След раздяла с любовник

• 23 012
  • 561
  •   1
Отговори
# 225
  • Terra incognita
Ох, Салионе, тежкò ти. Толкова си наивен, че всяка може да те завърти на малкия си пръст с банални женски тактики и хитринки.

# 226
Синдром на мъченика има ли? Grinning

И аз познавам такива, които не могат да преживеят развода си и за всичко им е виновен той.

# 227
Според мен е помолил някоя приятелка/братовчедка да се престори на негово гадже, за да го оставиш. Като гледам сте били "иди ми - дойди ми" ,може би му е писнало от подобни отношения на приливи и отливи, и е намерил най - логичната причина да спрете - а именно да каже, че е обвързан.
Иначе в другия случай - трябва да се е виждал с въпросната от повечеко време, как така хората се опознават и обвързват за 2 дни?! Нещо насмърдява историята, но в крайна сметка той ти прави услуга Simple Smile Дори да не ти изглежда така в момента. А, и на мъжа ти също Simple Smile

# 228
VickyTaylor Брейй каква далновидност и проницателност, тея измислени психолози пасти да ядат. Те така едно време още като ученик и си карам аз колелото и виждам на тротоара една баба как е паднала на замята. Не беше модерно облечена, с някакъв балтон мисля беше и минаваха разни хора и я подминаваха и аз метнах колелото и да видя какво става и я изправих, тя беше дезориентирана, помогнах и да седне на близката пейка в отсрещният парк.

Възможно е да и паднало кръвното, понякога дори и мини инсулти могат да преминат така. Ей сега чак разбрах, защо едни хора я подминаха (което за мен беше скандално), но явно аз съм бил тъпия, защото те са знае ли, че бабата се е преструвала и не са се вързали. Thinking

Това ще го помня цял живот и хората, които подминаха тази възрастна жена паднала на тротоара. Веднага се сещам и за друг такъв случай със мъж, лежи безпомощно на тротоара и хората го подминаваха, явно мислейки си, че това е някой мъртво пиян човек без дори да се уверят. Все нормални неща за нашето общество ... Confused

# 229
  • Terra incognita
Ама ти наистина ли правиш връзка между това тук и падналата баба?
Сериозно почваш да ме притесняваш.

# 230
  • София
Ноу кънекшън. Но пак да покаже доброта, каквато ние, мисли не притежаваме.

# 231
Ама ти наистина ли правиш връзка между това тук и падналата баба?
Сериозно почваш да ме притесняваш.
А пък мен въобще не ме притесняваш, защото отдавна съм си направи изводите. Хора, които не разбират, когато някой говори по-принцип и си говорят каквото им изнася, няма нужда да ги коментирам дори. Wink

# 232
  • Terra incognita
Все си мисля, че има разлика между доброта и глупост.
Винаги съм преценявала приятелите си по това дали ми казват нещата в прав текст, без захарни памуци и розови облаци, дали са критични към мен и дали ми пляскат шамар, ако изгубя разсъдъка си.
Такива, дето само ти галят ръчичката и ти говоря колко си прав, независимо, че не си- не, не.

# 233
Точно такива приятели трудно ще намериш и това съм го давал за пример не един път, само се самозалъгваш, че приятелите могат да са напълно искрени и честни, защото (и говоря по-принцип) приятелите и то точно най-добрите ни, често ще ни казват, това което искаме да чуем. За това мненията на странични хора са най-безпристрастни и за тях е по-лесно да ни кажат неща, които няма да ни харесат.

По важно е момичето и да може да излезе от тази криза, която за вас е измислица и сигурно нищо и няма. Наясно съм, че има хора, които могат си пишат и неверни неща с една или друга цел. Аз не се правя на гадател и голям спец, кое може и дали е вярно. Ако не е вярно, еми хубаво, просто ще съм си изгубил времето, НО АКО е вярно и говорим за човек в много тежко състояние и ако аз мога да помогна, за мен това е щастие.

Ние просто сме различни хора, аз не ви казвам на вас как да живеете, едни се радват на едно, други на друго.
Аз нека да съм тъп наивник, но ако съм щастлив и тъп наивник, на мен не ми трябва повече. Hands Plus1

# 234
Аз бих помогнала на човек, който търси помощ, но не и преди да ми се изясни малко по-подробно картинката.
Питах как приятелят, до когото НЕ заспива, знаейки, че му е забила нож в гърба не вижда промяната у нея? Как не реагира на състоянието й след всички диазепами и каквото взема?
Как от ситуацията “Аз съм сребърна лъжица и го превъзхождам” преди три дни се стигна до “Не ми се живее, влача се като животно и прочие”.
Първоначално въпросът беше как е възможно свалящият звезди да я отсвири за ден, четири дни по-късно драматизмът е на макс. Нещо не ми се връзва в картинката.

# 235
Вместо да я жалим, някой не се ли замисли как се хвали за лекарствата си?!? Повечето хора не изгарят от желание да споделят, че са на медикаменти. Тя даже казва колко. Били са ми диазепам... Заспах, както стигнах до легло. Не е ли малко съмнително?!? В депресия, не яде, но пие (а уж избягва, защото е на хапчета).
Страда, но не казва какво се случва с гаджето, освен че е в неведение. Не я тревожи друго, а че той ще научи и ТЯ ще е сама. Не как ще се чувства ТОЙ, а ТЯ?!?!
Майка и се тревожи, но ТЯ пак е в центъра. Иска да забрави и то не друго, а че някаква селска пръчка я е разнесъл, а тя се е мислела за богиня.
Вместо да я сравняваме с паднала баба, имаме две опции - или някой и бие два шамара да се освести или да заминава на лечение.

# 236
The number you are trying to call is not reachable!
Please don't try again later!

# 237
И защо трябва да ми пука за поредната тръшкаща се,понеже не са и позволили да си разиграва коня?
Отивам да се срамувам в ъгъла,дори може и да изгризя някой нокът,белким пък ме залее вълната на емпатията.

# 238
  • Terra incognita
Никакво лечение. В момента, в който всички престанат да й обръщат внимание, филмът ще приключи от самосебе си.

# 239

Това ще го помня цял живот и хората, които подминаха тази възрастна жена паднала на тротоара. Веднага се сещам и за друг такъв случай със мъж, лежи безпомощно на тротоара и хората го подминаваха, явно мислейки си, че това е някой мъртво пиян човек без дори да се уверят. Все нормални неща за нашето общество ... Confused

Леко прекаляваш с това драматизиране. Едно е паднал човек на улицата, друго е някой, който не може да понесе последствията от това, което сам си е надробил. Основния проблем на авторката е, че не може да преглътне отношението, което е получила накрая от тъпкача си. Тук не става въпрос за любов, дълбоки чувства или обещания. По-скоро нещата са елементарни, този е бил някакъв играч, умее да омайва и да говори сладки приказки, получил е каквото иска и когато авторката му е дотегнала с излиянията си, и е натеглил майните. Другата жена по-скоро е случайна, или фаворитката на деня. Уважение в този тип взаимоотношения от този тип мъже по-добре да не очаква. Като и изнася, кеф цена няма е казал народа, ако не- по добре хич да не се занимава.

Какво може да се направи в случая да облекчим страданието на авторката? Да и кажем колко хубава сребърна лъжичка е, как правилно е постъпила или какво? Обясняват и се грешките, ако може да се справи сама - добре, ако не има специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт