Боя за коса / Клуб на червенокосите 5

• 42 123
  • 591
  •   1
Отговори
# 60
  • Ст Загора
От днес

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 13:31 от bubanka

# 61
  • София
Момичета, привет! Включвам и аз в чудесната ви темичка с молба за съвет. Над 10 години се боядисвам в черно, при естествен цвят на косата тъмно рус. Реших, че е време да променя и искам да стана червена, ярно и наситено червена, не просто с някакви отенъци и т.н. Общо 5 пъти се обезцветявах с Деколор, наистина имаше ефект, но не достатъчен, за да постигна цвета, който искам. Конкретният ми въпрос е, ако си сложа някоя от хай лифт боите, ще успея ли да постигна ярък цвят с едно нанасяне и коя от тези, които сте посочили на първа страница смятате за най-за предпочитане? Към монета, косата ми е в различни цвето, коренът е светъл, надолу е тъмно червеникаво - никакво.
Благодаря!
В момента съм така:

а искам така:

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 17:37 от Buena esperanza

# 62
  • Light of Zartha
Ами моята коса е кестенява, към лешник, но с няколко опита за ярко червено бях докарала твоя цвят в момента. Аз сложих Сери, тя в себе си има някакъв изрусител(?), И постигнах това червено, че и дори накрая, когато реших да го махам имах изрусени петна. Това беше моят опит тогава.

# 63
  • Somewhere far away
Сери е ужасна боя- агресивна е и косата буквално става на слама след ползването й. И да , има изрусител в себе си, което само я прави още по лош избор. Говоря от личен опит- правех се с нея ярко червени кичури, после с години не можах да се възвърна красотата и здравината на косата!  Точно тези кичури бяха слама, с екзплозии и цъфтежи по цялата дължина! И бяха така докато не ги отрязах и не израстна напълно нова коса.
Не си го причинявайте ако поне малко обичате и уважавате косата си.

# 64
  • Light of Zartha
Само споделих как беше при мен. Знам,че не е най-добрият вариант като боя, но при мен грам промяна нямаше. Беше си мека, лъскава. Както и да е, аз не съм фактор в случая. Но честно казано съм искрено любопитна как би могъл да се постигне този цвят освен със Сери и една друга, забравих ѝ името. Ако имате желание, споделете дали сте постигнали цвета и как. Благодаря! ❤️

# 65
  • София
С Лакме колаж или affinage b red ще стане. Но аз бих сложила на тоя цвят едно средни русо, да вдигне още малко цвета. Няма да хване, но ще изсветли без да е блондор все пак.

# 66
  • София
Много благодаря! Откъде се купуват такива бои физически? Извинявайте за глупавия въпрос?

# 67
Здравейте, някой използва ли Lorvenn 9.22?
Иска ми се да видя снимка как изглежда 🤔

# 68
  • София
Здравейте,аз пак да попитам откъде си купувате или поръчвате тези професионални бои? Никъде не намирам нито Афинаж,  нито Хайколор на Лореал, а точно с тях гледах супер клипчета от тъмна към червено и то ярко, само в една стъпка. Благодаря

# 69
Здравейте,червенокоски  в момента реалният ми цвят на  косага е ето такъв,боядисвам се с безамонячни бои на л'ореал Един път се боядисах с някаква на престиж руса за да се изветля, по идеи на братовчедка ми ,и то стана много гадно ръждиво с боя на престиж.Искам да стана някакъв червен цвят .Няма значение какъв един път да го добия натам е лесно,трудното ми е как се постига дайте ми идеи 🙄😀моля ви ,винаги съм искала червена коса,но все се правя тъмна ☹

# 70
Намерих ето това но незнам дали би станало и как да го използвам 😆😁
https://www.zlatnaribka.com/obeztsvetitel-rimuvar-loreal-efassor-28-gr

# 71
Здравейте,червенокоски  в момента реалният ми цвят на  косага е ето такъв,боядисвам се с безамонячни бои на л'ореал Един път се боядисах с някаква на престиж руса за да се изветля, по идеи на братовчедка ми ,и то стана много гадно ръждиво с боя на престиж.Искам да стана някакъв червен цвят .Няма значение какъв един път да го добия натам е лесно,трудното ми е как се постига дайте ми идеи 🙄😀моля ви ,винаги съм искала червена коса,но все се правя тъмна ☹

Ако не искаш да изсветляваш преди това, пробвай с тази, номер 8.666
http://www.parfiums-cosmetics.com/products/ING-%20COLOR-%D0%91%D … D0%9E%D0%A1%D0%90

Ще ти я изпратят с 9% окислител. Виждам, че косата ти е гъста, но не виждам колко е дълга. Боята е голяма - 250 мл. На мен една ми стигаше за коса под раменете, но моята е права. И те съветвам да те намаже някой друг. Имай предвид, че решиш ли да поддържаш червена коса, хич не е лесно. Отмиват се бързо, много личат корените и гори като русо.

# 72
  • София
Стрина Калина, а при теб получи ли се с тази боя?

# 73
  • София
Боята е 100, не е 250
Като се смеси може и да става 250 сместа, но самата боя не е чак толкова голяма

# 74
Стрина Калина, а при теб получи ли се с тази боя?
Получи се, но аз дръпнах малко тъмното със суперизсветляваща. И станах като светофар. Затова си мисля, че ако сложиш само боята на тази основа, ще стане хубаво червено, но не чак сигнално.

Боята е 100, не е 250
Като се смеси може и да става 250 сместа, но самата боя не е чак толкова голяма
Боята е 100 +150 мл оксидант, което прави 250 мл смес за нанасяне, което е важното в случая, никой няма да си сложи само боя, или само окислител. Затова го написах така, има хора, които не са наясно с професионалните бои и няма смисъл да тръгна да обяснявам, че тази конкретно се смесва 1:1.5.

Общи условия

Активация на акаунт