СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 11

• 28 146
  • 835
  •   1
Отговори
# 555
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пък пубертета едвам изтърпявам. Тамън каката ще го мине и ще започне малката. Имам приятелка с 3 дъщери през 5 години, нея не искам да я мисля - борба с един безкраен пубертет...

# 556
Доскоро исках трето, и ако може момиче. Сега не, стара съм вече. Сега искам работа, за да се спася поне за малко от къщи Simple Smile Пубертета не ме притеснява много, дори се радвам, че пораснаха и не се налага навсякъде да ги водя. Само това готвене, прибиране, чистене след тях ме мори.

# 557
  • София
Божичко, бих понесла зъби, градински сопол и какво ли не, но трети път училище от-до в никакъв случай!!!
Еее, то всеки може на лекото-мекото.. 😜
то най-сладкото, изобщо не е понясяне
Ама после..

# 558
Aз сякаш не се страхувам толкова от пубертета на малкото ми дете...Много е различен от брат си-  открит с близките, диалогичен. Няма го това желание на всяка цена да е на обратното мнение. Всичко обсъжда, споделя. Но седмокласникът е нещо страшно ..

# 559
  • София
Пубертетът не прощава на никого, дори на най-сговорливите. Аз съм играла с моето на мълчанка, след това имах навика, като ми разказва нещо, да се изключвам, защото наистина си казваше всичко обстойно, та чак досадно...
Нооо, дойде пубертета, завъртя го и сега аз ходя след него и се моля за внимание! Joy

# 560
Мда
И аз така, пубертета доста ги промени

# 561
  • sofia
При нас положението е следното - чета конско, поучавам, вразумявам, обяснявам, понавиквам и тъкмо мисля, че сме се разбрали, той се обръща към мен: "Абонатът в момента е изключен, моля обадете се по- късно".

# 562
  • софия
Аз като се карам тя ме поглежда и казва "За какво ми ги говориш сега тези неща? Защо викаш? Знам. Нищо не може да се промени." И е права и не знам какво да кажа.

# 563
Аз си мисля, че децата на тази възраст са доста различни. На ПИ на "Регалия" ми направи впечатление, че някои изглеждат съвсем мънички, а други визуално са си направо младежи и девойки. Все едно са събрани две коренно различни възрастови групи, а всъщност всички са седмокласници.
Отчетливо си спомням, че мен пубертетът ме тръшна някъде към 9-10 клас, до тогава си бях дете - и физически, и психически. Не поставях под въпрос авторитетите на родители, учители. По-лесно се моделират и насочват такива деца.... Другите са в постоянна битка, включително и със себе си.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 07:57 от Amanda.D

# 564
Да. И аз все очаквам нещо по-страшно да се случи. Сякаш не е влязал съвсем още в пубертета, въпреки брадата и мутиралия глас Simple Smile)) Стискам си палци това да е и така и да си го изкара!

# 565
  • София
Само за външни ученици на Междучасие, като нас ли няма резултати от ПИ по МАТ или за всички все още не са известни?

Иначе моята седмокласничка си изглежда дечко все още, а и самия поберитет не я е треснал още като гледам, та най-доброто предстои Smile

# 566
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз нямам резултати от Междучасие. Предполагам, че днес ще ги получат.

# 567
  • София
И ние нямаме резултат от изпита по Мат (синът ми ходи на курс в Междучасие), но днес има урок и предполагам, ще им върнат работите. Този път обаче хич не ми се иска да разбирам резултата Close
Онзи ден му дадох да направи един тест, за първи път имаше само 1 грешка на първи модул. Но и за първи път седна концентриран и мотивиран да ги реши. После беше много доволен и сякаш повярва, че нещата може и да се получат.
Надявам се отсега нататък да става по-лесно Simple Smile

# 568
  • София
Дайте идеи за надъхващи речи, че вече се изчерпах, а ми се иска да има и някой нов нюанс в лекциите ми ...Simple Smile

# 569
Дайте идеи за надъхващи речи, че вече се изчерпах, а ми се иска да има и някой нов нюанс в лекциите ми ...Simple Smile
Къде искаш да учиш, дете? В каква среда?

Общи условия

Активация на акаунт