Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 978
  • 802
  •   3
Отговори
# 255
Росица 0889627860

# 256
Здравейте,ако някой има ще съм благодарна да сподели мнение за Таня Гюрова . Simple Smile)

# 257
Валя от Пловдив е добра!Аз съм доволна!
.       Имали таксА и ако. може телефон

# 258
здравейте Валя от пловдив на какво гледа и възможно ли е по телефон

# 259
Не,тази не гледа на кафе!Тя веднага ти отговаря!
Здравейте! Писали сте, че може и по телефона да гледа. Може ли координати на жената? Ако е удобно..

# 260
Във фейсбук попаднах на една страница Код на упсеха/Destiny code . Прави се анализ по някакъв нумерологичен метод "Матрица на успеха ". Миналата година се заговорих с една майка на площадката и тя ми разказваше за този метод,  но изобщо не си спомням, а тя явно се е преместила и нямам никакъв контакт с нея. Някоя мама дали е пробвала този метод и какви са отзивите?

# 261
Някой от вас да е ходил при Баба Радка от Трявна? Ходила съм отдавна и ми позна някои неща, но съм й изгубила координатите. Така я знаят хората от там. Гледа на боб и си задава някакви въпроси на “някой”. Търся повече впечатления за нея.

# 262
Здравейте, може ли да ми препоръчате врачка или ясновидка(или подобно) в София при която сте ходили и сте доволни. Ако е възможно да може и да разваля магии. Благодаря.

# 263
Здравейте! Контакт с Валентин Начев? Телефон ако може. Благодаря!

# 264
Има го напред в темите мисля че в тема 37 мо до колкото разбрах от коментарите приемал само с препоръка

# 265
Има го напред в темите мисля че в тема 37 мо до колкото разбрах от коментарите приемал само с препоръка
Как може да стане с препоръка. Някой ако може да помогне. Благодаря!

# 266
Здравейте, моля дайте координати на актуална врачка/ясновидец в София, от които сте останали доволни. Нямам сериозен проблем имам няколко въпроса за бъдещето, а и не съм ходила и ще ми е интересно. Simple Smile

# 267
Здравейте! Дано пиша на правилното място и ако не, моля да ме извините!
Една магия колко дълго време може да бъде активна? Тоест,  ако е направена преди 10 години и не се развали, изчерпва ли се енергийно или оставаш омагьосан за цял живот? И може ли магия да се подновява от разстояние?

# 268
Здравейте! Дано пиша на правилното място и ако не, моля да ме извините!
Една магия колко дълго време може да бъде активна? Тоест,  ако е направена преди 10 години и не се развали, изчерпва ли се енергийно или оставаш омагьосан за цял живот? И може ли магия да се подновява от разстояние?
Доколкото знам - зависи от магията и този, който я прави. Знам, че една магия може да продължава с години, ако човекът, към когото е насочена е лабилен психически и физически. Може да се прави магия от разстояние.

# 269
Момичета, трябва ми жена , която гледа по телефона , да не е Лина, вече се допитах до нея

Общи условия

Активация на акаунт