Да си разтълкуваме съня - 11

• 45 214
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Две познати лица участваха снощи в съня ми, с които отдавна не поддържам връзка. Искаха да се свържат с мен, а аз ги отбягвах и не исках.

След това бях на брега на морето с някакъв мъж, който ми беше съпруг (носехме сватбени халки, постоянно ме прегръщаше и целуваше), но се чувствах принудена да съм с него. Не бях с него по собствено желание и постоянно му казвах да ме пусне. Пред нас имаше друга двойка,  жената беше бременна, а мъжът ѝ я обгрижваше и беше много нежен с нея. Като пълен антипод на мен и мъжът до мен.

# 106
Ани, трудно ще е, но ще се справиш с някакъв проблем. Или ще се отърсиш от някакви окови. Русото и черното показват 2 крайности. Вероятно методите ти ще бъдат малко крайни, но ще излезеш победител.

Пеперудка, чувстваш потребност от мъж, който е здраво стъпил на земята. Може би и малко властен.

Еххх, този Иво Grinning Heart Eyes
Благодаря geizer надявам се,че всичко скоро да си дойде по местата.А аз да изпитам спокойствието и удоволствието от една дълго очаквана "победа".Вярно аз принципно действам крайно или в добро или в лошо няма баланс между двете.Обаче съм забелязала,че сънищата ми поне голяма част от тях имата какво да ми "кажат".Преди време бях сънувала сън не помня точво какъв но в съновникът пишеше за един елемент."Заможен човек ще ви помогне." Е приех го като нещо на шега сега работя за такъв човек и той сериозно се е заел да ни помогне да ми даде тласък за да си стъпя на краката.Та ще видим наистина се надявам да предстои един по добър период от живота на мен и децата.
Иначе си просто страхотна благодаря ти всеки път за отговора.

# 107
Две познати лица участваха снощи в съня ми, с които отдавна не поддържам връзка. Искаха да се свържат с мен, а аз ги отбягвах и не исках.

След това бях на брега на морето с някакъв мъж, който ми беше съпруг (носехме сватбени халки, постоянно ме прегръщаше и целуваше), но се чувствах принудена да съм с него. Не бях с него по собствено желание и постоянно му казвах да ме пусне. Пред нас имаше друга двойка,  жената беше бременна, а мъжът ѝ я обгрижваше и беше много нежен с нея. Като пълен антипод на мен и мъжът до мен.

Има хора около тебе, които усещаш че са ти в тежест. Може би трябва да се дистанцираш от някой от тях. Ако са в семейството, може да е добра идея да отидеш сама на почивка и да заредиш батериите.

# 108
При мен нещата ескалират почти всяка вечер сънувам,че съм  бременна.Снощи дори два пъти единият път как рита в корема ми и се образуват краче,ръчички и лице дори,но грозничко а когато го родих си цише съвсем наред и сладичко розово бебе.А веднъж исках да облеча рокля за някакво мероприятие,но от корема не ми ставаше и ходих да си купувам нова.В същото време си купувах и бельо бежаво дантелено имаше един мъж който искаше да купи на приятелката си боди от дантела и продавачката го питаше колко е висока а той се чудеше между 170-175 см.Мен ме хвана яд,че ме гледа странно защото съм бременна пък си купувам дантелено бельо и го скастрих,че трябва добре да улучи размера иначе приятелката му ще се сърди защото е мисли за дебела.Той се разобеди и взе само едни гащи тип прашки.

Бременноста напоследък е неизменна част от сънищата ми а не знам защо.Такава просто е невъзможна в реалният живот нито пък имам желание за такава.

# 109
Момичета, конете на какво са символ?
Сънувах първо един кафяв кон. Абе не знам кафеви ли бяха или червени.
Първо беше един кон впрегнат с каруца. Нещо се беше развълнувал. Щъкаше напред - назад. После сякаш се освободи от каруцата и тръгна да бяга нанякъде. А от другата улица се зададоха още много коне, които също бяха кафяво-червени и те препускаха в галоп.

# 110
Днес сънувах 'бащата на Иво', който беше с анцунг и вика 'Айде да ходим да тичаме' и Иво 'Изгуби ме още на' Айде да ходим.. ''😂 И после се бяхме събрали на тавана аз, баща ми, на Иво баща му, една приятелка, още един непознат човек и някаква преподавателка в НХА 😂😂
И всички осъждаха схема как да ме вкарат незаконно да уча в някой университет. 😂😂😂

# 111
Първо беше един кон впрегнат с каруца. Нещо се беше развълнувал. Щъкаше напред - назад. После сякаш се освободи от каруцата и тръгна да бяга нанякъде. А от другата улица се зададоха още много коне, които също бяха кафяво-червени и те препускаха в галоп.

