Любители на кучета - 102

• 26 090
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
  • под тепетата
Как те разбирам, Коте! Даже и с писанията по нощите …
Нещо забавно, ако все още не сте напазарували Wink
 https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Stopanin-koito-e-pod-k … o-magazina-949527
Предлагам кучешки дисаги за целта

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 07:50 от bilqna_69

# 646
  • о`майна лунна нощ е
Честит ден на Лили ❤
Аз съм притеснена, във входа ни да сложили разтвор от хлор и вода.

Е , аз като се прибера с кучетата да хвърча ли?

Естела, това не е концентрат. В нашия вход също сложихме стелка с препарат. Прекарвам Швепса умишлено през нея и с четирите лапи. На практика не стои накиснат в това, а само минава през него. След по-малко от 5 минути вече е в банята и мием лапите. Т.е вероятността да нараним/изгорим лапичките е малка. Така разсъждавам и правя аз, но всеки си знае животинката. На нашите роднини Джак ръселката е с ужасно чувствителна кожа и козина и вероятно не процедират като мен.

# 647
Както една част от вас знаят аз си търсех кученце. Вчера една приятелка ми иазпрати обява на момиче, което подарява английски кокерчета, дори си харесах кученце Blue Heart Поради кофти стечение на обстоятелствата /а може и да е за добро, не знам/ се налага да се върна да живея при нашите...иии те са твърдо против Pensive Много ми е тъпо,защото имам наистина голямо желание. Дано скоро се променят нещата. Та изказах си болката пред вас,знам че ще има хора, които ще ме разберат. Снощи реших да си пусна поне някой филм с кучета, та да им се порадвам, макар и само на екран. Гледах "Дивото зове". Препоръчвам ви го горещо. Много е забавен и развлекателен, историята лично мен много ме докосна.
Добре че качвате толкова много снимки, много ви се радвам да знаете Simple Smile

# 648
  • под тепетата
Ще му дойде времето и на твоето кученце! По-добре, че не си го взела, за да не се налага да го връщаш или да му търсиш дом. Моят убавец е взиман и връщан два пъти. Първият път - двойката младежи се е разделила, вторият път е бил за подарък на дете ( класически познати случаи на групата ни тук). Третият път му бе последен - участвахме в интервю и кастинг за осиновяването му.

Ей го на, почти едно към едно Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 09:14 от bilqna_69

# 649
  • sofia
Хубаво е, че имаме тези слънца в домовете си!
Истински благодарна се чувствам, че с нас живее това весело и обичливо куче. Просто...с него не може да ти е скучно и тъжно.
Ето го тази сутрин с поредното си бельо-плячка:

Леон. Крадецът на сутиени.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 10:07 от Кришка

# 650
  • София
Честит рожден ден, Лили и Джек! Бъдете здрави и радвайте домашните любимци още много години!

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 11:02 от джуджанка

# 651
Ох, този Леон. Крадец голям! Kiss

Може да не ми е удобно, но трябва да съм в скута на мама.Kissing

И Арчи отмъква разни неща. Не е претенциозен, каквото докопа, негово си е. Бельо, чорапи, чехли, кърпи...всичко се прибира при нас. После пада голямо гонене.Smile

# 652
  • София
Биляна, работата ми е такава вече, че свършвам в 11-12 вечерта и няма кога по-рано да пиша Simple Smile едва смогвам да прочета 1-2 страници в другите теми и тази тук... Ама поне работя де....
Липсват ми муцунките....

# 653
  • sofia
Цвети, големи лепки са тези джакчета!
Леон също винаги е залепен за мен.
Колко тежи Арчи? Леон е вече 4 килограма.

# 654
  • Bарна, морето, сините вълни
Билянка, не знаех за съдбата на Ози, на късмет ви е, или вие на него. Heart
Като взехме Ерос, все повтарях на ММ, че ако се разделим, аз ще го взема. Joy

# 655
Леон си расте добре, супер.
Арчи при последното мерене беше 5 кг. Сега може и да е качил...тук вина има ММ. Много го храни. Говорили сме, обяснявам, че си има схема за ядене на 5 месечно кученце. Ядосва ме... вика не може да стои гладен. Той е всичко друго но не и гладен. Та, едричък е Арчи.

# 656
  • Варна

Трябва да опазя кашкавала, тея двукраките ще го изядат без мен. 😂

# 657
  • sofia
Много тъжно с тези мерки сега...Много исках Лелето да се запознае със сестри и Арчи....Сега...само в Борово ще си върлува...А и няма достатъчно хора и кучета на които да се радва...

# 658
Само да мине карантината и да сме добре, ще направим една (или повече) разходки с Арчи, Леон и всеки, който иска и може от темата.Simple Smile В моя квартал е пълно с джак ръсели. Повечето са дружелюбни, но Арчи бяга от тях. От всякакви кучета продължава да страни...все си казвам, че ще свикне. Още си е малък и няма голям контакт с други животни.

# 659
  • sofia
Леон е доста оправен, но не харесва някои кучета...Дребни породи предимно. Иначе, тича да се запознава с всички.
Да и при нас има много джакчета. Те са толкова добра порода, че е нормално да са популярни!

Общи условия

Активация на акаунт