Професионални серии за коса 133

• 49 438
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Mомичета, поне пишете цялото име на продукта по опаковка, че седя и се блещя като сляп бухал Grinning
Moroccanoil Mending Infusion
Изключително висок рейтинг на Амазон, средна хубост като рейтинг на американската Сефора - рейтингът е базиран на стотици ревюта. Някои от тях казват, че го слагат на влажна коса.

Силно подобен продукт, който аз и мoята коса харесваме е:
Kerasilk Rich Care Instant Silk Fluid By Goldwell - абсолютно съвършен, за съжаление спрян от производство, може би могат да се намерят все още изостанали бройки, и заменен с този:
Goldwell Kerasilk Control Smoothing Fluid

Много добри продукти с подобно действие са и:
Kerastase Ciment Thermique
Redken Anti-Snap Treatement

Ако косата ви реагира по-добре на запечатващи олио/серуми финиши, то доста популярни и обичани са тези, нaпример:
1. Lanza Neem Plant Serum
2. CHI Silk Infusion
3. CHI Keratin Infusion

# 406
Mомичета, поне пишете цялото име на продукта по опаковка, че седя и се блещя като сляп бухал Grinning
Възстановяващ серум за цъфтящи краища Moroccanoil Mending Infusion

# 407
  • Варна
~Étoile~ много е хубаво Дарк олиото особено за плътни жадни коси. Моето отлежава в шкафа защото е с убийствен аромат/много хубав и много траен/,но лятото така ми накърти,че е наказано Grinning. Същата съдба има и това на ланза при мен защото и неговият аромат ме мъчи Grinning.  На периоди съм аз. Пролетта като мина на флорални леки парюми пак ще го изкарам.
Аааааааа офярмя ми разкошни естествени къдрици-е за това го обожавам.

# 408
  • София
Толкова ми трябваше, поръчвам Blush

# 409
  • София
Това олио дали ще е подходящо за тънка коса или ще натежи? Търся си леко олио, което да е подходящо за тънка коса, да се слага на суха коса и да образува къдрици. 😀

# 410
  • София
Здравейте! Няма да преувелича, ако кажа, че съм буквално влюбена в продуктите за уплътняване и обем на косата на Керастаз (бялата серия). Моля да ми препоръчате продукти със сходни резултати, за да мога да ги редувам.

# 411
  • Някъде там
Благодаря ви.
Страхотни сте и много полезни.
За съжаление нийм плант на Ланза не съм го подновявала, не лош продукт.В началото беше уау с течение на времето косата ми привикна и не го намирах за впечатляващ и хубав продукт.Същото е и със серума на Маракеш.
Ще поровя и ще си избера финиш. В момента използвам керастаз олио за боядисана коса.

# 412
  • Варна
Искрица  доста ми е странно това за Маракеш и Нийм плант.....Маракеш спря да ми действа добре в един момент и го отсвирих. Минах изцяло на Нийм планта. След близо година мъдруване стигнах до извода,че за да се харесваме с маракеш не трябва да е последен продукт в протокола на мокра коса. Откакто го запечатвам с кремообразна термозащита сме си постоянно в добри отношения Grinning Нийм планта го ползвам по същия начин.

# 413
Ако има нещо което да ми развали косата след къпане, това са Кератиновото олио на Ланза и Нийм плант серума на Ланза, като първото бие рекорда за сега. Няма по-отвратителни продукти за мен, от всичко ползвано до сега... От мека и оформена коса, тия два вида олио за секунда я правят фризи, на клечки, супер заплетена, твърда,  груба и бухнала. Нийм плант макар да го пишат серум си е чисто олио, от тези които нямат измиване от ръцете ми след като съм нанесла на косата си... Толкова тежко и мазно е...
От всички видове олио на различните марки, които съм ползвала през годините (а те не са малко), няма по-неприятни и недействащи от тези два продукта... Просто се чудя как всички въздишате по тях, на какви коси могат да окажат някаква полза и ефект?!?
Никога не бих ги препоръчала или купила отново, да не говорим и каква им е цената, просто се питам на какво отгоре... Stuck Out Tongue
Ама разни коси, разни харесвания....

# 414
Аз не въздишам по тях изобщо. Бях една от първите тук в темата, която се изказа негативно за олиото Ланза (със стария ми профил). Точно както описваш ми правеше косата. А в нийм серума има толкова много видове силикони, че реално освен да запечатва косъма, "активните" му съставки нямат голямо влияние.
Но коси различни, някои явно имат нужда точно от това.

# 415
На Ланца олиото и аз не го харесах изобщо,как ли не го мъчих,не стана.И аз не бих го купила отново.Моята нова любов е олиото на Bynoor,няма го тоя тежък хипер насиликонен и мазен ефект
Веси предполагам,че Денсифик имаш предвид.Lanza Healing Nourish Stimulating дава същите резултати

# 416
Специално за серума Нийм плант имах големи очаквания, заради него купих серията Strength. Дават го с анти-ейдж ефект, с УВ-защита, за блясък и други екстри, но на практика нищо такова не се получава. Пробвах на влажна коса, пробвах на суха като завършек след сешоар и не и не...  Матова и хвърчаща коса, нито омекотява, нито заглажда, нито оформя, не разбираш протеиново ли е или хидратиращо, никакво не е...Smile

# 417
  • Popovo
Привет дами!Сега откривам темата, за съжаление.Като ви чета колко сте запознати с различните продукти за коса, чак ме е срам.Моята косичка е тънка, рядка, с две думи не я харесвам, но това е положението.След всяко измиване, трябва нещо да я правя-четки, сешоари, преса в корените, лак.
Боядисвам я всеки месец при фризьор с BES, много бяла коса имам просто.Измивам я, срам ме е да кажа направо,/с Шаума за боядисана коса/, после маска, каквато имам и отскоро, преди да суша слагам кристали на BES.
Явно е време да вложа малко по-голяма сума в продуктите си за коса.Сешоар купих преди година и нещо- Parlux Advance Light .Хубав, няма спор, но само с него, виждам, че чудеса не стават.
Ей за тази тънка и никаква коса става въпрос:pensive:

За по-вече обем мога ли да разчитам на L´ORÉAL PROFESSIONNEL SÉRIE EXPERT VOLUMETRY.
https://www.parfimo.bg/l-oreal-professionnel-serie-expert-volume … -za-jeni-1500-ml/
И за тази маска нещо да кажете L´ORÉAL PROFESSIONNEL SÉRIE EXPERT VITAMINO COLOR A-OX.
https://www.parfimo.bg/l-oreal-professionnel-serie-expert-vitami … a-za-jeni-500-ml/

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 23:59 от reni1111

# 418
  • София
Веси предполагам,че Денсифик имаш предвид.Lanza Healing Nourish Stimulating дава същите резултати

Да, именно, избяга ми името, когато пишех. Ще потърся веднага серията на Ланза. Благодаря!!!

# 419
Привет дами!Сега откривам темата, за съжаление.Като ви чета колко сте запознати с различните продукти за коса, чак ме е срам.Моята косичка е тънка, рядка, с две думи не я харесвам, но това е положението.След всяко измиване, трябва нещо да я правя-четки, сешоари, преса в корените, лак.
Боядисвам я всеки месец при фризьор с BES, много бяла коса имам просто.Измивам я, срам ме е да кажа направо,/с Шаума за боядисана коса/, после маска, каквато имам и отскоро, преди да суша слагам кристали на BES.
Явно е време да вложа малко по-голяма сума в продуктите си за коса.
Ей за тази тънка и никаква коса става въпрос:pensive:

За по-вече обем мога ли да разчитам на L´ORÉAL PROFESSIONNEL SÉRIE EXPERT VOLUMETRY.
https://www.parfimo.bg/l-oreal-professionnel-serie-expert-volume … -za-jeni-1500-ml/
И за тази маска нещо да кажете L´ORÉAL PROFESSIONNEL SÉRIE EXPERT VITAMINO COLOR A-OX.
https://www.parfimo.bg/l-oreal-professionnel-serie-expert-vitami … a-za-jeni-500-ml/

Преди години използвах тази серия за обем, но от нея се къса косъма. Серията за накъсване на косата с биотин дава страшен обем. Прави косъма отвътре плътен, а зелената серия просто прави косата да не се слепва. Вземи си от parfimo там е намалена серията. Наскоро направих поръчка от там на тази серия и съм много доволна.Аз редувам със серии на Керастаз и ти препоръчвам и ти да редуваш с други.

Общи условия

Активация на акаунт