СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 11

• 28 118
  • 835
  •   1
Отговори
# 600
А мама все ми повтаряше"насила хубост не става" за безбройните ми лутания... Никакви речи нямаше. И сега си е такава.

# 601
  • София
Я дайте малко акъл.
Младата ни колежка е на карнавала във Венеция. Във вторник трябва да е на работа.
Утре трябва да решим дали да я помолим да си работи от вкъщи.
Коронавирус, такива работи.
Идея нямам кое е правилното решение.
Според Медиапул румънците, които се връщат от Венето ще бъдат поставяни под карантина.

# 602
Имате ли повишение в точките на ПИ по Математика в Междучасие? Ние не Confused

# 603
  • София
Я дайте малко акъл.
Младата ни колежка е на карнавала във Венеция. Във вторник трябва да е на работа.
Утре трябва да решим дали да я помолим да си работи от вкъщи.
Коронавирус, такива работи.
Идея нямам кое е правилното решение.
Според Медиапул румънците, които се връщат от Венето ще бъдат поставяни под карантина.

Ще може ли да работи 2 седмици от вкъщи? Аз понеже съм все по страшните сценарии, бих я помолила, ако това е възможно, да си стои у дома.

# 604
  • София
Аз още не съм получила резултати от Междучасие (дъщеря ми е външна за школата).

# 605
Ред, приятелката ми живеят в Италия, близо до Верона. На децата във вторник им свършва зимната ваканция, но ги разпускат в грипна. Доста ги е страх и е разбираемо. Според мен я пуснете в отпуск/болничен/хоумофис. Обяснете защо. Това е съвсем нормално.

Алиена, а защо трябва да се повишават точките, грешка в ключа ли е имало?

# 606
  • у дома
Ох, дали и в гимназията има учебни тетрадки? Хич не ги долюбвам.
За съжаление има ,но под др име-Работни листове.

Моето попълва уч тетр по всичко-по мат се проверяват веднъж в седмицата на целия клас всяка една задача.по биология и по история на контр се дават въпроси от уч тетр ,но не се проверяват попълват ли се-най-много съм доволна от физиката-госпожата не разрешава да се попълват у дома ,а в началото на часа коментират и попълват и тя обяснява ако има нещо неясно.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 21:11 от svetlaem

# 607
  • София
Има версии, че до 27 дни можело да бъде инкубационният период.
То дотогава ще се разпълзи по сума ти други линии вероятно.
Аз съм въоръжена с черен хумор както обикновено, но дъщеря ми изпадна в паника.
14-годишната ми племенница във Виена вече втора седмица е побъркана от страх.
Мария, за колко време ги пускат в грипна ваканция или още не е ясно?

# 608
Пробният изпит на "Междучасие" ми се струва доста труден. Мнението ми е, че ако децата изкарат 50-60 точки в "Междучасие", нищо чудно да имат над 80 на НВО. А тези с над 80, спокойно могат да се борят и за над 95.
Red, инкубационният период се оказа страшно дълъг , има човек, който е проявил симптоми на 27-ия ден. Освен това можеш и безсимптомно да го предаваш....
п.п ти си писала същото.... Не е версия, официална информация е.

# 609
Нямат крайна дата. Вчера им пуснаха писмо да следят Т на децата и да не ги пускат с Т. Днес ново писмо: грипна ваканция до второ нареждане.

Аманда, Ния направи ПИ на Междучасие без грешка, но на лесния на Регалия сгреши 1 задача от първи модул и един сбор (10+13+13) от втори модул. Та гаранция няма, че решиш ли трудния, ще се спавиш и на лесния.

# 610
Да, права си, за нищо няма гаранция. А и изпитът много зависи от моментното състояние на детето.

# 611

Алиена, а защо трябва да се повишават точките, грешка в ключа ли е имало?
Имах предвид повишение спрямо първия пробен изпит.

# 612
В Милано всички музеи, опера и т,н. са затворени за посещения. Децата не са на училище, няма определена дата за,,ваканцията,,.
Може и нашите власти по примера на румънците да сложат пристигащите под карантина.

# 613
Ако имаш избор, я остави вкъщи

# 614
Да ви кажа и мен ужасно ме е страх. И този китаец, който е починал в Банско дали е от пневмония както пишат?

Общи условия

Активация на акаунт