Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 30 700
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Залагам на Швеция. Засега. Simple Smile

# 76
А дали ще отменят Евровизия заради корона вируса или ще се проведе при затворени врати?
И аз това се чудя.
Отваряйки новинарски сайт и все очаквам,че отменят Евровизия.

# 77
Ето и песента на Исландия. Потенциалния победител според букмейкърите. На мен ми харесва, а и ще изпъкне на фона на многото балади тази година.
https://youtu.be/VFZNvj-HfBU

# 78
Още като се разбра, че ще ни представя  Виктория имах лошо предчувствие. Ами оправда се, точно това ми бяха очакванията . На всичкото отгоре припева е изплагиатстван от Кристина Агилера и Feel this moment. Оригиналът е страхотен, както и гласът на Кристина. Жалко, но не смятам, че ще стигне финал.

# 79
Само ден след излизането на песента, вече сме трети при букмейкърите SunglassesBlush

# 80
Когато представиха за пръв път песента при Георги Любенов в събота, казаха че е на 3 място, преди въобще да е известна и слушана. Стана ми странно, но факт.

# 81
  • Испания
Когато представиха за пръв път песента при Георги Любенов, казаха че е на 3 място, без въобще да е известна и слушана. Стана ми странно, но факт.

Преди да се появи песента на Equinox, беше на първо място. След това започна да пада.

# 82
Ето и песента на Исландия. Потенциалния победител според букмейкърите. На мен ми харесва, а и ще изпъкне на фона на многото балади тази година.
https://youtu.be/VFZNvj-HfBU
Това е толкова жизнерадостно и подскачащо, че ме уморява Grinning Клипът е много готин.

# 83
Нещо хич не ме грабват тази година песните. Грузия и Израел май са ми фаворити.

# 84
  • край голямата локва
За сега най- много ми харесва песента на Литва, след нея тази на Франция. Италианската също е добра.

За пореден път българската разочарова. Тази дори не можах да я чуя цялата и я спрях. Не става дори за едно слушане. Като не можем да участвам с нещо качествено, по- добре да не участваме.

# 85
  • Radnevo
Към всички недоволни, нашата песен се възприема изключително добре и вече има половин милион гледания в ю туб, топ три при букмейкърите. За мен това е най-красивият проект, който някога сме представяли на Евровизия.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 13:49 от sanian

# 86
Вече е номер 1 при букмейкърите! А гледаемостта й е значително по-голяма от тази на другите песни, макар и те да са пуснати преди нашата.

# 87
Да изкажа и моето мнение. Засега единствената песен която ми харесва е на ирландците, също и нашата, макар че при първото слушане не ме впечатли кой знае колко.

# 88
  • Radnevo
Вече е номер 1 при букмейкърите! А гледаемостта й е значително по-голяма от тази на другите песни, макар и те да са пуснати преди нашата.
Абсолютно, ако тази на Кристиян е стигнала за 3 дни половин милион гледания, на Виктория ги стигна за ден и половина. Много смисъл и красота има в тази песен и явно хората го усещат.

# 89
  • Пловдив
Песента е различна от всичко, което досега сме представяли. Виждам, че и от чуждестранните коментари има негативни и някои я намират за скучна, но в изкуството винаги е въпрос на усещане, тук няма как да има обективна оценка. Аз не си падам по бавни и меланхолични мелодии, но тази много ме докосна. Има някаква мааалко мрачност и много магия, за което допринася и клипа. Но остава много важно едно - как ще я изпълни Вики на самата Евровизия.

Общи условия

Активация на акаунт