Майски бръмбарчета 2020 - Тема 4

• 44 502
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
decuto,

моля, после да споделиш какъв препарат си взела, че и аз имам една кошарка и столче за дезинфекция...чудех се какво да взема.

Непременно. Миналият път ползвах и специален препарат за под за бебета без миризми, силни химикали и подобни, но май са го спрели.
Ще ви пиша после, че и чакам последната пратка от Waikiki да се похваля Blush

# 151
МаМи, май само аз още нищо не съм подготвила.. Grinning но ще ползвам почти всичко от баткото, а и тепърва ще правим освежителен ремонт и мислех след него да започна с пране подреждане  и основно чистене. Аз използвам препарат за хора с алергии и деца, ето този..
Вие на какви бебешки прахове за пране се спряхте?

# 152
  • Германия
Не знам дали го има в БГ, но аз ползвам този прах от дм вече 3 години и съм много доволна от него: https://www.dm.de/denkmit-vollwaschmittel-ultra-sensitive-p4010355491336.html

Няма никакъв аромат, ползвам го и за нашите дрехи, че не обичам прането да ми мирише на парфюми разни 😅

# 153
  • Бургас
Sano Maxima Sensitive купих аз - https://remedium.bg/product/65875/sano-maxima-sensitive-prah-za- … ane-x1-25-kg.html
С него ще започнем, пък после ще видим. Преди години бях много доволна от него, не знам сега какво му е качеството.

# 154
Здравейте,
DesiStoyanova, спокойно и аз нищо не съм купувала, подготвяла и тн. Simple Smile
И аз ползвам fitoclean от едно известно време и прах за пране взех персил сензитив, омекотител не смятам да ползвам. Ще сменя праха само ако бебо има проблем с него, защото на мен ми харесва. Препарат за съдове не съм взимала и не знам какъв ще взема. За козметика ще взема всичко на Биодерма, един Судо крем и Павловича мас.
Мисля след няколко седмици да си купя може би една,две нощници за кърмене и сак и май това ми трябва. Но сигурно ще си подготвя багажа по-рано.
В болницата реално искат само телефон, зарядно и лична карта.
Мария, малката ми сестра ползва Сано, а племенника ми беше с атопична кожа и нямаше проблем.

# 155
  • Стара Загора
+1 за Fitto Eco clean. С него почиствам прах, мебели, врати във всички стаи и съм много доволна.

+1 за Сано Максима. Все още ползвам същия, но течен + омекотител (зеления или белия) на Сано, но ще преминем на прахообразния Сано Максима и за бебето без омекотител.

Съветвам ви да оставите парфюмите след като бебето се роди за по нататък. Освен че са силни, а и да не предизвикат алергии у бебетата.

# 156
  • Варна
За родилното нищо не съм се подготвяла още, рано ми се вижда. По списъка на болницата ми се струва, че и за 1 ден ще мога да напазаря.
Пране и гладене на дрешки също по-нататък мисля да го правя, за да са по-свежи.
Те първа ще правим още един скрин за стаята (понеже ние сами си поръчваме плоскости и сглобяваме).

# 157
Вкъщи отдавна използваме Fitto Eco clean, но ще взема и универсалния препарат на НУК https://www.hippoland.net/nuk-universalen-pochistvasch-preparat- … r-360-ml-10750090 .Предния път го използвах първите месеци, основно за спалнята ни, където спеше бебчо. Гледам, че в момента е намален в Хиполенд. Иначе перилен препарат за дрешки ще си ползвам Тео Бебе.
Така като гледам, май аз съм единствената, която нищо не си е подготвила Smile До края на месеца съм на работа и излизам в болничен, че ми идва в повече вече. Ще трябва да купуваме нова кошарка за спане, че синът ми разказа играта на неговата, то не бяха салта и кълбета...Дрешките смятам да изпера в началото на май (моят термин е за 29 май) и тогава да си приготвям нещата за родилното. Помня как първият път бях много въодушевена за всичко и исках да се подготвя от рано, сега не знам защо, но го давам по-лежерно.

# 158
Помня как първият път бях много въодушевена за всичко и исках да се подготвя от рано, сега не знам защо, но го давам по-лежерно.
И аз бях по същия начин още в края на 4ти месец си купих количка, а сега нищо... Joy Много се вълнуваме, но и аз и мъжа само си викаме "има много време" Grinning Имате ли киселини, мен много ме мъчат и започнах в крайни случай да взимам Гавискон.

# 159
FBID10205730504285826, добре дошла!
Ние от 1.02 сме в ново жилище и още се занимавам с чистене и подреждане... Дано скоро приключим с наместването и да имам време да почина малко преди появата на номер 2 Simple Smile
Тъй като са с малка разлика, още пазя от каката доста неща - имам и по-универсални дрешки, които стават и за момче, така че за начало ще ползвам тях. Трябва да купим кошара и матрак за бебето и козметика, но мисля в началото на април или ако има някакви намаления по-рано. Честно да си призная с тази бременност изобщо не бързам с покупки и т.н. Дрешки ще пера края на април - началото на май Simple Smile А за багаж за родилното - още не съм се интересувала какво ми трябва... И това трябва да направя скоро. За перилен препарат ползвам Рекс бебе и мисля и с бебето да продължа да го ползвам, а ако покаже някаква реакция вече ще го сменя.
Другата седмица съм на преглед и ще говоря с доктора за рисковете при нормално раждане - първото ми беше секцио, но този път ми се иска да опитам нормално. Надявам се малката разлика да не е чак такъв проблем.

# 160
Момичета, като ви чета аз съм най-зле. До сега съм взела само 1 ромпър и стерилизатор, чакам и още 5 ромпърчета от поръчка.
Кошара ще ползваме от каката, смятам към края на март да сглобим, количка съм харесала и до там.
Прах използвах преди Тео бебе, доволна бях, но сега смятам да пробвам някой друг
Козметика ще взема след изписването, за да е като в болницата - така процедирах и предния път
Багаж за родилното - струва ми се много много рано още. Ще си приготвя тоалетни принадлежности, еднократно бельо, преса и сешоар и чехли. За бебето само биберон, и помпа за кърма за мен. Останалото е от болницата

# 161
  • Пловдив
Аз също нищо не съм купила.Само подаръци имам.Но мисля да почвам да купувам,въпреки,че някои хора нищо не купуват заради суеверия.

# 162
Аз купих стерилизатор и Ел.помпа. Дрешки накупих много както 0-3м,така и 3-6м.Количката е харесана и другият месец я взимам,кошара купихме преди няколко месеца. Не знам защо, но и аз имам чувството, че изоставам 😂
Имам нощници за болницата от миналото раждане (2018лятото ) и дотам. Изобщо изключвам какво носих в болницата миналия път.
А да ви попитам какви са тези еднократни гащи?

# 163

А да ви попитам какви са тези еднократни гащи?
[/quote]

Звучи супер секси Joy Сигурно някакви, каквито дните след раждането със сигурност ще нацапаш, надали са последна дума на модата Grinning

# 164
  • Бургас
Ето снимки, аз не съм ползвала такива. - https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D1 … =1007&bih=592
Купих си няколко чифта по-дълбоко памучно бельо или казано по друг начин бабешки гащури Joy . Ще си взема големи нощни превръзки и лигнин за първите дни в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт