Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 30 587
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Diziler, май ти трябва да мислиш малко повече преди да пишеш Wink
Скрит текст:
Мнението ми за Софи Маринова, Краси Аврамов съм го написала. Къде съм казала, че се гордея с тях и ми харесват песните им? Абсолютно никъде. И не виждам ЗАЩО се разпознаваш в думата "хейтър"? Joy Още по-малко пък ще сравнявам която и да е песен на Виктория със Софи, Краси и ко. И има начин човек да си изразява мнението- дори и негативното- без да използва изрази като "пълен шит", "флегма", "малкото цигане" и др. Но онлайн се нагледах на много по-обидни неща от "българи"- съжалявам, но не ми е в стила нито да използвам, нито да цитирам прочетеното. Пък за граматиката и правописа да не говорим...
П. С. Срам ме беше от Софи, Краси- да- но не съм го написала в ютюб, примерно. Знаех, че няма да стигне доникъде с изпълнението си и без това. Свободен си да харесваш/не харесваш всеки, но аз също и очаквам да не ми казваш за коя песен/изпълнител да пиша- както аз не ти задавам тон какво да харесваш. Wink Пак повтарям- просто прескачай мненията ми, ако не те кефят. Simple Smile
Чух швейцарската песен и част от гръцката. Слушаеми са, поне за моя вкус.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 19:57 от dolce miele

# 406
Аз харесвам и израелската или свикнах.Макар,че ми напомня на нещо,което съм слушала.Визията на клипа също,ама поне не е Нета.

# 407
Аз харесвам и израелската или свикнах.Макар,че ми напомня на нещо,което съм слушала.Визията на клипа също,ама поне не е Нета.

Да ти кажа, на мен 90% ми звучат еднакво. Затова все ми напомнят на някоя си песен. Много малко песни излизат от "заложената рамка" и правят впечатление.

# 408
А пък някои песни дотолкова излизат от "рамката", че чак става неприятно Grinning

# 409
Тази година като цяло няма много силни песни. Минали години имам поне по 7-8 фаворита, сега едва са ми харесали 2 песни. Миналата година беше пак така, тогава само литовците The Roop  ми харесаха.
А тази от Сан Марино си е егаси чалгичката, но... с рап вокалите на Flo Rida, ще бъде голяма сензация

@dolce miele, "флегма" не е обидна дума. Това си е просто констатация. И факт. Има си флегматични хора, има си и пружинки. Е... мьекащото Вики е от първия тип

# 410
Е, няма да споря. Подобни квалификации не са в моя речник, но щом за теб са ок... Simple Smile
Щастлива съм от избраната песен, беше ми от фаворитите заедно с Imaginary friend. Green Heart
https://m.youtube.com/watch?v=UsmJ2nEV7gI
Вълшебно видео- надмина очакванията ми! Браво на Виктория и целия екип! Heart Eyes Останах очарована и от начина на представяне на песните и опасенията ми за Азис и ко не се оправдаха Grinning

# 411
  • София
Имаме прекрасна песен тази година!
Новият аранжимент я прави да звучи доста по-различно. Моят фаворит беше Imaginary Friend, но и сега съм доволна. Видеото е страхотно. Виктория е много артистична и пее чудесно на живо. Дано само да има шанса да представи песента на сцената.

# 412
Надявах се да избере Imaginary friend.

От това, което прочетох в ютуб, повечето хора са разочаровани, че не е избрала Imaginary friend.
Силно се съмнявам да сме в топ 5.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 02:00 от Paige

# 413
Избраната песен е много Jury friendly. Sunglasses A със сигурност ще има много хора които ще гласуват за Виктория- дори и да са имали друга нейна песен като фаворит. Новата версия определено прави песента "по-достъпна".

# 414
Но не е "fan friendly". И грешката им e, че не избраха избора на хората, защото най-много точки можем да се надяваме на тях, не на журито.
От гласуването на феновете, избраната песен е на последните места.

# 415
Точно на последно място беше и в моята класация. Очаквано избраха точно тази песен. Знаех си.
Хората са разочаровани. 99% искаха Imaginary Friend
Защо изобщо се допитаха до хората, не става ясно.

# 416
  • Испания
Точно на последно място беше и в моята класация. Очаквано избраха точно тази песен. Знаех си.
Хората са разочаровани. 99% искаха Imaginary Friend
Защо изобщо се допитаха до хората, не става ясно.

Точно това идвах да пиша. Най-лошото е да подведеш харесващите те.

# 417
Автогол!
Не случайно е приказката "кой каквото сам си направи и Господ не може да му го направи". С този избор нищо добро не й предстои. А и не ми изглежда като устойчив човек чисто психически за да посрещне предстоящото оплюване.

# 418
Силно съм озадачена от избора на тази песен. Миналата година и Tears getting sober не харесвах особено, но тя е шедьовър в сравнение с тази. Не беше нужно да се допитват до феновете, при положение че въобще не са имали намерение да се съобразят с техните предпочитания.

# 419
Не отричам певческите качества на Виктория, дори напротив, но с тази песен ще сме доволни ако сме в десятката. Признавам си, че снощи за първи път чух всичките песни. Тъжни-кахърни.

Общи условия

Активация на акаунт