Нов конкурс на АДЕЛИ! Гласувайте, за да променим детските съдби към по-добро!

• 8 167
  • 200
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Днес не мога да гласувам. Дава ми, че вече съм гласувала :/ До сега не съм имала такъв случай.

# 151
Днес не мога да гласувам. Дава ми, че вече съм гласувала :/ До сега не съм имала такъв случай.

Мисля, че днес сайтът работи нормално. Освен да помоля за повече търпение, не знам как да помогна.

# 152
  • AMS
Класирането до преди 10 мин.  >>>
Водач  -  94 955
Георги - 58 334
Ралица - 92 870
Лилия - няма данни за участника
Никола - няма данни за участника
Станислава - 4 108
Любомир - 34 862
Снежанка -  9 656
Тодорка - 5 032
Стоянка - 4 581

# 153
В момента пак не ми отваря линковете. Дали ще има ново удължаване?

# 154
  • София/Испания
При мен се отварят без проблем.

# 155
И аз успях да гласувам тази сутрин, даже два пъти.

# 156
  • София
На мен също отново ми дава грешка 503. Опитах 4-5 пъти. Снощи успях към 23 часа да гласувам. Днес ще пробвам отново по-късно.

# 157
  • Варна
Този път конкурса беше доста мъчен. И предния път имаше проблеми и дисквалифицираха участници, но чак като сега не беше.

# 158
Конкурсът беше мъчен и според мен, каквито и да са резултатите, няма да са легитимни.

Има доста отстранени участници. Снощи го усетих, защото преброих снимките. Обаче няма никаква официална информация.
Майката на Гошко е получила писмо, че са проверявали акаунта му и всичко е наред.

Гласуваме в последния ден, даваме всичко възможно от себе си, пък ще видим какво ни чака. Успех!

# 159
Сега успях с гласуването, но на две от децата пише, че не е открит регистрационни им номер или нещо такова и за тях не се гласува.

# 160
  • София
Успях да гласувам. Пак ми даваше няколко пъти грешка 503, накрая реших да пробвам с другите деца. Като почнах от Ралица и после се върнах на Гошко, вече нямаше грешка. Та пробвайте разни такива разджурквания като запецне системата.

# 161
Аз пак съм с 503! Наистина трудно беше тоя път гласуването. Исках да видя гласовете, на Лилия мисля, че беше, и на още друго дете това ми излезе: Fail contestant ID or it was not published! Грешки ли са, декласирани ли......

# 162
Да , и при мен не ми даде да гласувам за две от децата.
С останалите нямах проблем.

# 163
  • София
Да, за тези две деца не може да се гласува.

# 164
  • AMS
Привет, привет!!!
Да, има две имена, които са извадени от конкурса - Лилия и Никола.
Не знам причините и за това снощи написах - няма данни за участника.
В момента явно тече проверка, защото един от водачите с над 100 х. гласа има вече само 20. 
Надявам се и другите с над 100 хиляди гласа да бъдат щателно проверени.
Остават последни часове до финала!!! Гласувайте!!!
Потърсете и други да гласуват!!!

Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт