Любители на кучета - 102

• 26 088
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник на рождениците Simple Smile

Малката ми мишка все е в хоризонтално положение Simple Smile толкова свикна с това обръщение, че отговаря и на името Миша Simple Smile

# 661
  • Bарна, морето, сините вълни

Цял ден може така да се излежава, вече даже заспа и похърква. Ако може и някой постоянно да го чешка по тумбака, екстра.

# 662
Енджи спи седнала до мене:

Топката до сега беше джвакана,гонена... Малката я хвърля,Енджи я носи,но не я пуска и трябва да се намесвам. 🤣 Забавление...

# 663
Здравейте момичета, намъкваме се и ние със Спайки при вас Kissing Face

Тук сме преди месец...сега сме "мъничко" по едрички Relaxed

# 664
  • Sliven
Честито на рождениците и празнуващите! HeartHeart EyesCakeGift И добри дошъл на този прекрасник Спайки Blue Heart
Края на тази тема така хубаво се запълни с моите любими джакчета (не, че съм пристрастна Relaxed)
Килограмите на вашите подрастващи са си много добре, само да не им изтървете края като на шишко Оли. Ще се отслабва, че му пречат кг на тез криви крака. Ама това е мисия невъзможна, той гОркия сън не го лови и мира няма ако не се нареди с всички на масата, такава лакомия, такъв апетит не съм виждала нийде! Ей го прасчо спи блажен докато не изшомоли нещо Grin

И кротки двамата с маминка

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 16:14 от dida78g

# 665
Добре дошъл,Спайки! Много си готин! 🤗❤

# 666
  • UK
Добре дошъл на Спайки с белите зъбки

честит рожден ден (на патерици) на всички празнуващи

Покривам дивана като съм си вкъщи, че Джинкс направо го изтърка от лежане... ама не му хареса червеното нещо и го скъса Rolling Eyes

# 667
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте,
Извинявам се, че нахълтвам в темата, но имам много голям проблем и се надявам на малко помощ и подкрепа.
Едно от кученцата ни е болно - 5 месечно лагото с диагноза парво. От няколко дни го водим да му вливат лекарства и кученцето много видимо се подобрява - първия ден беше ужасно отпуснато и без грам живец, а днес (3-ти ден) вече подтичква, мята опашка и е активно, но зачести повръщането.  През цялото време не сме видели кръв нито в изпражненията, нито в повръщаното, което за нас е много голяма надежда, че сме хванали вируса в началото. По съвет на лекаря не даваме нито храна, нито вода, заради което, може би, само 2 пъти е ходил до тоалетна - ест.  диария.
Четох, че симптомите на коронавирозата се припокриват с тези на парвото, та си мисля дали е възможно теста да е показал фалшива диагноза?

# 668
Добре дошъл на Спайки! Много е готин!

Мама и син ако ми паднат ще ги задуша от гушкане и целувки.Kissing

Излишно е да казвам, че и моят звяр е голяма лакомия. Дори да спи, чуе ли хладилника да се отваря и се изстрелва като куршум.Smiley

Shiny*, дано се оправи кученцето! Потърсете второ мнение, направете още изследвания.

# 669
Здравейте,
Извинявам се, че нахълтвам в темата, но имам много голям проблем и се надявам на малко помощ и подкрепа.
Едно от кученцата ни е болно - 5 месечно лагото с диагноза парво. От няколко дни го водим да му вливат лекарства и кученцето много видимо се подобрява - първия ден беше ужасно отпуснато и без грам живец, а днес (3-ти ден) вече подтичква, мята опашка и е активно, но зачести повръщането.  През цялото време не сме видели кръв нито в изпражненията, нито в повръщаното, което за нас е много голяма надежда, че сме хванали вируса в началото. По съвет на лекаря не даваме нито храна, нито вода, заради което, може би, само 2 пъти е ходил до тоалетна - ест.  диария.
Четох, че симптомите на коронавирозата се припокриват с тези на парвото, та си мисля дали е възможно теста да е показал фалшива диагноза?

А, ти знаеш ли какво е "коронавироза"? Simple Smile

# 670
Ами аз прочетох какво е коронавироза, какви са симптомите и при кучетата, съответно да, бих казала, че зная достатъчно, което ме кара да се надявам, че е именно това, а не парво.
Като отидем да го вземем от клиниката ще попитам доктора дали има вероятност да е объркана диагнозата.
Смея да се надявам, че живването на животинката означава голямо подобрение въпреки повръщането.

# 671
Ами аз прочетох какво е коронавироза, какви са симптомите и при кучетата, съответно да, бих казала, че зная достатъчно, което ме кара да се надявам, че е именно това, а не парво.
Като отидем да го вземем от клиниката ще попитам доктора дали има вероятност да е объркана диагнозата.
Смея да се надявам, че живването на животинката означава голямо подобрение въпреки повръщането.

Независимо какъв е вирусът, той не се лекува. Лекуват се симптомите (заболяването) и се подсилва инмунитет. А, коронавирус при кучетата какви заболявания причинява? Аз мисля, че си се филмирала малко покрай епидемията. Коронавирусът почти не причинява заболяване при кучетата, докато при котките причинява сериозно и нелечимо заболяване - инфекциозен перитонит.
Има ли кръв в изпраженията, считай че не е корона и че шансовете за оцеляване са малки. Смъртността от парвовирус е 90%. Парвовирозата при кучетата е като панлевкопенията при котките. От 11 оцеляват двама само (личен опит).

# 672
  • София
Харли беше с коронавирус и гиардия като бебе. Короната мина и замина доста бързо, за разлика от гиардиата, която лекуваме цели 2 месеца.
Ето го и него от вчера. Водя го на една пуста прощадка и му хвърлям пръчки, че да си изразходва енергията.

И снежна...

# 673
Тонка, прекрасен е Харли Heart

Скрит текст:

Независимо какъв е вирусът, той не се лекува. Лекуват се симптомите (заболяването) и се подсилва инмунитет. А, коронавирус при кучетата какви заболявания причинява? Аз мисля, че си се филмирала малко покрай епидемията. Коронавирусът почти не причинява заболяване при кучетата, докато при котките причинява сериозно и нелечимо заболяване - инфекциозен перитонит.
Има ли кръв в изпраженията, считай че не е корона и че шансовете за оцеляване са малки. Смъртността от парвовирус е 90%. Парвовирозата при кучетата е като панлевкопенията при котките. От 11 оцеляват двама само (личен опит).
Ами не е лошо първо да прочетем и тогава да правим изказвания кой как се е филмирал, смятам.
Коронавирозата, която за твоя информация не се простира само до така популярния напоследък COVID19, е болест, силно подобна на парвовирозата, разликата е, че първата протича много по-леко и смъртността е много по-ниска, НО симптомите са същите и СА възможни усложнения.
Не е лошо да се четат постовете с разбиране - вече писах, че кръв не е имало нито в изпражнения, нито в повръщане.
Също така, за твоя информация, 90% е смъртността при нелекувана парвовироза, процентът драстично намалява в зависимост от това колко навреме е хванато заболяването и колко адекватно е лечението.
Искаше ми се да получа адекватно мнение или някакъв вид подкрепа, а не някой да ми казва колко съм се филмирала за неща, от които явно няма достатъчно представа.

# 674
Аз за съжаление (и моя радост) не мога да помогна,защото нямам опит с тези болести. Ако идете някъде при друг доктор и изследване не е ли вариант? Стискам палци бързо да минава,каквото и да е! 🤗
Харлии,страхотен! 😍

Общи условия

Активация на акаунт