Майски бръмбарчета 2020 - Тема 4

• 44 476
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Raya, страхотни размери си има бебка.

Другата седмица ще питам лекаря за малиновите листа какво мисли и ще пробвам. Наистина няма да навреди, а ако помогне е добре дошло.

Мария, с който до сега съм говорила с всяка бременност коремът расте по-бързо и не се учудвам и на своите мерки.

Не знам как работите още и ви се радвам как добре се справяте. Първият път и аз работих до последно, явно повече енергия и желание съм имала.

Ние трябва да купим някакъв скромен скрин за дрехите и нещата на бебо, тъй като нашият е зает и дрехите на дъщерята са там също и с още няколко неща и приключваме с покупките.

# 136
  • Бургас
Мария, с който до сега съм говорила с всяка бременност коремът расте по-бързо и не се учудвам и на своите мерки.

Така е. При мен всяка следваща бременност килограмите и корема са нагоре.
Работата взе да ми дотежава. До обяд съм пушка, но следобед започват да се обаждат кръст, гръб, крака. Още 5 седмици имам до майчинството...

# 137
Аз съм много доволна, че ми позволиха да си работя от вкъщи до майчинството, иначе със сигурност нямаше да издържа.
В началото на деня е ок, но след 3-4 часа седене, въпреки честите разходки, започват здрави болки в таза, опашката, кръста... Вълшебни времена Grinning

# 138
  • Варна
Аз също от 2 седмици работя от вкъщи заради гриповете предимно, но обмислям да питам за болничен от началото на март... Мислех да изкарам до края, ама нещо взех да се изтощавам повече вече.

# 139
  • Пловдив
Здравейте и от мен.Първа бременност,27 седмица и 6 дни,момче,термин на 13.05

# 140
  • Стара Загора

Добре дошла! Как се чувстваш, какво бебенце очаквате, имаш ли нагласи как ще раждаш?

Силно препоръчвам тези видеа на американска дула: https://www.youtube.com/channel/UCsqMRhkuuI5aiJAVxgUpgbQ

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 21:34 от decuto

# 141
Здравейте момичета,
Купихме набързо легло и даже го сглобихме. 😊 Започвам да пера и гладя дрехи, после ще ги изгладя и всичко в чекмеджетата на леглото ще се прибира.
Другият месец ме викат 2 пъти за преглед. Веднъж за тонове и вторият път за ехограф.
За работата, за сега се чувствам добре и даже колегите все ми казват, че не могат да ми дадат, че съм в почти 8-ми месец. 😊
За морето тази година не смятаме да пропускаме, стига всичко да е както трябва, защото ще е кофти да лишим другото дете, пък и ние сме хора. Stuck Out Tongue

# 142
  • Пловдив

Добре дошла! Как се чувстваш, какво бебенце очаквате, имаш ли нагласи как ще раждаш?

Силно препоръчвам тези видеа на американска дула: https://www.youtube.com/channel/UCsqMRhkuuI5aiJAVxgUpgbQ
Здравей.Ами работя още,но не знам защо откак съм в 7 месец съм много отпаднала,но пък ходим още на фитнес.Искам секцио,едно че имам диоптър,друго че ме е страх.

# 143
  • Бургас
FBID, добре дошла! Simple Smile
goodly_nan, браво на вас, купихте, че и сглобихте! Grinning Каква кошара избра в крайна сметка?
И с прането се заемаш вече, направо си герой. Simple Smile Аз, да си призная честно, съм решила да го оставя това, като изляза в майчинство. Просто не ми се занимава да пера, гладя и подреждам през почивните дни. До края на март съм на работа и сигурно после ще сглобяваме, нареждаме и т.н., че нещо силите ме напуЩат вече. Grin

# 144
  • Стара Загора
Аз ще се заема с пране и гладене в средата на април месец да са по-свежи дрешките и пелените Blush
Ако има изгледи за по-ранно раждане ще се подготвя с тези неща от по-рано, че не ми се иска мъжът ми да ги пере и свие в сушилнята.

Моите болки отминаха след цял ден лежане и днес отново се чувствам добре. Ще ходя до няколко детски магазина да потърся дезинфекциращ препарат, че в събота ще сглобяваме люлката-легло за племенницата ми и тя ще е първото спящо бебе в нея докато са на гости.

# 145
  • Бургас
Деси, ти се пази и почивай повече. Изглеждаш чудесно, важното е и да се чувстваш добре. Да не правиш такива маратони заради лекарката ти?

# 146
  • Стара Загора
Деси, ти се пази и почивай повече. Изглеждаш чудесно, важното е и да се чувстваш добре. Да не правиш такива маратони заради лекарката ти?

Ако си стоя само вкъщи се залежавам и ще ям постоянно, а  навън ми е приятно и не ям Grinning Предният път и аз работих до последно и  нямах никакво движение, сега викам поне да ходя с бавно темпо на разходки, че за упражнения дори  не искам да си помислям.
В Емаг има доста намалени неща, но ви съветвам да сравните цените и с други сайтове, че Емаг понякога доста завишава.
Вчера във Фейсбук отново прочетох, че в Комсед ще има месец на бебето март, ако имате още неща за купуване.

# 147
Момичета, вие подготвили ли сте багажа за родилното? Току-що прочетох мнение, че още от 7мия месец трябвало да е приготвен... Пък аз още нищо нямам Grinning
Че и в болницата още не сме ходили да уговорим раждането - избор на екип и т.н. ...
В събота влизам в 29та седмица и започвам да се замислям не трябва ли да се задействам идните дни..

# 148
decuto,

моля, после да споделиш какъв препарат си взела, че и аз имам една кошарка и столче за дезинфекция...чудех се какво да взема.

# 149
  • Бургас
На мен не ми трябва кой знае какво за родилното и нещата са ми налични вкъщи. Остава само да ги метна в една чанта и съм готова. Simple Smile Искат ми 2-3 нощници, чехли, 2 хавлии и тоалетни принадлежности за мен. За бебето всичко осигуряват от болницата. Ще си взема помпата за кърма и крема за зърна. Всичко необходимо си го имам само дамски превръзки не съм си купила още. И да забравя нещо няма да ме вънат, а мъжа винаги може да го донесе. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт