Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 462
  • 802
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, дайде свястна гледачка в Бургас или областа..
Някоя, дето не лъже и да познава.
Онова момче, как беше Петър ли не помня ,дайде инфо,,и мнение...
Препоръчвам Тина Паскалева от Горно Езерово. За по-добър ефект отидете сутрин. Следобеда не винаги й се получава.

Това да не е онази гледачка, дето говори с мъртвите?
Ако е тя ходила съм при нея,
накара ме да купя чехли и да ги подам,
по време на гледането се развика на хората, че не можела да си сготви от тях...
Дори не помня, какво ми каза защото за мен не е нормално-обявяваш ,че ще помагаш на хората, взимаш им пари..
и им се караш...малко уважение-ние даваме пари....
От Вас чувам, че въпросната контактува с мъртвите. Но и съгласете се, че и тя е човек и като й се струпат хора, които не са предварително записани е нормално да реагира по този начин, а все пак си е у тях. Вие имате нужда от нея, а не тя от Вас. Винаги се старае да отдели достатъчно време за всички, но все пак не е робот. А ако наистина става въпрос за същата,  няма определена такса, никога не е имала, кой колкото й остави. Но не е за подценяване. Няколко пъти съм се консултирала с нея и съм доволна. Не казвам, че познава на 100%, не винаги е в кондиция и понякога дава уклончив отговор, но като цяло ми е познавала настояще и давала точни прогнози за бъдеще, които са се сбъдвали.
Ивинявайте, не искам да споря, но ако нас ни няма и тях няма да ги има...
Според мен, когато някой иска да върши нещо или го прави, или не го прави...
То става ,като табелите по магазините-оставят си номера, и пишат-ако имате нужда, моля позвънете...това е абсурт според мен-била съм в Германия, никъде не видях подобно нещо...Тези неща могат да станат само у нас...
Съжалявам ,ако съм била рязка, но това е мое мнение....
Както се казва,разни хора, разни идеали....
Аз като ида на работа, и се налага да работя повече от 8 часа, не си гоня клиентите, все пак те ми плащат-намирам начин да се оправям...клиента винаги имя право-за съжаление у нас-клиента хем дава пари-хем е виновен...

# 691
Моля само мнения за Марияна Николаева. Така се обърквам.

# 692
Моля само мнения за Марияна Николаева. Така се обърквам.
Не ходете при нея, само ще си загубите времето и парите!

# 693
При кого ходихте в Бургас да ви гледа на Таро?
Simona-75 ,питам без да се заяждам ,а има ли човек ,който ти е познавал нещо за бъдещето и Фатме позна ли ти за минало и настояще ?
[/quote]
Здравей,за съжаление до сега никой не ми позна нищо за бъдеще,Фатмето 2004г беше познала за миналото и някои неща тогава за майка ми,възможно съдбата ми да съм сама цял живот и да нямам мъж,семейство,и ако някои от тях го виждали това,но не искали да казват,доста от гледачки категорично не казват лоши неща.Ноември ходих при една в Бургас гледаше на карти таро ,тя каза,че 2021г ще срещна мъж,март Милка от с.Караисен също каза,че 2021г ще срещна мъж,но честно казано съмнявам се,и преди години доста други гледачки казваха,че ще срещна,ама след 10 год все още съм сама.
[/quote]

# 694
Пак аз 😊
Здравейте,
А някой има ли по-нови впечатления от Роберт Йовчев. Дали само е лечител както някъде го определят или ако бъде помолен може да каже нещо в личен план, за личните взаимоотношения...
И евентуално каква такса взима, някъде беше споменато, че кой колкото остави...

# 695
  • sofiq
Здравейте, искам да попитам някой ходил, ли е при Милка Рачева от Бургас  к-с Зорница?

# 696
Здравейте, искам да попитам някой ходил, ли е при Милка Рачева от Бургас  к-с Зорница?
За първи път чувам за нея, а разпологате ли с нейни координати?

# 697
  • София
Здравейте,

препоръчаха ми една жена на име Лили, мисля, че като квартал беше Разсадника, но не съм сигурна, някой посещавал ли я е? Моля, споделете мнение!
Имам и телефон, но няма да го напиша за момента за да не се сметне за реклама.
Просто ми трябва мнение за да преценя дали да си губя времето да я посещавам.

# 698
  • sofiq
За първи път чувам за нея, а разпологате ли с нейни координати?
Нямам нейни кординати само знам,че е възрастна жена.Преди години една приятелка е ходила при нея останала е доволна.

# 699
Аз й знам координатите ,тук ли трябва да ги напиша или да ги дам на някой на лично .

# 700
Аз й знам координатите ,тук ли трябва да ги напиша или да ги дам на някой на лично .
Ако е удобно, тук. Може би и други ще проявяват желание за контакт с жената.

# 701
  • sofiq
Посещавали сте я?Ако може контакти?

# 702
Милка Рачева - 056/865963 ,0889/564720 Пишете впечатление ,ако я посетите .

# 703
  • Варна
Здравейте, някой скоро да е посещавал Слава от Варна? Дали приема все още и как се записва час ,че преди години се ходеше на място в събота,за да си запишеш час за след 1-2 седмици?

# 704
Ще помоля да спрете да ме питате на лични с въпроси за Халид !
Не познавам такъв човек, не съм ходил при него и няма как да дам някаква информация. Чувал съм го като име, но до там. Какво може, какво прави и с какво се занимава, къде живее и как да се свържете с него - не знам. Нямам негови координати, а също така не познавам и човек, който да е ходил при него.

Общи условия

Активация на акаунт