Боя за коса / Клуб на червенокосите 5

• 42 305
  • 591
  •   1
Отговори
# 525
  • Somewhere far away
За никакви коси не е . едно време имах много по -гъста и по-здрава коса и пак ми скапа точно там където бяха кичурите. затова питам за алтернатива. не може пък толкова да няма нищо друго на пазара.

# 526
Привееет.
Да ви споделя за една маска за поддържане на цвета, от която съм много доволна и използвам вече втора опаковка:

Иначе се боядисвам със 7/6 на същата марка.

# 527
  • София

Пускам ви снимка на най-доброто ми постижение за червен цвят.

Боята е Luc Color - 8/66

# 528
  • Пловдив
Страхотно, точно като Сери. А от къде я купувате тази боя?

# 529
  • София
Страхотно, точно като Сери. А от къде я купувате тази боя?

Разликата със Сери е, че не гори толкова косата. Сайта е

https://www.meibos.eu/index.php?route=product/product&path=129&product_id=758

Като има маски, които подсилват цвета, но се отмиват сравнително бързо. Аз мажех корен веднъж в месеца и като изсветлена само с маслата, за да не тормозя косата.

# 530
  • Пловдив
Аз нямам проблем с косата от Сери, но е хубаво да имам алтернатива, че само на едно място ги намирам и обикновено ходя до там специално за боята.

# 531
  • Ст Загора
Бейби, с какъв цвят сте ?

# 532
  • София
Бейби, с какъв цвят сте ?

Естественият ми цвят е тъмно рус. Преди да се направя червена бях с черна коса.

# 533
  • Ст Загора
Поръчах 2 бои на Вела 77/44 отдавна не съм я ползвала

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 15:06 от nasito8988

# 534
  • Ст Загора
съд светкавица
без
Велатон 77/44
Разбира се,форума скапва снимките

# 535
Здравейте!
Някой използвал ли е matrix sr-rv, да сподели какъв цвят се е получил, добре ли се е отразила боята на косата?

# 536
Здравейте.
Да споделя резултата от matrix sr-rv .
Отмива се доста добре след боядисване.

# 537
Здравейте!
От много време си търся моята боя на Wellaton 66/46,но никъде не я откривам. Някой случайно да знае дали са я спрели или от къде мога да си я купя?

# 538
Здравейте!
От много време си търся моята боя на Wellaton 66/46,но никъде не я откривам. Някой случайно да знае дали са я спрели или от къде мога да си я купя?

А? Току що проверих онлайн в DM и наистина пише, че в момента продуктът не е наличен онлайн. Като проверих онлайн дали в други физически магазини на DM я има, също изписва, че няма наличност Sad Ох, дано се появи от някъде ...

# 539
  • София
Здравейте!
Вече е 6/45 и се води колорадски червено. Но няма общо с черешата, която и аз ползвам понякога. Последния път станах много тъмна. Тъкмо влизах да се оплача. От ДМ я взех.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/wellaton-boya-za-kosa-nr-6-45-ko … 064666715094.html

Общи условия

Активация на акаунт