СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 11

• 28 159
  • 835
  •   1
Отговори
# 540
Ха-ха, да си починете от него:grinning: Дипломатичен е иначе ..
Сякаш едно време наистина можеше да се попадне в прилично училище без изпит. Аз имах доста приятели от близкото 1 СОУ. По мое мнение имаха страхотни учители...,  поне спрямо това, което разказваха. А изпит не се изискваше...

# 541
Zazu1, и като малкото каже да го оставиш, голямото ще ти метне едни внуци, щото иска романтично пътешествие, та няма да те мислим, че си зарязана без детска компания.
Почти ме нави за второ Simple Smile

# 542
Вие се смеете, но с една приятелка точно така стана. Най-малкото стана на 11, а най-голямото роди Grinning

# 543
  • София
Цитат на: maria77bg
Почти ме нави за второ Simple Smile
[/quote
Напускам темата ако продължавате в тоя дух...Вие пиене нямате ли бре?Я се вразумете...

# 544
И моята най- близка приятелка е с внуче и дете на 13

# 545
  • София
maria77bg, действай за второто като дойде време за трето само се обади - почвам навиването.
Аз го давам дзен - предпочитам да се настроя в очакване на провала, пък ако наборът ме опровергае - добро дошло... То Господ дава ама в кошара не вкарва - някой ще трябва да го разбере на свой гръб...

# 546
Чакай, кой ще навиваш за моето трето Simple Smile, че изведнъж се притесних Simple Smile

# 547
  • София
Теб, бре, ама първо свърши работата по второто Simple Smile пък току виж ги докараш 2 в 1:)

# 548
  • София
Е вие мо'е да се майтапите, ама над 35 шансът за близнаци е доста висок.
Само това ми липсва просто - две момчета, които да ми наковат вратите с пирони, докато се разправям с тийнейджърка. 😁

# 549
  • София
Ако не смените темата на разговора и аз напускам. Синът ми е на 9, а най-голямата тази година става на 21. Smirk Отказвам за ставам баба още.

# 550
  • София
А, вие си отказвайте.
Не че някой ще ви попита. 😊

# 551
Тогава да не казвам голямото й дете на каква възраст реши да се сдобие с наследник:grinning:

# 552
  • София
Леле в каква посока се пързулна темата Smiley.
Той фъстъкът беше планиран за когато батко му тръгваше първи клас, ама се забави във времето и дойде за кандидатстването след седми Joy . Ама няма да го връщаме сега. Тъкмо комбинирам емоциите от първите зъби и безсънните нощи с емоциите от това да си родител на тинейджър Stuck Out Tongue Closed Eyes .
Ако някой иска да се успокоява за кратко, мога да ви го заема за по час-два Stuck Out Tongue Winking Eye . Ще е особено вървежен с наближаването на НВО-тата 😂.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 21:40 от zazu1

# 553
  • София
Ако не смените темата на разговора и аз напускам. Синът ми е на 9, а най-голямата тази година става на 21. Smirk Отказвам за ставам баба още.

Аз пък чакам с нетърпение. Stuck Out Tongue Winking Eye  Ама моето дърто магаре е на 30, а дребните на 10.

# 554
Божичко, бих понесла зъби, градински сопол и какво ли не, но трети път училище от-до в никакъв случай!!!

Общи условия

Активация на акаунт