. Не се отчайвай от един безуспешен опит и продължавай да търсиш. Направи си кратък списък с очакванията ти от терапията и го обсъждай с избрания от теб специалист. Не очаквай мигновени резултати и не гледай на терапевта като на магьосник, който автоматично ще разреши натрупваните с години проблеми. Гледай на него/нея като "патерица", а не като основен двигател на процеса, защото всъщност основната работа ще е твоя. "Спасението" няма да дойде отвън, а отвътре, от самата теб.
.
.
, никой не може и не е перманентно щастлив
.
.
?

Никой освен теб не може да те спаси. А знаете ли кое е най лошото на дългата депресия?(защото аз съм живяла над 10гофини в такава) Депресията разболява тялото и убива дадени добри клетки и неврони в тялото и заради дългата депресия която аз имах сега имам здравословни проблеми с хранопровода ми и гърлото които не се лекуват. Клетките веднъж мъртви си остават мъртви... Съжалявам че не се взех в ръце на време
Мислете трезво! Само напред докато е време.!
Никой освен теб не може да те спаси. А знаете ли кое е най лошото на дългата депресия?(защото аз съм живяла над 10гофини в такава) Депресията разболява тялото и убива дадени добри клетки и неврони в тялото и заради дългата депресия която аз имах сега имам здравословни проблеми с хранопровода ми и гърлото които не се лекуват. Клетките веднъж мъртви си остават мъртви... Съжалявам че не се взех в ръце на време
Мислете трезво! Само напред докато е време.!Препоръчани теми