Любители на кучета - 102

• 26 087
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • Bарна, морето, сините вълни
Shiny, желая да оздравява кучо и всичко да бъде наред!
Добре дошъл на Спайки! Heart

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 09:41 от DespicableMe

# 676
  • Lost in a fairytale ...
Попитахме доктора дали е възможно все пак объркване, въпреки теста,  понеже симптомите, които виждаме са твърде леки за парво, но той каза, че ако не бяхме го завели навреме да го лекуват, досега щеше да ги видим и то биха били доста брутални. Абсолютно ми отговори на въпроса, но и ме зарадва донякъде - явно лечението наистина действа, защото Арчи дори след клиниката е супер жизнен Heart
DespicableMe Благодаря Simple Smile

# 677
Попитахме доктора дали е възможно все пак объркване, въпреки теста,  понеже симптомите, които виждаме са твърде леки за парво, но той каза, че ако не бяхме го завели навреме да го лекуват, досега щеше да ги видим и то биха били доста брутални. Абсолютно ми отговори на въпроса, но и ме зарадва донякъде - явно лечението наистина действа, защото Арчи дори след клиниката е супер жизнен Heart

А, теста беше ли го споменала или и него съм го подминала? Simple Smile

# 678
Благодарим от Heart за приема Relaxed
Ние днес се сдобихме с някаква играчка с мирис на бекон...и установих, че през последните няколко години (след като моята любима добреманка отиде на вечните зелени поляни Disappointed Relieved) нещата много са се променили с тия играчки, храни и т.н., а аз видно съм страшно изостанала...

Стискаме лапи скоро Арчи да остави в миналото всички лоши неща Heart

# 679
Здравейте. Днес Аренцето стана на 2 годинки💖💖💖💖💖
Виртуално ви черпи един попреял рожденик:

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит празник на Аренцето 🎁🧸

На патерица и на Лилянка и баща ѝ, честит празник и още дълги години да махат весело с опашка 🎁

Добре дошъл на Спарки🤗
Той е от другата ми любима порода ❤

Бързо да се възстановява мъника🍀

# 681
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден на Ари! Heart Да е много здрав, щастлив и все така добре да си похапва! Birthday Balloon

# 682
  • София
Честит празник на рожденниците! Дълги години на 4 крака и само благинки им пожелаваме!
Bubeto_73, много ме заинтригува какво има в купичката... изглежда много апетитно...
Нашият пухчо пак и предимно спи, освен като не гони децата и не джафка по тях... абе купон. Ей го, света вода ненапита

# 683
  • София
Честит рожден ден на Аренцето! Жив и здрав и още дълго да го слушате Simple Smile
Идвам със снимки на Бишкотка-Пиратка и нейната мама

# 684

Дано се оправи кученцето и да ви радва още дълги години.

# 685
Честит рожден ден на Ари Heart HeartHeart

Дами, казвам се Спайки Blush

# 686
Честит рожден ден на Аренцето! Дълги години да ви радва! Каква вкусотия сте му приготвили?Simple Smile

# 687
Коте да са живи и здрави ражденниците във вашата глутница 🤗
Добре дошъл и на сладкия Спайки!
Shiny хваната в началото парвовирозата е с големи шансове за излекуване, а и това че е жизнено кутрето е много добър признак. Бързо да оздравява 🤗
bubeto и твоят рожденник да е здрав и много радост да носи у дома! И аз чакам да споделиш съдържанието на купичката.
Момичета, няма да ви изреждам поименно ама да знаете, че всичките ви кучаци са страхотниии 😍
И да покажа на свой ред моите диванета:

# 688
  • София
Да покажа още един Бишкот със сестра му, Бишкотка-Пиратка

# 689
Добре дошъл на Спайки и честит рожден ден на Аренцето!
Коте, най-добре е гушната с мама, а?

Кучешки живот...

Общи условия

Активация на акаунт