Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • между морето и небето

Вземаме назаем друга трагедия на Шекспир - "Ромео и Жулиета" и готово Joy
Мелек, не я мислим, тя си има двама ангели-хранители и Гедиз Wink

Рени, нейдей така😥. Много трагично.

# 451
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Аз имам решение за легендата, ама няма да се хареса Joy

Казвай решенито ,събуди любопитството .

Като вариант възможен -ДА !

Искам Мелек ,Наре и Санджар на дипломирането ѝ и ШАПКИ...горееее.......
Също възможен край, но това ще е happy end, а не легенда...

# 452
Е ,аз се пошегувах с този Отело ,.но наистина става дума за обща култура и съм убедена ,че Санджар е интелигентен мъж , иначе нито Гедиз , нито Наре толкова ще го обичат , а и е умен бизнесмен .Просто е зациклил на развалената  легенда и своите съмнения .

И аз го приех като шега , ако някой е зациклил насериозно ,да си цикли ......Имах нужда от малко "различно" ,че с тази кръгова история ,има да си гонят като котката опашката ....

Гедиз си го гледам под лупа ,да си знае ,ха мръдне ,ха ...случка !

# 453
  • между морето и небето
Скрит текст:
Аз имам решение за легендата, ама няма да се хареса Joy

Казвай решенито ,събуди любопитството .

Като вариант възможен -ДА !

Искам Мелек ,Наре и Санджар на дипломирането ѝ и ШАПКИ...горееее.......
Също възможен край, но това ще е happy end, а не легенда...

Дааа, легенда с щастлив край има ли? Мисля, че не.

# 454
  • Варна
Добър ви вечер : )
Благодаря за снимките от прощалното парти на Вуслат! Само не обърнах внимание кой ги пусна Innocent май Евето беше. Ама сте изписали 5 страници и да не се връщам да търся. : ) Още 2 серии им остават.
А техния режисьор - Баръш Йош - отива да прави Херджая. Не помня дали тук я споменахме тази смяна.

# 455
😂😂😂, разнищихте го Санджар, колко време е учил и колко е брал маслини😉. И приказката за зациклянето на "развалената легенда" ми хареса.  Тази легенда Каврук я е съчинил, нали? От него трябва да е тръгнала.

Здравейте!

Габи, и аз не знаех дали точно Каврук  е съчинил тази легенда. От това ми идва наум, че  той може би е бил на мястото на "летежа" на Наре от скалите и той всъщност да е помогнал да бъде спасена като е измислил тази легенда, предполагам неочаквайки да я види в бъдеще, предвид състоянието й.
Около Каврук има винаги някаква тайнственост. Видяхме, че Наре е много близка с него, както  сега при нейното "бягство" до Барселона, тя се довери на него и направи плана с него. Затова си мисля, че Каврук може да е помогнал преди на Наре. При сватбата на Санджар той много упорито искаше да го откаже от брака и даваше на
Санджар възможност да помисли, ако се случи така, че Наре се върне и появи.

# 456
Като адвокат на Мелек - искам си къщата, градината, коня и магданоза. И мама и татко за ръка от двете страни. Човешко и да се греши, божествено е да се прощава. А тези двамата се обичат. Ще се намери начин.

# 457
Като адвокат на Мелек - искам си къщата, градината, коня и магданоза. И мама и татко за ръка от двете страни. Човешко и да се греши, божествено е да се прощава. А тези двамата се обичат. Ще се намери начин.

Ха дано .......всичко и най-вече НЕ без магданозЪ .........Сладко ангелче!

# 458
Димана, те си дадоха Каврук долу до дървото, как я вижда да полита от скалата. Но откъм гърба й, а не където пада. Той и затова казва, че е станала птица и е отлетяла.  
 Аз мисля, че Акън е този, който я е взел оттам. Долетял е и той... и се е навъртал около колибата.

Да, легендата е на Каврук.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 20:11 от savovas

# 459
Васе, от която и страна да е бил, няма ли да отиде да види?

# 460
Васе, от която и страна да е бил, няма ли да отиде да види?
Еве, отишъл е... но точно, защото казва, че е отлетяла... ме навежда на мисълта, че нея я е нямало долу. Акън вече я е взел.
Може и да греша... но аз така мисля, че се е случило.

# 461
На мен ми се струва, че Каврук знае нещо повече за спасяването на Наре.
Дали пък Наре по-късно не е създала контакт с него и да са се разбрали с Каврук, че тя вече няма да е
част от техния живот и той да е уважил нейното желание. Все пак виждаме Каврук колко е чувствителен и състрадателен. Той е повярвал на Наре и истината за нея  и разбирайки я, ако тя не иска да се говори за нея, е запазил тайната й. Натам ме водят мислите. Може и да  не съм права, но връщайки назад в началото на сериала и спомняйки си как Каврук  провокираше Санджар да не се жени, логиката ме доведе до този извод за Каврук.

Ние все още нищо не знаем как точно е оцеляла Наре, кой я е транспортирал  до Швейцария, но преди това кой я намира и откарва в болница, за да я спасят. Неизвестно е как е успяла да задържи детето.
Тук нямам предвид физическите травми, а намесата на баща й и Акън. Доста неизяснени ситуации.
Но пък започват да се изясняват, като например, че съществува Изабел, която е помогнала на Мелек да се роди, както каза детето на баща си и т.н........

# 462
  • На луната
Аз още преди месец два, пък взех назаем една негова комедия - Укротяване на опърничавата, само че в обратен вариант Simple Smile
И май натам са тръгнали нещата.
Няма да се учудя обаче, ако другарките сценаристки потурчат историята и затрият накрая, я Бенедикт, я Беатриче Simple Smile

# 463
Димана, не знам...но предвид колко се зарадва Каврук да я види  жива, аз си мисля, че нито знае със сигурност нещо за спасяването й...нито, че Наре се е свързала с него по-късно. А това, че настояваше Санджар да не се жени...ако я е нямало долу, когато е отишъл/както аз мисля/...то е знаел, че има надежда да е оцеляла и един ден да се появи.
Разсъждавам си... но ако Каврук е този, който я намира...не мисля, че няма веднага да повика Санджар и заедно да се погрижат за нея/ той не знае какво точно се е случило между тях/. А ще му казва, че я е видял на скалата... превърнала се в птица и е отлетяла. От затвора, разбрахме, че и Санджо отива и не я намира. Не ми се вярва да е станало след няколко дни, иначе защо ще се чуди, че я няма/за това време все някой ще я намери, пък на него това въобще не му хрумва като възможност/. Или веднага му е казал, или най-късно на сутринта.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 21:34 от savovas

# 464
Васе, забравяш, че първо трябва да му е минал ината. Едва ли на сутринта ще е бил ок Joy

Общи условия

Активация на акаунт