пример - брокера на имоти.
Друго - Санджар обеща на Наре, че ще се яви в съда, а тръгна след своите си истории, за да провери колебания си и я остави сама на "вълците".  Едно говори, друго излезе. Постави себе си пред нея, своите чувства пред подаването на ръка в труден момент. Добре, че бяха Гедиз и Елван да я подкрепят и да не се чувства отнова сама.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 00:39 от Gabie

# 392
Добро утро, девочки Hug

Габи, поста ти ме хвърли сега пак в размисли.
Санджар е Ефе, смел и справедлив, хората го обичат много, но защо се страхуват тогава от него?
Ми агресивен е. Когато не стане на неговата, умира си на ината и си излива гнева на воля.
Брокерът добре, че прояви далновидност човека и схвана от първия път мимики, кокорене и жестове.
Бай Орхан не изкара такъв късмет, отнесе един вагон упреци и заплахи. Кроткия Каврук също най-редовно си го отнася, ама той свикнал и без това. Гедиз и той редовен клиент. Добре, че не си го слага на сърцето.
Менекшето без никаква доказана вина пред него, също не е пропусната със заплахите.
Наре хич не я споменавам, това е обичайното състояние на Санджар пред нея.
Яхя е прост, завистлив и отмъстителен, но действията му не са непредизвикани. Санджар наистина не го бръсне за слива. Зехра тя по дефолт е съгласна с абито, изтърва купона.
Забравих да спомена Атике и Неждет Joy
Ми тези хора, искаш или не искаш, вече са ти роднина. Харесваш ли ги или не, майка и брат на жена ти. Ама как си ги изгони наш Санджар, хич не му беше кусур.
Не знам...

# 393
  • На луната
Привет, привет Coffee
Адвокат Аляска се явява със закъснение, защото се успа Simple Smile Simple Smile
Гледам сериала, чета коментарии и си задавам следния въпрос: След като Санджар е толкова прозорлив и умен, не се ли запита защо най-близките му хора се опитват да го залъгват, за да го предпазят? Не знам, не си ли дава сметка, че дивите му изблици, лутанията му на вярвам/не вярвам,  създават тревожност и проблеми, дори у детето му. Не ми харесва как се отнася към хората, последен пример - брокера на имоти.
Друго - Санджар обеща на Наре, че ще се яви в съда, а тръгна след своите си истории, за да провери колебания си и я остави сама на "вълците".  Едно говори, друго излезе. Постави себе си пред нея, своите чувства пред подаването на ръка в труден момент. Добре, че бяха Гедиз и Елван да я подкрепят и да не се чувства отнова сама.
Габи, според мен в момента в който чу по телефона, че Наре и Мелек са напуснали Черна гора заради Акън, всичко друго остана на заден план. За него Акън се превърна в потенциална опасност, от която трябва да отърве любимите си жени. И то на всяка цена. Затова и го преследва, като хрътка. В интерес на истината, докато Акън е жив и на свобода, няма да остави Наре на мира. Той е маниакално обсебен от нея, и това го превръща в психопат. Едно време, Санджар го е наказал само защото името му било в едно изречение с това на Наре, и то без да вярва, че й е причинил нещо. Сега нещата са по-сериозни. А като му падне пердето, не се знае, какво ще стане. Вероятно осъзнава, защо Гедиз и Наре го държат далеч от истината, но това няма как да го спре. Личи си, че е готов на всичко за да ги защити.
Що се отнася до това, че е оставил Наре на вълците, те реалните вълци са в затвора, Неждет и Яхя не биха я пипнали. И двамата се перчат, но са страхливи. А и първият вече си взе поуката и дозата бой. За момента приоритета на Санджар е да отстрани реалната опасност, т.е. Акън, и да беше се появил в съда, нищо нямаше да промени решението на съда. Той не се е отказал, Гедиз спомена, че ще се яви следващият път. Освен това той не остави Наре сама. Тя си има Гедиз, Елван, Каврук... няма да се учудя, ако й е наел и охрана. Пък и е изпратил Гедиз, който е абсолютно същия свидетел, като него. И двамата чуха от Неждет, че Халисе го е накарала. Самият Гедиз спомена, че е получил "заповед от горе" и някак извинително погледна Халисе. Санджар е знаел също, и че Елван ще свидетелства, а тя е по-важен свидетел от тях.
Иначе да, Санджар е нервак. Но такъв му модела. Такъв си го обичат. Не вярвам някой да се страхува истински от него, по-скоро виждам респект и уважение. Ако беше запасал два пищова, можеше и да се страхуват Simple Smile
За брокера. Ами беше забавно. Това нямаше да е същия Санджар, ако не беше пробвал да се наложи. Не стана по единия начин, успя по другия. Но подбудите му са добри. Всичко е от загриженост към Наре и Мелек. Това е неговият начин да помага, ако не директно, с шикалкавене. Той няма право да се налага и меси, но да речем, че Мелек е основателна причина, да иска да детето му да живее в добри условия, без да й липсва нищо.
Та това е моята гледна точка, и моят поглед на нещата Simple Smile
Вероятно съм малко пристрастна, обаче не искам да се отказвам от Санджар, все още.

# 394
Ами като е изпратил Гедиз не се ли страхува ,че така ще ""затвърди връзката им"" !?!?!?

Да му  имам принципите на Санджар ....Гедиз не може и да погледне към Наре /  даде  му възможност да я гледа както и колкото си иска/ , Мелек не може да се смее заедно с Гедиз , а днес манекенЮ свидетел/защитник .....Доста ми е забавно това доверие ,както и с брокера .....що блещене и склЯпЪне беше  и страх да не разбере Наре .....

