Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 746
  • 802
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Здр, дали някой е звънял на Леля Искра от с. Бистрица, и дали още отговаря по телефона или иска лична среща?

# 422
Здр, дали някой е звънял на Леля Искра от с. Бистрица, и дали още отговаря по телефона или иска лична среща?

Звънях и преди няколко месеца. Беше в болница след операция и се разбрахме след две седмици да се чуем, но нещо ми премина мерака да любопитствам за бъдещето 😁
Обадете се и питайте как е удобно, мисля можеше по телефона само.

# 423
Здравейте! Някой би ли споделил скорошни впечатления от Надя-с. Стражица или Mr.Morrison? Ако имате други препоръки за Варна и околностите ще Ви бъда благодарна!
Приятна вечер!

# 424
Mr.Morrison беше и той някой от близкото минало , който помни - не искам да намесвам Мелиса , която беше ходила на мноооого места , но може тя да помни нещо такова или да го има в предни нейни коментари , този не беше ли и той по скайп?

# 425
Да, по скайп. Благодаря за включването!
Препоръки за работещи по скайп, вайбър също биха ми били полезни..

# 426
Мнение за Николета Йорданова от ясновидци имате ли?Споделете?

# 427
Имате ли мнение за Мими Начева от Люлин?

# 428
Здравейте, следя темета и благодаря на всички за полезната информация. От стари теми имам скайпа на mr Morrison и му писах, но няма реакция, предполагам вече работи по друг начин. Дали имате други негови координати, имам много спешен проблем. Разбирам, че е започнал да работи платено, но как да се свържа с него? Или ако някой може да ми прати телефон на Бобо? Благодаря предварително, ако някой знае.Става дума за есин въпрос, няма да им досаждам.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 08:55 от Isabella1

# 429
здравейте,да попитам,ако има някой от Добрич имало жена която гледа на кафе,не е Керанка друга била,ако някой знае друга в Добрич да сподели.

Здравейте, да, има - Ганка в Дружба, бл.15.
На мен специално не ми каза много конкретни неща за бъдещето. На моя близка каза, но все още не е "изтекъл" срока за да бъдат достоверни.

Мога да споделя мнение за Ати от Аспарухово - според мен познава. Започва да ти говори по темата, която те вълнува без да я питаш. Възможно е и да чете мисли, но е факт че позна повечето неща. Други чакам да се случат.

За Любо от Шумен - действително е малко особен. Записва за два месеца напред и въпреки че дава конкретен час се чака доста. Някои от нещата, които каза се случиха, други - не.

За приложението - отговориха ми в рамките на час. Отговорът звучи логично - времето ще покаже истинността.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 12:08 от radostj

# 430
здравейте,да попитам,ако има някой от Добрич имало жена която гледа на кафе,не е Керанка друга била,ако някой знае друга в Добрич да сподели.

Здравейте, да, има - Ганка в Дружба, бл.15.
На мен специално не ми каза много конкретни неща за бъдещето. На моя близка каза, но все още не е "изтекъл" срока за да бъдат достоверни.

Мога да споделя мнение за Ати от Аспарухово - според мен познава. Започва да ти говори по темата, която те вълнува без да я питаш. Възможно е и да чете мисли, но е факт че позна повечето неща. Други чакам да се случат.

За Любо от Шумен - действително е малко особен. Записва за два месеца напред и въпреки че дава конкретен час се чака доста. Някои от нещата, които каза се случиха, други - не.

За приложението - отговориха ми в рамките на час. Отговорът звучи логично - времето ще покаже истинността.

Здравей,може ли да ни кажеш малко повече за тази Ати и да ни дадеш някакви нейни кординати,телефон, каквото имаш Simple Smile

# 431
Ати приема лично, но може някой друг да пита за вас. Като информация иска име, възраст и името на майката. Гледа на карти, коран или на "нищо". По-скоро си помага с картите и корана. Таксата й е колкото й оставиш. Българският й не е много чист, но се разбира. Приема почти веднага, не записва за напред във времето, но задължително след обаждане. Времетраенето на "сесиите" е около цигара време. Определено "вижда" за настоящите неща, за предсказване - има неща, които все още не са се случили.

0894637705

# 432
Ати приема лично, но може някой друг да пита за вас. Като информация иска име, възраст и името на майката. Гледа на карти, коран или на "нищо". По-скоро си помага с картите и корана. Таксата й е колкото й оставиш. Българският й не е много чист, но се разбира. Приема почти веднага, не записва за напред във времето, но задължително след обаждане. Времетраенето на "сесиите" е около цигара време. Определено "вижда" за настоящите неща, за предсказване - има неща, които все още не са се случили.

0894637705

Къде се намира тази жена?

# 433

0894637705

Варна, кв. Аспарухово

# 434

0894637705

Варна, кв. Аспарухово

Здравейте, за тази Ати - Вие доволна ли остамахте и заслужава ли си ходенето? Освен гледане, други ритуали извършва ли - за премахване на намеси разни и тем подобни?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт