Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 483
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Много се е изписало за проблема на двама души при дадена единствено информация, че "често хващали уроки".
Изобщо не е ясно в какво се състои проблема, не е описано въпросното "нетърпимо проблемно поведение".
Да, до тук най полезния съвет, е че решението не е в куршуми и амулети, а в словото молитви и формули.
Въпроса е че сугестията/внушяемостта е най-слабата страна на словото.

Описва се по-подробно в какво се състои проблема на хората, и се решава с по осъзнатата страна на словото, вътре семейно или с чужда помощ на дипломиран специалист.

# 676
Кой казва, че при леенето на олово/восък не се нашепват едни думички, които само баещия си ги знае ? И какво нередно виждате във факта, че жената се оплаква, че роднините и хващали уруки ?
Когато някой не се е сблъсквал с такива неща, не вярва в тях, не виждам каква е логиката да дава съвети какво да правя хората имащи такива проблеми ....

# 677
  • Варна
Кой казва, че при леенето на олово/восък не се нашепват едни думички, които само баещия си ги знае ? И какво нередно виждате във факта, че жената се оплаква, че роднините и хващали уруки ?
Когато някой не се е сблъсквал с такива неща, не вярва в тях, не виждам каква е логиката да дава съвети какво да правя хората имащи такива проблеми ....
"Хваща уроки" - само по себе си е безсмислено. Остави ме мен, други няколко души вярващи в подобни неща, казаха че вероятно не е уроки.
Да, с човек с твоето мислене няма смисъл да се говори, ноооо......
Жената си прави лични интерпретации, какво имат действително роднините и е отделна работа, която може да се изясни само с повече информация.
Психически стабилни хора "уроки" не хващат. Защо ли!

Като бях малка имах проблем с говора, с години. Баба ми се занимаваше с леене на куршум, идваха от цялото село. Не съм имала възможността да съм отгледана от родители, та от баба ми. Проблем с говора, според нея уплах, стрес, притеснение,.... та съвсем очаквано единственото решение е леенето на куршум. И ооооо чудо при всяко леене излизаха някакви фигурки според нея, които показвали проблема и съответно трябвало да се реши.
Доста по късно се разбра, че така нареченото ми психогенно заекване от "уплах" е в следствие на задълбочени астма и алергичен ринит. Трудно, но се оправиха нещата, разбира се не с баене и леене на куршум.

Та не слагай толкова бързо етикети, кой компетентен, кой не, кой има право да дава съвети. Едва ли не си просветен, в някакво тайно учение, недостъпно за всички хора.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 23:19 от danny_em

# 678
Много се е изписало за проблема на двама души при дадена единствено информация, че "често хващали уроки".
Изобщо не е ясно в какво се състои проблема, не е описано въпросното "нетърпимо проблемно поведение".
Да, до тук най полезния съвет, е че решението не е в куршуми и амулети, а в словото молитви и формули.

Описва се по-подробно в какво се състои проблема на хората, и се решава с по осъзнатата страна на словото, вътре семейно или с чужда помощ на дипломиран специалист.
Съвета, който давате е чисто теоретичен и може да бъде в помощ едва в 30 %от случаите, когато не говорим за външен проблем. Има само 2 вида проблеми при хората. Вътрешен проблем в самите нас или нашия микрокосмос и външен проблем или проблем с нашия макрокосмос. Може да има едновременно и комбинация от двете. Идеята е, че дипломирания специалист в повечето случаи говорим за психолог или психиатър не може да разреши проблем свързан с енергия от макрокосмоса или така наречените енергийни вмешателства, защото това е вид облъчване а това облъчване с разговори не може да се оправи. Както и не може да очаквате от психолог или психиатър да ви нахрани чрез помощта на думите си. Ако някои разчита на това ще умре от глад.

А по отношение на отговора на Lan познавам много хора, които стават абонати на на други хора, които леят олово или восък и непрекъснато им се обяснява, че някой отново нещо им прави, което в 97% от случаите не е вярно и така хората се объркват изключително много. Заражда се гняв, злоба, агресия и всякакви ненужни негативни обвързавщи чувства, каращи човека да губи много енергия, да създава карма по този начин и други ненужни неща.
Като цяло човека няма нужда да знае какъв е проблема му, важно е да му се реши и после да му се даде начин как да се защитава.
Способния човек директно разрешава проблема без много да се говори, тоест се действа практически докато масата от ясновидките и врачките само говорят някакви неща и дават обещания, които не могат да изпълнят. И така в крайна сметка се получава лъжа или заблуда.

# 679
  • Варна

Съвета, който давате е чисто теоретичен и може да бъде в помощ едва в 30 %от случаите, когато не говорим за външен проблем. Има само 2 вида проблеми при хората. Вътрешен проблем в самите нас или нашия микрокосмос и външен проблем или проблем с нашия макрокосмос. Може да има едновременно и комбинация от двете. Идеята е, че дипломирания специалист в повечето случаи говорим за психолог или психиатър не може да разреши проблем свързан с енергия от макрокосмоса.......
Кой съвет е практичен и кой теоретичен, се изчислява само от резултатите. А резултатите от сугестивно внушяемите методи от вън, без лична осъзнатост, предлагани тук не са много обнадеждаващи.......................... ..!

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 19:42 от danny_em

# 680

Съвета, който давате е чисто теоретичен и може да бъде в помощ едва в 30 %от случаите, когато не говорим за външен проблем. Има само 2 вида проблеми при хората. Вътрешен проблем в самите нас или нашия микрокосмос и външен проблем или проблем с нашия макрокосмос. Може да има едновременно и комбинация от двете. Идеята е, че дипломирания специалист в повечето случаи говорим за психолог или психиатър не може да разреши проблем свързан с енергия от макрокосмоса.......
Кой съвет е практичен и кой теоретичен, се изчислява само от резултатите. А резултатите от сугестивно внушяемите методи от вън, без лична осъзнатост, предлагани тук не са много обнадеждаващи.......................... ..!
Напълно съм съгласен с вас за това, че нещата се познават само по резултатите или както още се казва по плодовете. Моя въпрос е защо вие смятате, че тези методи са свързани със сугестия и внушение? Ако искате аз мога да ви покажа, чисто практически методи, които нямат нищо общо със сугестия и внушение и съм бил свидетел и даже имам снимка на човек, който преди процедурата, цвета на очите е сив а след процедурата стават сини. Не знам, как може да обясните, че със сугестия се променя цвета на очите на човек. Ако искате да опитате ми пишете на лично съобщение.

# 681
  • Варна
Напълно съм съгласен с вас за това, че нещата се познават само по резултатите или както още се казва по плодовете. Моя въпрос е защо вие смятате, че тези методи са свързани със сугестия и внушение? Ако искате аз мога да ви покажа, чисто практически методи, които нямат нищо общо със сугестия и внушение и съм бил свидетел и даже имам снимка на човек, който преди процедурата, цвета на очите е сив а след процедурата стават сини. Не знам, как може да обясните, че със сугестия се променя цвета на очите на човек. Ако искате да опитате ми пишете на лично съобщение.
Ако знаете такива хора, които могат да променят цвета на очите на хората, надявам се да могат и по-полезни неща........ им напишете имената и координатите. Който ги посети после ще каже какво могат или не могат.
Няма как аз да обяснявам нещо което не ми се е случвало и не съм видяла, нито вярвам че някой може да ми направи очите от кафяви сини.

# 682
Ако знаете такива хора, които могат да променят цвета на очите на хората, надявам се да могат и по-полезни неща........ им напишете имената и координатите. Който ги посети после ще каже какво могат или не могат.
Няма как аз да обяснявам нещо което не ми се е случвало и не съм видяла, нито вярвам че някой може да ми направи очите от кафяви сини.
Причината очите на човека да бъдат със сив цвят е именно вмешателство на външна енергия и след неутрализирането и балансирането на тази енергия очите на въпросния човек отново стават с ясен син цвят, какъвто е естественият за човека. Вие явно не вярвате в подобни неща, следователно въобще няма смисъл да се опитвам да ви обяснявам, защото поговорката гласи -" не питай старило а питай патило".
Ако някой има проблем с така наречените външни вмешателства просто да ми пише на лично съобщение.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 07:32 от TruthSeeker

# 683
Потвърждавам за въпросната баба Димитринка от Поморие. Оставих и 5 лв и тя се обиди, че били малко. Но тя не е никаква гледачка, а само лее куршум и между другото е много добра, но само в това, не и във врачуването!
Много е тихо тук.
Надявам се да сте добре.
Веднъж моя съученичка ме заведе при нейна гадалелка.
Гледа на карти и на кафе.
Не знам по точно не помня дали аз се изпуснах за човека ,за когото гледах, и по една случайност се оказа,че тя го познава-вероятно той също е я посещавал.И, тая като почна аз го знам, от дълго време, и като се започнаха едни измислици, чак съжалих, че съм там.
Живеем в едно населено място но повече няма да стъпя там.
Тук в едно село една баба гледа на коланче, не помня каква народност е- но хем те мери, хем ти гледа, ама тя пък с ченгел и вадиш думите, може да е туркиня-нямам нищо против религиите-просто може и да не ме разбира, какво и говоря,не знам но определено искам да ида пак.
Взима ,колкото и дадеш.
А, сега се сетих за Димитрина гледачката от Поморие, преди 2 години имах голям проблем-отивам при нея.Само да уточня ,че я познавам от 30 години.
И, о изненада-влизам тя се прави, че не ме познава.Сядам на стола-а, тя ми казва-сложи 2 лева метални на земята-аз като ошамарена-вадя 2 лева и ги слагам в краката и.
Зададох един единствен въпрос-точно 5 минути.
Питам я имаш ли вече такса-а, тя не нямам.
Вадя 5 лева.
А, тя нагло ме пита-не са ли мамлко парите дето ми ги оставяш-5лева-обидена.
Аз и хвърлих още 5 лева.Грабнах си чантата и си тръгнах.
, там няма да ида вече.
Направила си къща на 4етажа.
Да, ок гадае , но малко по-скромно-бе, никой не ходи да му гадаят, щото няма работа.

P.S-моля, някой да даде инфо за момчето от Бургас-мисля ,че гледаше на кафе ,ако не бъркам.
моля ви адрес ,телефон

# 684
Моля споделете ми мнения за Ясновидец Марияна Николаева от Варна? Някой посещавал ли я е?
Марияна Николаева НЕ СТАВА, два пъти съм ходила. Наговори ми куп глупости, изсмукани от пръстите и абсолютно нищо не ми позна. Не си губете времето. 30 лв на вятъра.

# 685
Момичета, дайде свястна гледачка в Бургас или областа..
Някоя, дето не лъже и да познава.
Онова момче, как беше Петър ли не помня ,дайде инфо,,и мнение...
Препоръчвам Тина Паскалева от Горно Езерово. За по-добър ефект отидете сутрин. Следобеда не винаги й се получава.

# 686
MonikaBellucci
-Благодаря , но не разбрах-за таксата.
Моля някой да сподели.
Благодаря.

Два пъти съм ходила. Последно през 2019-та. Не си заслужава, таксата е 30 лв.

# 687
  • Варна
Цитат TruthSeeker: "Причината очите на човека да бъдат със сив цвят е именно вмешателство на външна енергия и след неутрализирането и балансирането на тази енергия очите на въпросния човек отново стават с ясен син цвят, какъвто е естественият за човека. Вие явно не вярвате в подобни неща, следователно въобще няма смисъл да се опитвам да ви обяснявам, защото поговорката гласи -" не питай старило а питай патило.
Ако някой има проблем с така наречените външни вмешателства просто да ми пише на лично съобщение."

Тук се споменават имена. Баба Димитрина от Поморие, Мариана Николаева от Варна, Тина Паскалева от Горно Езерово и т. н..... и. т. н.
Вие сте втори човек който твърди че знае хора със способности и не иска да им казва имената вие публично, другия човек изобщо. Аз ако съм убедена в добър специалист в дадена област каквато и да е тя, не бих се замислила да му кажа публично името. Сериозно си противоречите, няколко мнения по назад казвате че не е сугестия и внушаване, сега пък не съм била вярвала, нямало смисъл да ми се обяснява. Какво значение има в какво вярвам!
Не съм от старилата, от патилата съм, и съм виждала много хора за които се твърди че имат способности, а в действителност нямат такива.
А вероятно вие сте този със "способностите" и не искате публична излагация ако се провалите.

Но както и да е,...... едни хора ще вярват че имат уроки, магии, външни вмешателство......... други ще се правят че могат да ги развалят и ще печелят от нищото,..... без да имат образование и професия чрез които да печелят.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 13:42 от danny_em

# 688
Препоръчвам Тина Паскалева от Горно Езерово. За по-добър ефект отидете сутрин. Следобеда не винаги й се получава.

Това да не е онази гледачка, дето говори с мъртвите?
Ако е тя ходила съм при нея,
накара ме да купя чехли и да ги подам,
по време на гледането се развика на хората, че не можела да си сготви от тях...
Дори не помня, какво ми каза защото за мен не е нормално-обявяваш ,че ще помагаш на хората, взимаш им пари..
и им се караш...малко уважение-ние даваме пари....

# 689

Това да не е онази гледачка, дето говори с мъртвите?
Ако е тя ходила съм при нея,
накара ме да купя чехли и да ги подам,
по време на гледането се развика на хората, че не можела да си сготви от тях...
Дори не помня, какво ми каза защото за мен не е нормално-обявяваш ,че ще помагаш на хората, взимаш им пари..
и им се караш...малко уважение-ние даваме пари....
От Вас чувам, че въпросната контактува с мъртвите. Но и съгласете се, че и тя е човек и като й се струпат хора, които не са предварително записани е нормално да реагира по този начин, а все пак си е у тях. Вие имате нужда от нея, а не тя от Вас. Винаги се старае да отдели достатъчно време за всички, но все пак не е робот. А ако наистина става въпрос за същата,  няма определена такса, никога не е имала, кой колкото й остави. Но не е за подценяване. Няколко пъти съм се консултирала с нея и съм доволна. Не казвам, че познава на 100%, не винаги е в кондиция и понякога дава уклончив отговор, но като цяло ми е познавала настояще и давала точни прогнози за бъдеще, които са се сбъдвали.

Общи условия

Активация на акаунт