СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 11

• 28 128
  • 835
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мен ме е яд, че моят се разболя в петък и не можа да отиде на ОЛИ по физика. И пак се замислих, добре че е сега, тъй или иначе не се е засилил да кандидатства с нея, а не на НВО Sad Безумно е това да нямат втори шанс децата, които са били болни на първата дата.

# 631

В 7 клас го вдъхновяваше единствено крясъка ми, след около 20 подканяния и молби.

Toзи филм го гледаме сега у нас..
До преди час времето при нас беше пролет - без вятър, едно такова лежерно..
Вървим към офиса ми  и той мечтае "Ех как ще пече лятото, ще ходя на тренировки, ще излизам с приятели, по цял ден няма да се прибирам".
 Чак ми дожаля да го освестя къде е още лятото и какво го чака до тогава. Отрезви се сам пред входа, където са уроците по математика Simple Smile

# 632
В тази връзка, дано не се случва, но като гледам как в Италия се разпространява коронавируса и затварят училищата.... То юни е далече във времето, ама не се знае знае ли се. Ако обявят точно за началото на юни разни "грипни" ваканции... Или пък по-рано и за по-дълги периоди от време. И материала няма да може да се вземе.

# 633
Материала ще си го вземат, ми да са здрави!

# 634
  • София
Ще взема да изгледам едни новини. От доста време си ги спестявам, защото са много манипулативни, но дори не съм разбрала за Италия и коронавируса. А явно нещата стават все по-сериозни.
Иначе младежът днес заяви, че вече изобщо не е сигурен ходи ли му се на национален кръг по химия (не че знаем дали ще се класира де) и че вече май по нищо не му се учи Stuck Out Tongue Winking Eye . А е едва краят на февруари.

# 635
Колкото едните деца вземат материала, толкова и другите.
Само да сме здрави.

# 636
Не ме интересува мен материалът. Без друго основата не я учи в училище.
Важно ми е хората да са живи и здрави - и децата, и родителите им. Другото са проблеми по периферията.

# 637
  • Някъде в Европа...
Последното, което ще ме интересува, е невзетия материал, в случай, че този вирус почне да върлува и в Бг...Изкъсо следя новините за Египет аз, че нали там ще прекарваме ваканцията и Великден...засега няма нищо, единият със съмнения е дал отрицателна проба според Ройтерс...

# 638
  • софия
Момичета, може ли някой, който е видял ПИ мат в Регалия да ме ориентира в трудността му, моля.

# 639
  • София
Момичета, може ли някой, който е видял ПИ мат в Регалия да ме ориентира в трудността му, моля.

Много зависи кой питаш. Според мен си е точно като за ниво НВО от последнит години. Т.е. не е сложен, но и не е елементарен като този във Веди. За деца, които са на "ти" с Мат. предполагам е лесен. За моето, което е на "вие" е средна работа. Резултатът и това показва - 70 т.

# 640
  • софия
Според мрънкалото, не е на ти с математиката. На първи модул е оплескала от невнимание. Аз не мога да преценя, защото съм не на "вие", а на "Вие" с нея. Не търся максимален резултат, а само такъв, който ще позволи да влезе, където иска. Това беше първи ПИ мат, подготвя се с учител и исках да видя къде е.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 13:41 от zvаnchе

# 641
За мен на Регалия мат си беше съвсем точен като за нво. Хареса ми. Ния го подцени. Сгреши 8-ма задача на първи модул и периметърът 10+13+13 сметна грешно.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 13:36 от maria77bg

# 642
  • София
Мария, както бях писала, тези които се справят със задачите на Симеонов, не е задължително да направят чудеса на НВО... и в тази връзка, тези с по 80 т. на Междучасие, хич не е задължително да са със 100 на НВО.
Тренирайте скучната рутина, това е! В задачите на НВО, особено в първия модул няма много мислене, но пък многознайковците лесно се оплитат в бакалските сметки. Rolling Eyes

# 643
Сгреши не осем задачИ, а само 8-ма задача. И това вкъщи, без да си го провери. Направи го за под 20 минути. Вярвам, че на нво ще съумее да си го провери. И с 95т се влиза във фег, не ми е драма. Просто казвам, че не е като на Веди, а балансиран пробен.

# 644
  • София
Разбрах те, коментарът ми не беше точно към теб, а към всички. Преди това се коментираше, че тези които са изкарали 80 т. в Междучасие...., но за де не виси коментара, щото пропуснах да те цитирам, се обърнах към теб...
Ох, отивам да пия кафе, явно днес не ми е ден за комуникация! Joy

Общи условия

Активация на акаунт