Любители на кучета - 102

• 26 112
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
Хич не обича възглавници той, на макЯ си се е метнал Денис

Айде бе, мамо, всички спим заедно в неделя, ти филии ходиш да ядеш!

# 541
  • Пловдив
И нашият Саске е фен на възглавниците.
Има една - възглавница емоджи, която си я хапе и разнася из къщата. Другите ги разбра веднага, че са меки и удобни.

Ние се учим на легни и стой. Нямам голям опит, но гледам клипчета, чета статии.
Учи бързо, но слуша малко - основно, когато държа манджа в ръката. Disappointed

# 542
  • Bарна, морето, сините вълни
Еййй, толкова е хубаво да вляза тук!Веднага ме усмихнаха всички прекрасни муцунки. ❤️
Естела, Каду много е пораснала, голяма сладурана.

# 543
# 544
И Ари обича възглавници, обича да си ляга върху тях. Освен това си има своя собствена на неговата част от спалнята (абе тя цялата спалня е негова, ама айде  от куртоазия да кажа - неговата) където спинка.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:01 от bubeto_73

# 545
# 546
  • sofia

Леон предпочита нас, вместо възглавници.

# 547
Съвсем случайно от друга тема разбрах, че Деспи е рожденичка днес. Позволявам си да й честитя тук.

Деспи, бъди жива и здрава, обичана, щастлива и успешна! Ти си ми много симпатична и сладка съфорумка!

# 548
Ей, че бързо се пълни темата с прекрасните снимки на кучовците ни 😋
Днес взеха, че познаха и за пръв път виждаме как вали сняг на вън. Ама той докато вали, мокри и Макс хич не му хареса да се разхожда дълго и след като си свършиха нуждите с Вивата си ме поведоха към вкъщи.

А и нали сега имаме компания за игри, та може и у дома да си седим:

Айде и една фърфъла от оня ден в нивите:

ПП: Деспи жива и здрава бъди! Все така лъчезарна! Честит Рожден Ден!

# 549
 Честит рожден ден,на едно пролетно момиче!Бъди щастлива,мила Деспи!Лори почна да хитрее...,дава знаци уж за спешно-пиш излизане,после си играе навън.../щях да напиша -и ми се смее...  🙂🙂🙂/ Спокойна и добра седмица на всички.    Като гледам тази снимка ,имам чувството , че Лори е сглобена от 3 мноооого дълги дакела- тялом,/не визирам крачетата ,те са ни манекенски.../,апетит на 4 ретрийвъра и цветове на пинчер!😉

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 14:13 от Roo Roo

# 550
  • гр.Варна
Честит рожден ден мило момиче. Много здраве и късмет, любов и много успехи във всяко начинание.

# 551
  • Bарна, морето, сините вълни
Разкрита съм, сега трябва да черпя. Grinning Много ви благодаря, момичета. Да ви се връщат тройно милите пожелания! Heart
Много се смях със сглобяването на Лори. Ние с тати все нищим родата на Джулка (едното ни селско кученце). Стигнали сме до извода, че е между ротвайлер, доберман и пинчер. Grinning

Скрит текст:
Не могат да бъдат разделени, обичат се много, тя го милва с най-голямата нежност, а той ѝ дава целувки. Вече съм почти убедена, че той няма нищо общо с обривите ѝ, защото в негово присъствие тя не се влошава. По-скоро мисля, че сме ѝ претоварили организма с храни, съдържащи хистамин. Информирахме се, четохме и сега такава диета прилагаме. За жалост много храни изключихме, но все някак трябва да спрат да излизат тия гадости. Иначе пак се пооправи.

# 552
"Моля те, малки човеко, кажи на лудата ни майка, че това, че има рожден ден, не означава, че трябва да ме тормози с тия шапки"

Честит рожден ден, Деспи! Жива, здрава, щастлива, обичана и повече никакви проблеми, нито с малката, нито с батко й.

Някъде имам снимка на Денис, изкарал физиономия 1:1 с Вивината.

# 553
  • София
И тук да честитя на Деспи и да покажа един спомен, който ФБ ми припомни...
Дами и господа, представям ви летящото хъски Лили (от преди 8 години)

# 554
Деспи,и тук искам да те поздравя,ЧРД!
Бъди щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт