Професионални серии за коса 133

• 49 477
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някой беше пуснал линк за Керастаз блонд к-кт Ш+Б+Маска за 134лв,но не го намирам...Може ли пак да го споделите?

# 541
Тия рибите много дразнят... Има промоция на керастаз.. как пък не.. сега сравних цените в нотино - нектар термика в рибата е 50.58, в нотино е 43.40.. и накрая отдолу като въведеш код ти правят още 15%.. Хич и не поръчвам вече от тая риба

# 542
Цитат
43.40.. и накрая отдолу като въведеш код ти правят още 15%
Кода не ми го приема, с доставка - "Крайна цена на поръчката с ДДС 50,35 лв." Очаквана доставка 5 март - до тогава със сигурност ще съм забравила какво съм поръчала. В Рибата утре ще е при мен.

# 543
Всеки има право на мнение, не агитирам никой, не ми пука и за двата сайта. Но зависи и кой код въвеждаш, аз въведох 15hairbg

# 544
MuMka,
аз бих заложила на Absolut Repair, но може би за теб ще е подходяща тази за фина коса: https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair- … el-absolut-repair. Моята коса е плътна и аз съм ползвала другата - https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair- … r-lipidium-250-ml

Магика,
попадала съм на тези два комплекта от серията: https://www.notino.bg/kerastase/blond-absolu-blond-absolu-podarc … i-kosa-s-kichuri/ и този: https://www.notino.bg/kerastase/blond-absolu-blond-absolu-podarc … rusa-i-siva-kosa/

# 545
Тия рибите много дразнят... Има промоция на керастаз.. как пък не.. сега сравних цените в нотино - нектар термика в рибата е 50.58, в нотино е 43.40.. и накрая отдолу като въведеш код ти правят още 15%.. Хич и не поръчвам вече от тая риба

Пише,че кода е само за маски и балсами. Системата прие ли го за нектар термика? При мен не става..

# 546
Останах много недоволна от рибите. Цените им са супер завишени в сравнение с други магазини. Персоналът е под всякаква критика. Няколко пъти съм поръчвала през сайта им и никога не ми добавят точките към картата, а тук говорим за суми по 200-300 лв. Преди няколко седмици им писах, отговориха че точките са начислени, но на съвсем друга карта.Да не говорим, че преди няколко дни съвсем случайно дочух две жени да си говорят и едната каза, че от както дъщеря ѝ работи в рибата не купувала козметика за коса използвали мостри от магазините. Затова когато и да попитам за мостри никога не дават. Предпочитам Агора и Нотино.

# 547
И на мен рибата не ми добавя точките към картата. Днес точно за това се разправях с тях.

# 548
  • София
И никога нямат мостри или ако имат са само на Лакме...

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 12:52 от Мélisande

# 549
  • Някъде там
Поръчах си този шампоан за дължините.
Имам по светли краища като избива рижаво .
Дали мога да измия цялата коса с него?
Предполагам няма да има ефект върху тъмното кафяво на косата ми.
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/pure-blonde-booster- … ng-weekly-shampoo
Нямам търпение да излезе този продукт на ФК .
Определено ФК ми е една от марките фаворит,еластайзер,шампоани и грижа за скалпа .

# 550
  • Lost in a fairytale ...
И никога нямат мостри или ако имат сасамо на Лакме...
Явно на консултантките не им допадат Grin

# 551
  • Варна
При мен от термика на Генезис косата се заплита, като след лак за коса, бях писала и преди за този ефект. Моята коса също е проблемна,  изслетлявана години наред, имах косопад, който преодолях. Изтъняването на косъма, което предполагам вече е и от възрастта, е от пет-шест години насам. Ползвам шампоана за суха коса и балсама, който ми се видя и доста течен. Може да съм очаквала нещо още по-добро, не знам. А лосионът добре ли попива? Ампулите също не съм пробвала. Аз приех серията като много семпъл протеин, но може би не правя правилна преценка.
Не казвам, че серията е лоша, може би не е моята, сравнявайки я с всичко друго на Керастаз  Не съм имала само Kérastase Reflection,  с изключение на една мостра от шампоана.

Серумът е типично Керастазки. Попива веднага,не омазнява и прави обем. Ще тествам термика и ще дам мнение. Не е тежка протеинова серия определено,но косата ми по принцип обича протеин. Аз очаквам да превентира накъсването и косопад,което въобще не е маловажно. И моето ЕГН не е малко,но смятам,че успявам да се боря що-годе успешно с негативите засега.
 Откакто ползвам серума падането на косми,за което мрънкам напълно спря. В момента пада по някой и друг само при миене.
Керстазки балсами нямам и не ползвам освен тоя за блондинки. Винаги купувам маските от сериите.

# 552
Момичета, вече ги поръчах, но да питам все пак, тези маски на Вела, по описанието, правилно ли съм разбрала, че са хидратиращи и дали ще се харесат на коса, която не обича протеин - нетретирана, гъста, плътен сух косъм, имаща нужда от приглаждане. Питам, защото се е случвало да се объркам от описанието на даден продукт, че е хидратиращ, но реално се оказва, че в продукта има и сериозен протеин и след три четири ползвания, въпросният продукт започва да ми действа втвърдяващо и пресушаващо, а аз търся обратния ефект.
https://www.notino.bg/wella-professionals/oil-reflections-podkhr … ka-i-lskava-kosa/
https://www.notino.bg/wella-professionals/elements-vzstanovjavas … ska-bez-parabeni/

# 553
Останах много недоволна от рибите. Цените им са супер завишени в сравнение с други магазини. Персоналът е под всякаква критика. Няколко пъти съм поръчвала през сайта им и никога не ми добавят точките към картата, а тук говорим за суми по 200-300 лв. Преди няколко седмици им писах, отговориха че точките са начислени, но на съвсем друга карта.Да не говорим, че преди няколко дни съвсем случайно дочух две жени да си говорят и едната каза, че от както дъщеря ѝ работи в рибата не купувала козметика за коса използвали мостри от магазините. Затова когато и да попитам за мостри никога не дават. Предпочитам Агора и Нотино.
Цените са високи на някои продукти сравнени с други сайтове, да, факт, обаче пък и има някои, които в официалните сайтове са доста по-скъпи - Ф. Кингсли, Медисютикълс. Smirk
Това с точките от онлайн поръчки и на мен ми се случи, но когато им писах се оказа, че трябвало да регистрирам картата в сайта /това съвсем в началото/, а аз си мислех, че щом поръчвам от профила си автоматично ще се добавят. А за мострите - на ЧП поисках на Лалга маската и ми я бяха сложили, а след това с покупка в магазина ми дадоха на мостра на маска Макадамия, така че май е въпрос на коя консултантка ще попаднем. Smile

# 554
Момичета, еластайзера нормалния, как го ползвате и колко често, редувате ли го с маска или слагате и двете на едно миене? Също като го ползвате предпилагам скраб не слагате или? Днес го чакам заедно с шампоан и ампули на Керастаз, но се чудя с кое да мажа и как да ги редувам. Маската я бях забравила в шкафа, че лятото ми омазняваше, но май ще я вадя.

Между другото за феновете на Tigi Bad Head за обем, последните които взех нямат нищо общо с преди и хич не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт