Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 462
  • 802
  •   1
Отговори
# 705
Привет,
моля някой да даде инфо в Бургас-кой гледа на ТАРО.
Аз цяла година ги изучавам, от руски видеа, изчела съм много инфо, да трудни са, но на когото съм хвърлила, съм познала-не не е реклама,гледам на близки и познати.Изписала съм 4 тетрадки от по-80 листа.
Но ми е трудно с комбинациите, има обаче карти ,които са свързани--много е трудно.
ТАРО-по принцип не дават време, хубаво е да се гледа в кратки срокове-2 седмици...
78 са картите, 22 големи аркани, дворцови карти, малки аркани, те са произлезли от обикновените карти-чаши са-купи-чувства-вода-жезли-действия-спатии-огън-мечове-ум,мисли-пики-бъздух-пентакли-каро-парите.
Най- бързите ,са мечовете-после-жезлите,следват-чашите- и накрая най бавните са-пентаклите-земя.
Само пояснявам-много са интересни...но трябва практика...
Има различчни школи, правих опит за запиша курс, но много са скъпи, и са в София-трябва квартира, храна, такса...

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 18:27 от zvezdomira78

# 706
  • sofiq
Милка Рачева - 056/865963 ,0889/564720 Пишете впечатление ,ако я посетите .
Да ще пиша, като я посетя, Вие ходили, ли сте при нея ако ,да какви са вашите впечетления?

# 707
Милка Рачева - 056/865963 ,0889/564720 Пишете впечатление ,ако я посетите .
Да ще пиша, като я посетя, Вие ходили, ли сте при нея ако ,да какви са вашите впечетления?
Мили хора, свързах се с жената, но отказа да ме приеме, тъй като има сериозни здравословни проблеми и не е в състояние на този етап. Помоли да не я безпокоят!

# 708
Моля да остане темата за Марияна Николаева от Варна. Събирам мнения за нея, а не за всички останали!

# 709
Аз много не съм започната с кварталите на Бургас.
Миналата година ходихпри две-съжалявам имена не помня.Имам позната дето ги знае всичките и тя ми дава телефоните и аз се сврзвам питам кондукторите и така.
Едната живее близо до 3тя поликликлиника, точно не помня-като се стигне кръстовището срещу 3та и се тръгва посока, новата болница, минава се 2или 3 кръстовища, помня ,че някакъв адокат живеел там-голямо име-май се беше споминал,жената живее на 1ви етаж.Гледа на кафе, и на карти ангелски.
Другата жена живее живее в Меден рудник, тя гледа на обикновени карти.
Ами първата ми позна на 20% а, другата на 5%.

# 710
Моля ви ако някой знае къде точно се намира в Айтос Ходжа Сабри да каже или ако може да ми препоръчате някакъв друг Ходжа за разваляне на магии от Бургас Айтос

# 711
Моля ви ако някой знае къде точно се намира в Айтос Ходжа Сабри да каже или ако може да ми препоръчате някакъв друг Ходжа за разваляне на магии от Бургас Айтос
Здравей:hibiscus:
не знам дали познаваш града.
Където е автогарата подминаваш я, и продължаваш направо ,казват ,че живеел почти на края на улицата и на града.
Аз не съм ходила лично, но съм питала.
Аз бях отишла за една гледачка туркиня, която гледала на ,кафе ,дори намерих снаха и в един магазин случайно попитах и ето на, даде ми номера и-и аз звъннах-но гледачката ми отказа -каза че не виждала вече..и така не можах да ида--преди 2 години е това...

# 712
Мерси ще се опитам да го намеря
Здравей:hibiscus:
не знам дали познаваш града.
Където е автогарата подминаваш я, и продължаваш направо ,казват ,че живеел почти на края на улицата и на града.
Аз не съм ходила лично, но съм питала.
Аз бях отишла за една гледачка туркиня, която гледала на ,кафе ,дори намерих снаха и в един магазин случайно попитах и ето на, даде ми номера и-и аз звъннах-но гледачката ми отказа -каза че не виждала вече..и така не можах да ида--преди 2 години е това...

# 713
По спомен,някой беше писал преду време, че Сабри от Айтос вече не е между нас. Дано не съм прав...

# 714

# 715
Моля да остане темата за Марияна Николаева от Варна. Събирам мнения за нея, а не за всички останали!
  Няма как да остане темата само за Марияна Николаева. Това е тема за всички ясновидки/врачки. Ако искате си направете отделна тема и си съберете мнения там Тук няколко човека писаха мнението си за нея. Хубав ден.

# 716
Здравейте! Някой допитвал ли се е до Попитайте Поля-ANIBEL ( фейсбук страница) И какви са ви впечатленията?

# 717
Миналата година ходихпри две-съжалявам имена не помня.Имам позната дето ги знае всичките и тя ми дава телефоните и аз се сврзвам питам кондукторите и така.
Едната живее близо до 3тя поликликлиника, точно не помня-като се стигне кръстовището срещу 3та и се тръгва посока, новата болница, минава се 2или 3 кръстовища, помня ,че някакъв адокат живеел там-голямо име-май се беше споминал,жената живее на 1ви етаж.Гледа на кафе, и на карти ангелски.
Тази с картите в М. Рудник - селото е една циганка - Дора. Предполагам, че за нея става въпрос. Приема в колиба в самия двор на къщата. Пълна шарлатанка, само хубави неща ми наговори, за да прибере 20 лв, но нищо от предреченото не се сбъдна! Иначе ми позна отчасти за настоящето.
Здравейте! Някой допитвал ли се е до Попитайте Поля-ANIBEL ( фейсбук страница) И какви са ви впечатленията?
Смесени са ми впечатленията. По-скоро дава съвети, отколкото някаква конкретика за в бъдеще!

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 14:01 от AnMary

# 718
Тази с картите в М. Рудник - селото е една циганка - Дора. Предполагам, че за нея става въпрос. Приема в колиба в самия двор на къщата. Пълна шарлатанка, само хубави неща ми наговори, за да прибере 20 лв, но нищо от предреченото не се сбъдна! Иначе ми позна отчасти за настоящето.
Не ,не е Дора.
Не помня името-тази жена има апартамент, дори сина и е нещо режисьор или нещо такова...

# 719
Някой мнение за Робърт Йовчев от София?

Общи условия

Активация на акаунт