Професионални серии за коса 133

• 49 427
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Керастас Еликсир ултим дали ще е подходяща серия за боядисана, бързоомазняваща се коса, с цъфтящи краища?

Ползвам маската и ми се отразява много добре, а също така мирише божествено. Косата ми е с остатъци от балеаж, бързоомазняваща и склонна към цъфтене

# 391
Дами,може би въпроса ми не е за тук,но все пак може и да ми отговори някой...
Гледам в Арлен намаление 50% на една мицеларна вода на марката THALGO.От 88лв. на 44лв.Какво можете да ми кажете за тази марка?Добра ли е?Дали си заслужава?

Каква е тази цена 88лв, това за колко мл е? Аз харесвам и ползвам Талго, но за мицеларната им вода не бих дала тия пари... Ползвала съм и нея и пяната им (по около 10 евро съм ги вземала от Франция), но има и други по-евтини марки, които са по-добри. Само кремовете им си заслужават парите!

# 392
Здравейте, за изрусена коса, боядисвана/посивявана и по дължините почти всеки месец, коя маска на Керастас е по-добра: Терапист или Архитект?
Ползвам цялата серия за руса коса на Керастас и е невероятна,за руса коса е страхотна серия.

Шампоанът матира ли добре?

# 393
  • София
Дами,може би въпроса ми не е за тук,но все пак може и да ми отговори някой...
Гледам в Арлен намаление 50% на една мицеларна вода на марката THALGO.От 88лв. на 44лв.Какво можете да ми кажете за тази марка?Добра ли е?Дали си заслужава?

Каква е тази цена 88лв, това за колко мл е? Аз харесвам и ползвам Талго, но за мицеларната им вода не бих дала тия пари... Ползвала съм и нея и пяната им (по около 10 евро съм ги вземала от Франция), но има и други по-евтини марки, които са по-добри. Само кремовете им си заслужават парите!
400мл.Поръчах я.Ще дам ОВ като я почна.
https://www.arlen.bg/product/6101/mitselarna-voda-za-pochistvane … llante-400ml.html

# 394
Здравейте, успях да се сдобия от галерия с тази маска :

исках да ви попитам дали е хидратираща или протеинова. С какъв шампоан да комбинирам?
Благодаря Kissing Face

# 395
Здравейте, успях да се сдобия от галерия с тази маска :

исках да ви попитам дали е хидратираща или протеинова. С какъв шампоан да комбинирам?
Благодаря Kissing Face
Replenishing moisture = възстановяваща влагата = хидратираща маска!

Снощи попаднах на интересен англоезичен форум за дълга коса и поддръжката и, сек да намеря темата, която много ме разсмя "Спрете и прочетете преди да купите какъвто и да е нов продукт!" Забележете, че темата е от 2008 год!
https://longhaircareforum.com/threads/read-this-before-you-buy-a … hing-else.186229/

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 17:52 от Agent Provocateur

# 396
  • Някъде там
Търся отзиви за този продукт.
Бях си го поръчала на черен перко,но го подарих на колежка от предната ми работа за РД

Чудя се да си взема ли и за мен или има и по евтин вариант на този продукт.
Приемам предложения за подобен продукт.

# 397
Искрица, аз също скоро бях питала за мнение относно този продукт,уви,никой не ми отговори.
Поръчах си го от намалението на галерия.
Констиненцията, която мислех, че е като олио се оказа, лек крем, който обаче, когато се сложи върху ръката става по-течен.Бял на цвят, миризмата е типичната за Мароканойл.Задържа се в косата(поне при мен е така)
Слага се СЛЕД като стилизираш косата.
Последна грижа. На суха. Обещава  краищата косата да се "запечатат"
Ако трябва да бъда честна - не ми хареса! Това е единственото нещо от профи козметиката за коса, което не ми допадна  изобщо! Краищата ми станаха на клечки, сплъстени, твърди, не съм забелязала допълнителен блясък. Категорично съм против редовната цена, на която се предлага продукта!
Купих го с големи очаквания но..
Все пак може да има момичета, които си го харесват.
Ползвах го само веднъж и сега си седи.
Малко ми е тъпо да го пускам в размени, за да не разочаровам и други.
Дали да не го пробвам на мокра коса, се чудя Thinking

# 398
И аз го имах преди време, точно както казва Showbeauty го усетих. След 2 проби го разкарах.

# 399
Mомичета, поне пишете цялото име на продукта по опаковка, че седя и се блещя като сляп бухал Grinning

# 400
  • Варна
Това,че не ти е харесал на теб не значи,че няма да пасне на друг. С чиста съвест си го пускай в размените.  Знаете как оплюх преди време нощната грижа на Керастаз...Е размених я с едно девойче с тънка права косичка и то е супер доволно.

# 401
Момичета, Търся си финиш олио за изрусена, късеща се коса , може ли предложения ?

# 402
Търся отзиви за този продукт.
Бях си го поръчала на черен перко,но го подарих на колежка от предната ми работа за РД

Чудя се да си взема ли и за мен или има и по евтин вариант на този продукт.
Приемам предложения за подобен продукт.
Преди време съм го взимала, но за моя радост беше в малка опаковка. Никак не ми хареса. Не забелязах промяна в цъфтежа и го подарих.
Според мен алтернатива биха били: серумът за връхчета на Маракеш,серумът Ланза нийм плент и серумът на Oway, който наскоро се коментираше.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 13:37 от bubanka

# 403
Понеже първата ми поръчка от Галерия шоп не беше изпратена и никой не се обади и не отговори на запитванията ми, днес направих друга. Някой получавал ли е нещо от тях след неизпълнените поръчки на Мароканойл? Вече си мисля да не би само в София да пращат поръчки, а за провинцията - не... Аз пратих до адреса на майка ми и не знам ще получа ли нещо от тях. Поръчах ш+б на Мароканойл, който в момента уж са налични в сайта им.... Rolling Eyes

# 404
  • София
Коментирано ли е Дарк олиото на Себастиан? Имам спомен, че Принцеса беше говорила за него, не нещо с търсачката не намирам, а се чудя да поръчвам ли, да се въздържа ли. Нямам нужда от олиа, но ми се вижда добра цената.

Общи условия

Активация на акаунт