Любители на кучета - 102

• 26 297
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, видяхте ли светещите жилетки, каишки, нашийници и гривни за кучета в Кауфланд? На добра цена ми се видяха.

# 181
Кое е това приказно място ?
 Национален парк Берхтесгаден,Германия.Не смея да я отвържа от каишката...След броени дни ще става на годинка, а енергията и е за десет бебета. Пусна ли я,изхвърча на километри...като светкавица.А след кастрацията стана  впъти по-игрива.Тъй,че кротване-няма!Дисциплина немска-също!Весело кърджалийче по душа е...Топли ми душата,всред студените немци...И такива невероятни изгреви и лунни нощи видях ,покрай деликатния и стомах, че мога поезия да пиша ...Ето още една снимка как съзерцаваме природата🙂

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 22:17 от Roo Roo

# 182
  • Варна
Сладко кърджалийче ❤

Не съм ял от цели 5 секунди .😁

# 183
  • София
Нали ви казах, че каката вкъщи се вживява в гледачка на козичката? Вчера констатирам, че е надебеляла и трябва да намалим отново дажбата на 75гр., за да позаслабне /беше на 125, направих я на 100/. Оказа се, че е яла двойни дози 5-6 дни. Девойката ми разбрала, че по 100 гр на хранене яде, а аз се чудя защо не отслабва. Бека е доволна де Grinning
От вчерашната разходка.

# 184
   😉  Лека нощ,с усмивка!

# 185
  • Bарна, морето, сините вълни
Хора, сбъдва се един от най-големите ми страхове... Няма към храни алергия и към котки няма, но има към кучета. Докторката е категорична, че трябва да се махне, а мен ме боли сърцето. Вървя по улицата и рева. Изписаха ѝ лекарства, но ако не се махне щяло да се обостри. Какво да правя? Не мога да го махна, той ми е сърцето. Само вие ще ме разберете, никой друг...

# 186
Деспи,съжалявам да прочета това!Не знам какво да те посъветвам,много е гадно!

# 187
  • о`майна лунна нощ е
Деспи, потърсете алтернативно лечение за овладяване на симптомите. Продължавам да съм на мнение, че не кучето е причината. Да, вероятно обостря симптомите, но не ги предизвиква. Дори да предположим, че отстраните Ерос от вас за известно време. Цялата ви къща, кола, ... всичко е в негови косми, които няма да се изчистят с години. Физическото отсъствие на кучето не означава, че ще се отстрани присъствието му у вас. Та дори да го махнете, няма да си решите проблема, ако още веднъж казвам - той е причината. И пак - дълбоко се съмнявам в това.

# 188
  • Bарна, морето, сините вълни
Ще говоря и с ветеринаря, не мога да се примиря с такова нещо. Пък и нали на малки деца не е на 100% сигурен теста. Никога не съм се сблъсквала с подобно нещо. И никой около мен не е и въобще нищо не знам...

# 189
Деспи, пиша ти на лични, аз съм с алергия.

# 190
Деспи при племенника не назначиха никакви изследвания докато беше под тригодишна възраст, защото всички казваха че няма да покажат резултат. Не знам защо въобще подлагат малката на каквото и да е при все, че теста не показва нищо. Дано намерите най-доброто решение за всички ви 🤗

# 191
Дес, задължително второ мнение от лекар, който да ви посъветва какво да правите.

Ние с ММ снощи пак бяхме на акция "спаси кварталното улично куче (едно от тях)". Искам публично да заявя, че по-тъпо животно от шеф на строителен обект, който се е запънал, че иска ей тва куче там да му лае, ня-ма.

# 192
Дес, моето мнение е да потърсите консултация и с друг специалист. И според мен не е нужно да махате Ерос. Подкрепям мнението на Туиг. Знам, че в момента си се панирала и не знаеш какво да направиш, но моля те, успокой се. Уверила съм се, че за съжаление никога не можем да се доверим на 100 % само на едно мнение.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 10:40 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 193
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дес, и на мен това ми е най-големия страх, та те разбирам отлично. Ако бях аз бих потърсила също второ мнение, и най-важното да се успокоиш и да помислиш спокойно. Всичко ще се нареди и с Еро ще си порастне малката Бубка ❤

# 194
Деспи,мило момиче!!!Всичко ще е наред!!!Това е мнение на един лекар...Много силно те прегръщам!

Общи условия

Активация на акаунт