Добре  е ,че  има такива явно комични  и леки , забавни моменти ,че иначе си зор ,зор ,ама чок зор .....

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 12:52 от sofia26

# 395
Джумбиши от Войната на етървите Joy

София, изпратил го е, защото е Ефе и всички се подчиняват на заповедите му. Сигурно е набил и чумберите на Гедиз, как да се държи. Няма идване - тръгване, няма оставане!!! Никаква работа в марината!!! Всяка жаба да си знае гьола!!! Заповед от горе Wink
Оставил е "алтернатива" на Наре - навсякъде другаде може, в марината не, защото така иска той!
Това според вас "Не иска нищо от Наре" ли е?

# 396
  • На луната
Оставил е "алтернатива" на Наре - навсякъде другаде може, в марината не, защото така иска той!
Според мен и той не знае, какво иска от нея Simple Smile Хем го боли, хем го сърби.
Като се замисля, голям процент от мъжете са така Simple Smile
А работата в марината, беше клауза от пазарлъка им Simple Smile Но подозирам, че няма да го огрее.

# 397
Джумбиши от Войната на етървите Joy

София, изпратил го е, защото е Ефе и всички се подчиняват на заповедите му. Сигурно е набил и чумберите на Гедиз, как да се държи. Няма идване - тръгване, няма оставане!!! Никаква работа в марината!!! Всяка жаба да си знае гьола!!! Заповед от горе Wink

Може и на изпит да го е подложил ,издържал и айдеееее кош,кош ........

."".......госпожата наскоро загуби работата си....
Още не съм я изгубила.
Смятай ,че си я изгубила !!!!"" ......типично  ,по КОДЕКС......

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 13:58 от sofia26

# 398
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Каквото и да си пишем тук, сценарият е изгубена кауза. Нищо не може да ме убеди, че Наре и Санджар конкретно действат и говорят винаги логично. Нито ми бе логично Наре веднага след като са я насилили да ходи да си ляга с когото и да било, нито онова "ако ми повярваш, ще те убия", нито действията на Санджар в днешно време. Както вече съм писала, по-объркан герой от Санджар не съм виждала и за това "заслуга" имат създателите  на дизито - сценаристите и тези над тях. След като едните напишат нещо, други ги четат по веригата, та все на някой трябваше да му светне, че нещо не е баш така... Но не би... Нейсе, ние ще гледаме и ще се радваме на актьорите, за останалото - каквото дойде.

# 399
  • София
Кадир и Ураз големи приятели  

Кадир краси търговските центрове в Истанбул 

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 16:41 от БлагаВест

# 400
...Няма идване - тръгване, няма оставане!!! Никаква работа в марината!!! Всяка жаба да си знае гьола!!! Заповед от горе Wink
Специално за марината не е познал. За там вече Наре не играе с неговите карти...а с картите на Гедиз, които  й раздаде в разговора им. И както й каза...вече те познавам и знам, че спокойно можеш да постигнеш всичко, което желаеш...Та в тоя ред на мисли...Наре ще си има дом, ще живее с дъщеря си и ще работи в марината...

Привет, момичета

# 401
  • между морето и небето
Специално за марината не е познал. За там вече Наре не играе с неговите карти...а с картите на Гедиз, които  й раздаде в разговора им. И както й каза...вече те познавам и знам, че спокойно можеш да постигнеш всичко, което желаеш...Та в тоя ред на мисли...Наре ще си има дом, ще живее с дъщеря си и ще работи в марината...

Е, точно там е разковничето за бъдещето на Наре. Гедиз я подкрепя, а Санджар я ограничава. И двамата са влюбени в нея, но всеки от тях мисли и действа според разбиранията си.

# 402
Скрит текст:
Специално за марината не е познал. За там вече Наре не играе с неговите карти...а с картите на Гедиз, които  й раздаде в разговора им. И както й каза...вече те познавам и знам, че спокойно можеш да постигнеш всичко, което желаеш...Та в тоя ред на мисли...Наре ще си има дом, ще живее с дъщеря си и ще работи в марината...

Е, точно там е разковничето за бъдещето на Наре. Гедиз я подкрепя, а Санджар я ограничава. И двамата са влюбени в нея, но всеки от тях мисли и действа според разбиранията си.
Габи, да.  Всеки от тях действа според разбиранията си. Санджар - няма да работи там, за да се чувства той комфортно...а Гедиз - ще работи там, защото мястото и работата й харесват и не е нейно желанието да я напусне.
"Ако дам един милион евро, за да не убие Санджар някого...Може малко да поиграем с картите, които раздам аз... А сега... искаш ли ги парите или не ги искаш?"
Направи го за нея...не за себе си, че ще я вижда там.

# 403
  • между морето и небето

Привет🤗,

Очаквам днес екипа да ни поднесе интересен озет, а може би и фрагман. Последния беше в стила на турските дизите. Наред беше болницата, събора на цялата рода пред кабинетите и преследването на лекарите за някаква информация 😯.

Успешен ден на всички😊

# 404
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee

Габи, Hands Plus1Joy Ми така де, бяхме в затвора, бяхме в съда, сега е ред на болницата. Макар и там да бяхме на няколко пъти...

Общи условия

Активация на акаунт