След раздяла с любовник

• 22 902
  • 561
  •   1
Отговори
# 540
сега се успокояваш при мъжа ти,с който вероятно делите едно жилище казваш му че много го обичаш и любовта пламва с нова сила на отношение приключило за винаги. просто апартамента и детето ви карат да сте снизходителни към мъжете си и отново да ги заобичвате безгранично.

# 541
  • Terra incognita
Тази тема още ли не е заключена? Линче, какво става с теб, драсни два реда.

# 542
  • София
Ciperus, мисля си, че пишеш, колкото да не заспѝш.

# 543
Някой пита за мен. Реших временно да замина.
Сама.
Колкото и да се надявам, не мога да се боря и заради двамата, а давах всичко от себе си да потръгнат нещата.
Няма да се обяснявам много, а мисля да му кажа, че съм решила да си дадем време. Какво мислите?
Дори мисля да му пращам пари за моята част от квартирата, защото не искам да се връща в родният град.
И аз ви моля за същото драснете по ред-два.

# 544
  • Terra incognita
Преди или след карантината си заминала? Защото май скоро няма да можеш да се върнеш.

# 545
Тук съм все още.
Предстои ми заминаване.

# 546
  • Paris, France
Приятно прекарване в родния град, Лина!

По-добре ли си? Успокои ли се малко? Позабрави ли тръпката?

# 547
Никаква тръпка нямам. Не съм в родния град.
Ще заминавам за чужбина.

# 548
  • Terra incognita
Не е ли малко рисковано и необмислено такова заминаване? Да не кажа безотговорно. Ако те пуснат изобщо да заминеш, без основателна причина.

# 549
Никъде няма да заминаваш...- ген. Мутафчийски

# 550
  • Paris, France
Засега и през идните 10-15 седмици не е разумно да пътуваш, а и не е възможно. Никой не знае колко време ще продължи кризата с короната и как ще се отрази с икономиката.

Ако мислиш да се заселваш в чужбина е по-добре да се разделиш с приятеля ти и да напуснете квартирата или договорът за наем да остане на негово име и той да си плаща наема.

# 551
Остани си тук.. Завърши си.. Не зарязвай всичко по средата, заради бум от емоции. След време може да съжаляваш. Решения се взимат като поотшумят емоциите.

# 552
Емоциите поотшумяха, другия е вече забравен.
Заминавам, за да приключа вкъзката ми безболезнено, това е причината. Смея да кажа, че съм го обмислила. Не е спонтанно решение.

# 553
  • София
ЖДНБ, обмислила. Скучно е с това стоене вкъщи...

# 554
  • Paris, France
ЖДНБ, обмислила. Скучно е с това стоене вкъщи...

ЖДНБ, тя жднБ (жадува да напусне България).

Общи условия

Активация на акаунт