Конете в случая също означават волност,  свобода. Конят в каруцата означава че нещо те потиска, не ти позволява да си живееш живота на воля т.к. и имаш нужда да се освободиш.

Ани, бременност означава промяна. Но дали ще дойде сама, или сънят ти подсказва че ти сама трябва да помислиш какво да промениш в живота си.
А може би трябва да започнеш със някоя нова дрешка Grinning

Изии, бегом към университета. Може би там ще срещнеш някой реален "Иво". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112
Аз такъв хаос направих с университетите, изпуснах сроковете на повечето за кандидатстване, в друг шанса да ме приемат е минимален... Абе въобще весела работа 😂 С Иво обаче не смятам да си ставаме 'колеги', защото в сънищата ми той  е 24 годишен(96 набор, роден на 27.05 Grinning) студент по медицина, а аз май ще уча в УНСС (още не ми е излязло класирането) 😂😂
Цяла автобиографична книга мога да издам за тоя пъпеш 🤣🤣👌

# 113
Твоят Иво ми прилича на въображаемите приятели при децата. Това че той съществува в сънищата ти няма да го направи реален. Въображението е хубаво нещо, но животът е в реалността. И момиче на твоята възраст трябва да се оглежда за реално съществуващи момчета.

# 114
Аз и други сънувам, да не си помисли някой че само това сънувам 😂
Сега се сетих за нещо, което което бях забравила. В 7 клас в класа ми имаше един Иво, който харесвах по онова време, но после стана грозен и вече не ми харесваше 😂 Това е единственият Иво, който съм познавала лично Grinning

# 115

Конете в случая също означават волност,  свобода. Конят в каруцата означава че нещо те потиска, не ти позволява да си живееш живота на воля т.к. и имаш нужда да се освободиш.

Ани, бременност означава промяна. Но дали ще дойде сама, или сънят ти подсказва че ти сама трябва да помислиш какво да промениш в живота си.
А може би трябва да започнеш със някоя нова дрешка Grinning

Изии, бегом към университета. Може би там ще срещнеш някой реален "Иво". Stuck Out Tongue Winking Eye
Доста промени настъпиха в живота ми в последните три години.Възможно да ми трябва промяна в мен самата,но все още не усещам каква.И дори в момента живота ми се променя с бързи темпове и едва се справям да го догоня.Шанс за реално бебе просто няма аз и бащата на бебето ми сме разделени.В момента имам други цели за които се моля да се случат защото ще са може би най хубавото нещо в живота ми след децата ми.А именно да имаме дом който да наречем наш и постигнат с личните ми усилия.Тревожа се и за това дали малката ще тръгне на ясла защото от това зависи да работя и да се издържаме.И в момента ни най малко ми е до деца и връзки та дори и с бащата на бебето.С който отдавна съм загубила надежда,че ще се разберем.Оставила съм точно това на течението не ме вълнува дали ще имам връзка или мъж до себе си.
Обаче сънищата ми стават все по настоятелни и странни трудно ми е да ги разчитам без вашата помощ.Благодаря.

# 116
Много ти благодаря, geizer, че отделяш от времето си и тълкуваш нещата, които пишем тук. Heart

# 117
От много години насам сънувам все един и същи сън. Сънувам, че с мъжа ми купуваме апартамент на 1ви етаж, в който вече е живяно. Обзаведен е по старо му и стаите са много големи. Офертата е много добра и го взимаме. Когато сключихме сделката и влезнахме да видим какво ще ремонтираме вътре се оказва, че през едната стая има скрита врата в гардероба и се влиза в още няколко стаи, които са част от същия апартамент. Много сме шастливи, че ще имаме толкова много стаи и всяко дете, ще има стая. Като си говорим, че имаме 3 деца, но в съня изобщо не се появяват. Нито реално имаме толкова.
Общо взето това е съня. Един и същ, едни и същи мебели, едно и също усещане, супер истински сън, след който като се събудя си казвам " Хайде пак тоя апартамент, какво се случва, да не би да ми е случвало това в някъв друг живот". Не знам как да го тълкувам това. Имаме си апартамент, не е като да мечтая за наш дом. Вие какво мислите?

# 118
Сънувах странен сън.
Голям град, сякаш предапокалипсис.
В един момент в далечината видях огромен взрив като от ядрена бомба. Помете всичко + мен.
Не усетих болка. Но все пак сякаш умрях.
После нещата се повториха.
Сякаш възкръснах, някакъв рестарт и трябваше да предотврята взривяването.
Но втория път не успях. Пак помете всичко. После пак възкръснах, и така.
На четвъртия път се заиграх с бяло кученце. Ама нямаше взрив.

# 119
Елора, проблем, проблем, проблем - разрешаване, т.е. добър изход. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт