Любители на кучета - 102

• 26 278
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • под тепетата
Ох, кога ли ще ми падне , да си го намачкам както аз си знам! На морето не можах да се докопам до него от моето магаре.
Честита да е рожденичката! Гуш от нас с Ози Two Hearts

# 136
  • гр.Варна
Мерси много за пожеланията. Нямаше торта за повода заради офанзивата с ремонта в къщи, но утре ще се реванширам. Обещавам:kissing_heart:

# 137
  • София
Плами, честита да е госпожицата! Бека вече трети ден се черпи с разни вкуснотии!

Добре дошли и на новаците!

Козата мрази морските свинчета и иска да ги яде. Започна да препикава пред вратата на стаята, в която са. Днес се опита и на вкус да ги пробва, но успях да ги спася. Според ММ иска да ги яде, защото предците ѝ освен компаньони в замъците са убивали и плъхове. Ще бъде борба, докато свикнат, ако въобще свикнат.

П. С. Искам да ви препоръчам да посетите един зоомагазин в Дружба. Има страхотни риби, костенурки и собственика се оказа много готин. Отвори си магазина в 21:30, за да купим нещо спешно и един час ни разказва за видовете, които продава. Всички аквариуми, терариуми и клетки бяха много чисти, а той самия водеше една много "страшна" госпожица Кане Корсо, която ми олигави якето жестоко. "Животното"

# 138
  • Варна
Понякога срещаме ХОРА.

# 139
  • под тепетата
Аз така бях много впечатлена онзи ден, прибирайки се от Лидл на "Източен" . Видях млада жена, която носеше в кенгуру младеж на около 10 месеца и същевременно водеше доберманка, която вървеше до нея съвършено спокойно. Възхитих се и  похвалих кучето( и младежа след това , де). Досрамя ме да я разпитвам сами ли са се занимавали с възпитанието и обучението и, но бях мнооого респектирана.

# 140
Добро утро!
Вчера до 2 часа гледах Пътят към дома, късно се сетих да го пусна и нашия дремеше до мен. Хареса ми филмчето, леко и с хубав край, препоръчвам го. Преди това на вечерната разходка видяхме, че са сгазили един разкошен черен котарак, който се подвизаваше на строежа до нас и ми стана много кофти. Добре че филма и той не беше тъжен, че щеше да ми стане много.

# 141
  • Bарна, морето, сините вълни
Ама бива ли така да го оставите да дремуца на дивана?! Бързо по леглата! Grinning Много е сладичък. Heart
И ние наскоро го гледахме, поплаках си, но краят беше щастлив.

Момичета, смятах да изчакам понеделник, за да пиша по тази тема, но не ми дава мира. Знам, че още нищо не се знае и въобще не бива да се тревожи от сега, ама съм такава, все мисля твърде много. Моника е с атопичен дерматит, но имаме съмнения за алергия (към храна, към полени, а един от дерматолозите смята, че може да е към животно). Четох много по темата, а и доколкото ми беше известно, ако е към животно едва ли ще се изразява само по кожата. Обикновено е съпроводено с кихане, хрема, сълзене на очите, но дерматолога каза, че не е задължително. Естествено, знаете, че последната ми мисъл би била да направя нещо с Ерос, той ми е дете непомалко от Монито. Попитах, евентуално, ако излезе нещо дали има алтернатива, но отвърна, че за толкова малко дете няма. И все пак аз не мога да повярвам, че е към него, та тя живее с микробите му още от корема ми. Ближат се и ядат от една храна понякога. Grinning Не нарочно!
В понеделник сме на алерголог, но просто исках да си излея притесненията и ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да сподели, да се успокоя. Иска ми се да е към някоя храна, която да израсте.

# 142
Дес,аз не съм се сблъсквала,но според мен е много по-вероятно да е от друго. Дано! Стискам палци. 🤗❤
Много сладки всички кучовци! 🥰 Няма да изброявам,да не пропусна някой.

# 143
Дес, не съм запозната с тази диагноза и силно се надявам да не е към животни. ММ преди няколко години също го тестваха за алергии и голям страх брахме да не е към животни, въпреки че и преди сме имали куче. Доктора обаче каза, че тази алергия може да се отключи и по-късно. Слава богу се оказа отрицателна, но голям страх брахме докато излезе резултата. Ще ви стискам палци в понеделник и при вас да са хубави резултатите и алергията да е от друго.

# 144
  • Варна
И аз стискам палци. Скоро четох за такава ситуация, имало решение, поста беше в някоя от групите, във фейса за джакчета.

# 145
  • София
Честити празници на всички, които съм изпуснала Simple Smile

# 146
  • под тепетата
Ейц, много френЦки вид е придобил Балу Wink
Какво ли става с болното мъниче с парвовироза?
Despi, дано не е алергия към Ерос! Стискам палци!
Avalon, вече сте с лятна прическа Nature Sunny

# 147
  • Варна

Ще има ли за мен? 😁

# 148
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз се нареждам за парче! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
  • София
Дес, моят опит сочи, че все повече дечица са с атопичен дерматит, но не заради животно, а заради изкуствените храни , които ядем. На моя много близка приятелка детето го имаше /подчертавам - нямаха никакво животно/, спазваха диета, хигиена, минаха години и сега вече на 12 години няма никакви проблеми. Така че аз съм много скептично настроена към диагнозата -а, имате животно, от това е. По-скоро мисля, че лекарите търсят извинение за незнанието си и набеждават животните. Е, не съм съгласна.

Целият ми живот е минал между безброй котки и доста кучета, детето ми  от бебе е в контакт с всякакви косматковци и досега, слага богу, не сме имали никакъв проблем. Та пак казвам, лекарите май от незнание го казват това.

Общи условия

Активация на акаунт