Боя за коса / Клуб на червенокосите 5

• 42 040
  • 591
  •   1
Отговори
# 540
Вече е 6/45 и се води колорадски червено. Но няма общо с черешата, която и аз ползвам понякога. Последния път станах много тъмна. Тъкмо влизах да се оплача. От ДМ я взех.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/wellaton-boya-za-kosa-nr-6-45-ko … 064666715094.html
[/quote]
Аз с това колорадско червено станах като морков

# 541
Вече е 6/45 и се води колорадски червено. Но няма общо с черешата, която и аз ползвам понякога. Последния път станах много тъмна. Тъкмо влизах да се оплача. От ДМ я взех.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/wellaton-boya-za-kosa-nr-6-45-ko … 064666715094.html
Аз с това колорадско червено станах като морков
[/quote]

Променили са ги . Жалко и аз се боядисвах с Вела . Лошото е , че не навсякъде намирам хубаво червено ..

# 542
Колорадското и аз се разочаровах от него по едно време. Започна да става оранжево.
Днес смятам да се боядисам с тази.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/herbal-time-boya-za-kosa-phytoca … 800010560184.html

Не изглежда особено червено, но ще и дам шанс. Безамонячна, дано хване.
Така или иначе любима Wella нещо и изчезва, и цветността умира.

Не останаха никакви Червени Бои подяволите?? Косата ми е тънка и ме е страх да опитам пак Syoss. Изглеждат много красиви червени, но изгорих коса и скалп преди години с нея и ме е страх.

Ако някой пак има препоръчки за истинско червена, щадяща боя, нека сподели. Или ако случайно скоро е ползвал Syoss. Какви са усещанията след това и каква е косата му скалпа Simple Smile Като здравина имам впредвид. От по-нежните ли, или от по-здравите коси Simple Smile

# 543
  • Ст Загора
AniNe Аз харесвам тази боя но я слагам на тъмна основа.

# 544
Мамка му бясна съм!
Вече не съм за тази тема ....
Много тъмно кафява съм. На снимките не си личи колко тъмна е косата ми вече, защото камерата изсветлява снимката. На моменти гледам  тук там проблясъци на махагон, нищожни под слънцето. А в стаята изглеждам почти черна ...

Бясна съм. Дано да се отмие бързо, защото незнам.

*преди: червеното беше отмито доста вече.

*сега:

nasito8988 - смисъл на каква тъмна основа и като какъв цвят стои после?

# 545
Поне като цвят си го докарала 1 към 1 с кутията. Мислех, че знаеш какво правиш и очакваш с тази боя.
Безамонячните падат и от вятъра, въпроса е как ще нагодиш желания после отново, щом искаш и щадящи. 

# 546
Поне като цвят си го докарала 1 към 1 с кутията. Мислех, че знаеш какво правиш и очакваш с тази боя.
Безамонячните падат и от вятъра, въпроса е как ще нагодиш желания после отново, щом искаш и щадящи. 

Ами не за съжеление. Една идея по-тъмна ми е на живо. Но наистина в стаята си помислих, че станах черна. Не мога да покажа ясно на камерата, защото като се фокусира и изведнъж ми изсветлява снимката. Вишнево никакво няма освен като блести в мен на терасата, блести лек махагон  като се гледах в огледалото. Нооо ще почакам месец да изсветлее и ще мажа отгоре нещо.

# 547
  • София
Като морков е било, защото преди колорадското червено беше това. То е осмица и действително беше много по- светло.

# 548
The Catcher in the Rye - тази беше страхотно червено. Беше ... Незнам защо така решават да развалят или махат от пазара хубави продукти.

# 549
  • София
Така е.
Алтернативни, но не дрогерийни от същата група на Вела са тези. Смятам, че повече се доближават, отколкото завършващите на /45. Имат по- червен оттенък от въпросната Велатон, която си беше с подчертано рижав подтон.

# 550
  • Лавал-Пловдив

Здравейте червенокоски, искам да ви покажа моето червено, което отива към фушия, на Лореал Ферия е, номер 622. (не знам има ли го в България). Този нюанс излезе по време на Ковида и от тогава съм все с него, а преди това съм минала през всички нюанси на червеното, от ученичка до баба.

# 551
Здравейте на всички. От вчера и аз съм в клуба. Последните години бях все черна, но белите коси много се виждаха, една рязка линия между черно и бяло и реших да направя промяна. Махнах каквото успях с ефасор.  После смесих 70% 5.59 + 30% основа 5, оксидант 6%. Боя Erayba Gamma Hair Color Cream. Резултатът...корените много светли, на места има и светли петна (където ефасора е свалил повече), дължините - тъмно червени, там цветът ми харесва. Но тия светещи петна ще ме побъркат. Идея как да ги поправя, да се затъмнят леко до нивото на дължините или някак да изветля дължините до нивото на корена? Докато стане време пак за боя мисля да ползвам балсама на CHI, но не съм сигурна дали Махагон или red auburn. Приемам съвети. П.с. не знам как да сложа снимката в скрит текст.

# 552
  • Варна
AniNe, много хубав цвят се е получило.
Покрай твоя пост разгледах и боята HERBAL TIME PHYTOCARE , има много чист състав. Но пък количството е малко, за по-дълга коса ще трябват две опаковки.
Как е като трайност и покривност на бели коси?

# 553
AniNe, много хубав цвят се е получило.
Покрай твоя пост разгледах и боята HERBAL TIME PHYTOCARE , има много чист състав. Но пък количството е малко, за по-дълга коса ще трябват две опаковки.
Как е като трайност и покривност на бели коси?

Пишеше май за колко измивания, но забравих ... Видя върху каква боя я намазах, но ще почакам около месец и ще ползвам професионална боя Seri. Тя също и изсветлява.
Спомних си, че преди сигурно 10г я бях ползвала. Купува се отделно и активатор.
*иначе да, в описанието пише при дълги коси да се използват 2 опаковки. Още след първото къпане просто загуби голяма част от блясъка, но знаете, това прекрасно балсамче след боядисването е нещо прекрасно Simple Smile По бялата кърпа също забелязах остатъци. Незнам колко ще оцелее леко ливавеещият оттенък, но си искам червеното :/

Бях много доволна от резултата. Много красиво червено, все още в магазина, от който я копувах я зареждат, а й имат каталог с "косички". Лошото е, че не помня какви бяха "порциите", колко към колко.. (боя -активатор, но ще прочета хубаво описанията)

Изчетох тези дни няколко теми тук за мнения, за боята (май тема от 2016г). Хората се оплакваха, че им горяла косите. Моята е тънка и нежна, но нищо ми нямаше, поне тогава.

# 554
  • София
Seri е изключително тежка и агресивна боя. С никакъв случай не я препоръчвам за тънка коса. От опит.

Общи условия

Активация на акаунт